Över tågrälsen

Idag var det minsann dax att få Fanni över tågspåret! Låter så dramatiskt men det var det inte. Hon är väldigt cool med det mesta, tyckte det var lite skumt först men klev sen över utan minsta problem, duktiga hästen! 


Jag och mamma red ut en sväng tillsammans. Och för att komma åt lite bättre och längre ridvägar måste man rida över järnvägen då det är på andra sidan som alla fina vägar finns... så det är bara att göra! Och nu är det gjort även med Fanni. Så skönt och så roligt med lite andra vägar än de uttjatade här vid oss ;) 

Efter ridning och fix i stallet tog jag äntligen tag i vallen på ridbanan som blir i kanten när man sladdar. Hua vad man får kratta!! Hoppas det blir bättre än vad det är nu och att vallen försvinner lite. Gjorde 32 av 162 meter nu... hehe. En hel del kvar alltså men tar jag minst 30 meter om dan är jag klar till helgen! Så här ska det köttas på i veckan. 


Fick även bort en hel del ogräs som vuxit fram... härligt att få bort det!! Nu är det sovdags, jobb imorgon igen och resten av veckan. Hejs!