Värdelöst

Godhelg Eller något sådant, hej Iallefall. 

Har dragit på mig en förkylning och det är inte särskilt party kan jag säga er. Är så matt och fryser hela tiden även fast jag har hur mycket kläder som helst på mig. Varfööööööör?!?! Känns som jag haft såna här små motgångar ända sedan i december suuuuuck. Bara att kämpa på ändå, wä. 

Snart får vi gäster och det blir trevligt det! Ha en fortsatt trevlig helg, pussar. 


Evigt tjatande om klänningen, vit med ljusblå ton och guldig är den såklart, det ser väl alla?!?

Filmer kumla 21/2

FIlmer från helgens rundor
 
110: 
 
 
 
 
120: 
 
 
 
NU blev de någe knas på slutet i 120 med texten, men det stod ändå inget viktigt så det får va så nu hehe. 
 
Väldigt nöjd med båda rundorna ändå, fick en riktigt bra känsla i båda klasserna! :D 

Dagarna rullar iväg

hallå där! 
 
Hade tänkt mig att jag skulle uppdatera någorlunda under veckan men det gick ju som det gick som ni säkert har märkt :) Det har redan hunnit med att bli torsdag vilket betyder att det är fredag och helg imorgon, underbart! 
 
Veckans träningar med Artie har gått riktigt bra och är nöjd med hans prestation! :)  I tisdags hoppade vi för pontus och han skötte sig galant, bara jag som rider på lite för mycket på distanserna för jag tror att han har mindre galopp än vad han har när han är väl framme för skänkeln ;) Men förövrigt gick det riktigt bra och han hoppa kalas! 
 
suddig och dålig bild och jag sitter ju som en kratta, men men, hästen är fin iallefall! 
 
 
I går, onsdag, var det träning för Evelina och då fick både han och jag jobba på riktigt ordentligt!! Jobbade på med öppnor och slutor på olika linjer och det går frammåt! Lite teknik som jag måste träna på i högerslutan så den blir helt bra och sen måste vi fortsätta jobba på med den förvända galoppen så han blir starkare även där. Väldigt bra att jobba förvändgalopp för att få dem mer liksidiga, vilket han har blivit, men det finns såklart alltid saker att träna och finslipa på ;) 
 
Igår till idag sov jag och Erik hos Jannica då jag skulle hjälpa till att släppa ut hästarna och sådant nu på morgonen. Sitter nu och väntar på att min skjuts till skolan ska komma vilket är när som helst, längtar redan tills jag får komma hem från skolan hehe :) 

 
 
 
 

Bra start på säsongen!

Igår var det äntligen dags för årets första start!! Att det gick bra gjorde det hela ännu bättre, känns som att det här kommer bli en rolig säsong! 

Mjukstartade lite med en 110 först som gick väldigt bra! Kändes väldigt enkelt och som att vi nu är klara på den höjden, bra känsla inför kommande säsong så att säga! ;) Dubbelnomladr och tog en tredje placering av 54 startande! Duktig häst måste jag säga!! 

Därefter var det en 120 som gick minst lika bra. Fick ett kasst språng på framhoppningen som gjorde honom aningen osäker men sen gick det fint som smör inne på banan! Nollade även här och tog en 8:e placering :) kunde väl knappast börjat året så mycket bättre än såhär, ska bli kul att se vad vi har att ge i år :D 


Bra hästskötare var med också❤️

Klipp klipp klipp

Effektiv dag, eller? jodå det måste jag väl säga att det varit. HEJ förresten. 
'
 
Igår jobbade jag som jag nämnde häromdan, fastnade dock med benet i snön när jag skulle ta in en häst från hagen för att rida och vred till knät så det knaka åta helvete. Gjorde inte så värst ont just då så tänkte tat jag kunde rida ändå men nä, inte gick det inte. Fick då bli mest skrittjobb och så mycket trav som knäet pallade med. suuuck. Och jag som trodde att det blivit bra. Ursäkta att jag ojar mig så mycket. Blev alltså ingen mer ridning för min del på jobet då utan longerade en och sen fick alla hästar ett varsitt program med biolighten. Rätt lugn och behaglig dag ändå må jag säga. 
 
 
Dagen till ära var vi imorse iväg med Ellie till veterinären för återbesök och läkniongsprocessen ser bra ut! Skönt att höra :D Hon fick stanna kvar på rehab nu, vet inte exakt hur länge hon blir borta än, men detta för att hon ska kunna gå på skrittbandet och tror hon kanske skulle gå något på vattenbandet. Hur som helst så passar det utmärkt nu när det är så isigt här hemma och det är halvt livsfarligt att gå med henne för att det är så halt + att hon är oxtokig och bockar och har sig hehe :) Söte ponny. 
 <3
 
Var hemma igen redan innan lunch så då fixade jag stallet och därefter har jag övningskört, varit hos frisören och klippt håret vilket var väldigt välbehövigt hehe, övningskört lite till och nu tagit det lite lugnt faktiskt. Snart är det dax att gå ut och göra iordning Artie inför kvällens hoppträning. Kuligt kuligt ska det bli! Så skönt med lov måste jag bara tillägga. Underbart verkligen. 
 
 Bjuder på denna svartvita så får ni se vad vackert mitt hår är eller något. De använde sig av en grym plattånghos frissan som jag måste köpa snarast!! Perfekt för mitt hår som är överallt och ingenstans i vanliga fall :) ADIOS