Det gångna året - 2013

Nu är det inte många timmar kvar på detta år, Helt sjukt vad snabbt det har gått!!  
 
 
2013 har varit fantastiskt, underbart, hemskt, förjävligt och bäst! Tänk vad livet skulle vara tråkigt om livet var lika bra varenda dag, vi behöver motgångar för att få med gångar! :) 
 
Mina fantastiska hästar har varit fantastiska och levererat som aldrig förr. Måste passa på och att tacka alla tränare och andra personer som finns runt mig som gör detta möjligt för mig och som hjälper mig vidare i min utveckling! Är så otroligt tacksam för det! 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har slutat nian, vilket var en utav de jobbigaste sakerna som jag har gjort. Men skönt att kunna lägga det bakom sig och ha ett bra sista minne från tiden på grundskolan. Jag har även börjat första året på gymnasiet som vissa dagar har varit hur jobbiga som helst och jag har flera gånger funderat på att byta linje, skola osv. Men jag tog mig igenom det och ska fanimej klara av de år som är kvar! Det handlar ju ändå "bara" om två och ett halvt år av tiden som är kvar ;)
 
Rätt vad det är så är det dags för studenten, L Ä N G T A R .
 
 
 
 
I somras rester jag även utomlands utan vuxet sällskap för första gången. Mycket trevligt och med bästa sällskapet kunde det inte ha blivit bättre! 
 
 
 
 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta år men det orkar varken jag skriva eller ni läsa. För att sammanfatta 2013 väldigt kort - GRYMT. NU kör vi på och satsar vidare 2014! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Lite bilder från det gångna året
 

Näst sista dagen 2013

Godkväll och godnatt! 

Efter en mycket bra dag ska jag nu hoppa ner i min säng och sova. Imorgon är det den SISTA dagen 2013 helt sjukt, det har gått så himla fort det här året! Men underbart har det allt varit! Kommer upp ett inlägg om året imorgon så håll utkik!


Hästarna har gått väldigt bra idag, Acorat fick en lite lugn ritt ut i skogen, Ramona hoppade och hon var superfin och tyckte det var skit kul! Ellie jobbade på banan och var ruskigt fin! 

Nu på kvällen klippte jag även Ramona, skönt att ha det gjort! Nu ska bara de andra två också klippas ;) 


Haha, Ramona står typ alltid med öronen framåt och är jättesöt men såfort man tar upp mobilen tar hon bak öronen... Mycket päls var det som försvann iaf, hon blev nog några kilo lättare nu ;) 

Dör skodöden

Kvinnan i mig kom fram förra veckan och på några klick så hade jag klickat hem ett par skor. Inte vilka som helst heller utan ett par Jeffrey Campbell!! :D Idag kom de och jag är så himlahimla glad!! De är såååå snygga och kommer passa perfekt till imorgon!! 
 
Har aldrig riktigt förstått mig på de som älskar att gå i skoaffärer, för det är seriöst pisstråkigt att köpa skor. Men med dessa är det annorluda. Galet snygga och allt sådant där. Är så himla nöjd med dom och jag är då glad att jag köpte dom! :D Blev en lite sen julklapp till mig själv, det tycker jag allt att jag är värd :)) 
 
 

Fullfart

Nu har den sista åkt hem från övernattningen och jag ska ta tag i ridandet. Alla ska ridas och stallet ska fixas. Blir annars en väldigt lugn dag för min del, skönt det med :) Ska ta och vila upp mig inför det nya året som är om lite mer än 1 dag (!!) haha :)) 
 
 
Har jag ork så ska jag väl försöka att jobba lite matte också så jag slipper göra massa sen när skolan börjar. Skönt att kunna ligga lite före så man kan ta det lugnt när det är igång :) 
 
 
Hade tänkt att någon skulle fota när jag rider idag eftersom det är så himla härligt väder! Men tråkigt nog så är ingen hemma :( Får fördöka göra det en annan dag helt enkelt! 
 
PUSS 
 
<3
 
 
 
 

Dagens

 
Då är även de andra två ridna och stallet är klart. Nu ska jag fixa lite till övernattningen innan alla kommer! 
 
 
Hoppade med Acorat och det gick sååå bra!! Allt flöt på superbra hela tiden, jag börjar även hitta avstånden mer och mer så det känns bra! Han lyssnade bra och var framme för skänkeln, underbart! :) 
 
 
 
Red ut med Ramona istället för att hoppa henne, gör det imorgon istället! :) Hon skötte sig super och kändes jättefin, bästa lilla ponny <3