Emelie er best.

Hej!
Har nu tränat för Helena, eller jaa. det var klockan nio meen... ;) idag gick det MYCKET bättre än igår om vi säger det såå... hehe ;) Jag red först idag, så ramona inte skulle bli så hetsig och de funkade. lite spänd var hon i början, meeeen på slutet var hon sjuuuukt fin! :D fick henne att inte hänga i tyglarna nånting, och jag hängde inget heller. Galoppen var underbar. fick henne att rulla på jätte bra. Lungt, avspänt och harmoniskt. jag behövde bara sitta och åka häst. behövde inte göra nånting för hon bara gick där. :) <3 det var super skönt verkligen, och nu vet jag hur jagska jobba henne när hon har damp! :)
Emelie, tog bilder. sååå det kommer! :D
Men nu ska vi gå ut och rida. oc jag ska rida min lilla heeeest! :DD ska bli skit kul! PUSS OCH KRAM! <3

emelieeeeee

hej! nu ska jag och emelie sova, tror jag... ;) tränade för helena förut. och det gick lite sådär.... Ramona hade damp och var jätte nervig. Hon blir vääääldigt neeeervig när det händer massa hemma hos oss. sååååååå hela träningen gick ut på att få henne lugn och avspänd. lite irriterande då hon är fin. och ALDRIG är så annars.... aja... det är ju träning imorn också och då skullej ag få vara först, innan alla kommer. så jag hoppas hon är sig själv då. Mn på slutet var hon fin iaf :)
Sen var det teori vid typ 4 och de var bra :) sen är emelie här juu. och vid typ halv 7 gick vi upp och fixAde hö åt alla, gav hästarna lite mat och tog in några hästar. sen borstade vi och så red vi. Jag red conny och hon scott (scott är emelies ponny som står här över natten ;)) Det gick bra för mig tycker jag! :)
Var ju bara andra gången jag red connysååå. Men det jag började med, och koncentrerade mest på var att få honom lösgjord i båda sidorna. och få honom mjuk. Han var riktigt stel nr jag började, och kunde inte böjahalsen något. men innan jag slutade var han MYCKET Mjukare och finareee :D Kul! Fick även ner honom lite lägre iformen, det har han lite svårt för. och sen trampade han under sig jätte bra med bakbena! :D  så de va kul! :)
Nu har jag och Emelie kollat på en film. som var jätte bra och konstig, HAHAHAHA. Nej, nu ska vi sova. PUSS OCH GODNATT!

I morgon vrån

hej!har nu varit vaken en liten stund, menjag skulle gäääärna vilja sova lite längre.. ;)
idagska jag träna för någon, vet inte vem det är meeeen :P det är genom VSSF iaf :D vid 4 sen är det teori, för samma människa och sen ska jag träna igen imorn. Vid tre (?) kommer Emelie och hennes ponny scott hit! :D och så sover de över häär :DD SKIT KUL!
Nu ska jag skriva lite på svenskan tänkte jag, den måste ju vara inlämnad i helgen.....
och innan träningarna börjar ska jag ut med conny en sväng, Pusshej!
ingen bild på denna data :/

Det är inte mitt fel.

hej! NU sitter jag i min säng med datan i knät. och egentligen borde jag sova. men man blir ju pigg när man tvättar bort sminket....
tänkte iaf svara på en kommentar! :

Anonym om Nu jävlar vet jag hur man gör igen ...:
OMG vilken bra film!!
Kanske lär dom andra som säger hästkött lite ;)

Svar: Visst är den! och ja, det borde det... ;)


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? kanske skriver lite åå svenskan innan jag somnar... vi får se.


Puss hej! <3