Härligt jobb

Idag fick Ellie gå ett konditionspass fast på ridbanan. Tur som vi har så är den ganska så stor (ungefär 50x40 eller så tror jag men lite ojämna mått) så det funkar rätt bra, men det blir inte samma sak som om man konditionstränar ute i skogen eller på en äng eller så. Hur som helst så såg jag till att få igenom henne ordentligt och jobba henne under konditionspasset. Hon gjorde det riktigt bra, tog ett fint stöd i bettet och var mjuk och fin i båda sidorna. Avslutade med lite lösgörande travarbete, skänkelvikning osv. Fick loss henne riktigt fint! Hon känns riktigt fräsch och fin just nu så det är superroligt <3 
 
Fina lurvtussen, en bild från i vintras <3 
 
 
 
 
 

Lyckopiller

Igår var det hela två år sedan jag och Ellie gjorde vår debut i msvb. Det är den absolut bästa rundan vi någonsin gjort, och att det var första gången för oss och att vi nollade och blev placerade, ja mycket bättre än så kunde det väl inte ha gått. Jag blir så glad och lycklig när jag tänker tillbaka på allt fint vi gjort tillsammans. Mina fantastiska lilla ponny <3 
 
 
Kärleken till henne är enorm <3 
 

Höstig måndag

Verkar som att hösten har kommit nu med regn både igår och idag. Lite mysigt är det ändå, och eftersom det sägs att det ska bli fint resten av veckan känns det inte allt för tungt att det regnar idag ;)

Blev i fredags inringd på jobb måndag och onsdag denna vecka, perfekt när jag inte än bestämt vad jg ska göra med livet haha. Då hinner jag med att både jobba lite och få in lite pengar samt att jag hinner med att fixa lite hemma som blivit framskjutet. Har bland annat Tagit tag i körkortet (ska ta BE, tungt släp, så jag får dra hästarna) och sedan började vi igår med att rensa ogräs runt ridbanan. Usch vad mycket skit det vuxit upp!! Bara att ta lite i taget så det blir gjort innan det växer ännu mer.

Från det här....
Till det här!! Snacka om skillnad.

Även staketet ska jag måla innan det blir för kallt, så måste skynda på lite med ogräset så det är färdigt först då det är ogräs som ligger emot staketet. Blir inte bra att måla in växterna i staketet tycker jag inte haha. Bara igår gjorde vi ungefär 20m. Så tar man en liten snutt varje dag går det ganska fort ändå.

Ovisst, men det löser sig

Halloj! Ägnad mig hela dagen åt att försöka få lite ordning på mitt rum idag som varit kaos sen studenten, isch. Gått upp med en massa "flyttahemifrånsaker", som jag inte har någon användning för just nu tyvärr, på vinden (så skönt att få lite plats i rummet igen!!). Har dessutom rensat ut lite kläder ur garderoben som jag ändå aldrig använder och som bara tar plats. Packat upp resväskan sen Mallis, tvättat en hel massa tvättar osv. Innan minibuss gick från stan så köpte jag dessutom en kalender så jag kan ha lite koll i livet, väldigt skönt att få skriva av sig i den med allt som ska göras om dagarna.

Nu ska jag göra färdigt mitt rum och sen ska jag ut och njuta av vädret. Ellie ska ridas också och sedan ska jag träffa tjejerna igen ikväll. Trevlans trevlans. HEJS!

Hem och iväg igen

Hann inte med att vara hemma innan jag åkte iväg igen, haha!

Planet var tråkigt nog försenat så var hemma kl 2 istället för halv 1. Sedan tar det alltid några minuter med att borsta tänder osv innan man kommer i sängs. Så det var lite tungt att gå upp imorse, men mest roligt eftersom jag äntligen fick ut och rida igen! Det blev en tur i skogen med Ellie och massa pussar och klappar på både henne, Acorat och Thea. Mina fina djur <3

Ellie var verkligen superglad att få komma ut igen efter 6 dagars semester! Som hon lyste när hon fick dundra på i full galopp i skogen :D

<3 <3

Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm till pappa där jag är tills imorgon. En snabbvisit- men bättre än inte alls! Min låtsassyster ska dessutom göra fransförlängning på mig idag! Ska bli spännande att se hur det blir och hur jag trivs med det! Tror det kommer bli superskönt att inte behöva sminka sig alls!! Inte för jag gör det särskilt ofta nu för tiden, men ändå ;)

Här kommer lite bilder från vår semester på Mallis. Det har varit så himla skönt att få ladda batterierna och vila upp sig!

Så fantastiskt vackert!!
Vi hittade till "Cala Mondrago", en helt fantastisk plats med underbart fint vatten, fina små stränder plus klippor att hoppa ifrån!
❤️❤️❤️