Hösten kommen!!

Hösten verkar nu ha kommit med lite regn och blåst. Blåsten är jag inte så förtjust i men regnet däremot är välkommet så gräset kan växa lite i hagarna och så att ridbanan slutar damma. :)

Igår åkte klippmaskinen fram för att rensa bort Ellies päls. Så himla skönt att få det gjort! Igår gick hon ett lättare pass i skogen efter hoppträningen i tisdags och idag blev det vila för fröken löken. Imorgon kör vi på igen 😍

Min vackra prinsessa 💖

Den här jobbveckan har gått ruskigt snabbt och imorgon är det redan fredag!!! Fantastiskt, då hinner jag komma ikapp med lite här hemma som inte blivit av tidigare i veckan. Tillåter vädret ska staketet till ridbanan målas färdigt också, en sida kvar tror jag det är som inte är målad och det måste ske innan vintern. Nu är det sängen som gäller! HEJS

Ridningens konst och dess finesser

Det här med hästar och ridning är förutom roligt så himla fascinerande! Det är helt galet när man tänker efter vad vi kan göra med våra fantastiska djur och vad något så litet kan göra så stor skillnad.

Igår när jag red igenom Ellie så kändes hon bara så fantastisk fräsch och fin!!! Underbart med den känslan dagen innan en träning, oavsett vad för träning det är.

Idag gjorde vi det sådär jäkligt bra som jag och Ellie kan tillsammans på dagens hoppträning för Jannica. Jäklar så hon hoppar när jag gör rätt, det är ju sjukt vad en liten liten detalj kan göra så mycket!! Bland annat:

Idag fick jag verkligen Ellie på bakbenen som jag måste, och BEHÖLL det utan att "jaga" mot hindrerna eller så. Det som man måste göra här (eller som jag måste göra) är att ha IS I MAGEN, och jag har precis förstått vad det innebär haha. Så många gånger som tränare sagt åt mig att ha is i magen och vänta in hindret, men jag har aldrig riktigt fattat VAD det egentligen är jag ska göra eller hur jag gör det. Men nu vet jag! (Att förklara det är en annan femma så det tar vi en annan gång haha;))

Hur som helst, i och med att jag hade henne på bakbenen (med en bra galopp såklart också, men den har vi lärt oss att ha) och att jag hade så kallad "is i magen" så fick vi till såna där SUPERSPRÅNG som bara är helt fantastiska!!!! Kraften i de sprången är makalös och det är så häftigt att känna den känslan!

Fina lilla ponny❤️❤️

Hon ger mig så mycket kunskap, erfarenhet, glädje och ja, allt! Är så himla glad för lilla Ellie <3 efter dagens braiga pass blir det en bustur i skogen imorgon, server jag att hon kommer uppskatta :D

Hemma igen!

Nog för att det är roligt att åka bort och sådant, men det är ju ändå helt fantastiskt att få komma hem till just det som är hemma.

Första jag gjorde när jag kom hem: stack ut och red Ellie, såklart!!! ❤️ bästa lilla ponny. Hann med att rida henne innan vi åkte i onsdags men nu har hon vilat tre dagar så då passade det utmärkt för oss att bege oss ut i skogen en sväng. Så mysigt och en mycket glad ponny! Imorgon blir det jobb på banan :D

Nu har jag fått träffat min älskade också som överraskade mig med blommor!!!! Hur bäst❤️❤️ Ska bli så skönt att få sova nu utan att behöva sova ensam. Snacka om att man vänjer sig fort med att alltid ha någon att sova bredvid. Det blir så konstigt att inte göra det när man blivit så van. Men det äger att få sova bredvid honom varje kväll ❤️

Imorgon börjar den nya veckan med nytt jobb och grejer, spännande! Nu när jag fått heltidsjobb en månad framöver iaf kommer det bli fullt upp på alla plan! Har andra inbokade saker också som ska göras så det blir fullt upp men så kul!!! :D älskar att ha fullbokade dagar, de blir så produktiva.

❤️💗❤️💗❤️💗

På span

Mamma och jag är iväg och kollar lite hästar. Mycket trevligt och mycket spännande! Tar upp mer om det när jag har mer att säga kring det ;)

Imorgon kommer jag äntligen hem igen till mina hästar och min älskade! Som jag saknat dem alla. ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️

Tisdag

Här har det visst varit tomt några dagar, så blir det ibland.

I helgen har varit en "kompishelg" om man kan kalla det så, haha. Åkte i fredags till Örebro för att först skriva teoriprov för BE (tungt släp) och jag klarade det!!!! Så himlans skönt att ha det gjort. Har nu även bokat uppkörning så det känns toppen.

Därefter blev det en snabblunch med Olivia, träffade sedan min bror en snabbis också innan jag skulle träffa Jenny. Vi hade en mycket trevlig kväll och det var kul att hitta på något annat, hehe :) kom inte därifrån förens sent på lördag så då blev det en myskväll i soffan. Efter att jag kommit hem och fixat stallet.

I söndags for jag iväg till Örebro igen för att spendera hela dagen med Olivia. Så himla roligt <3

Igår fixade jag här hemma, denna vecka är det staketet på banan som ska målas! Heja heja. Började lite smått igår men ska fortsätta ordentligt idag tänkte jag. På kvällen kom sedan Sofi över en sväng, så roligt att se henne igen då vi inte träffats på alldeles för många år!! Nu är det ändring på det.

Dom här katterna är för roliga, haha. Så söta.

Idag är det mycket som ska göras så det är bara att sätta igång. Hästarna kom ut för ett tag sedan och nu ska jag få i mig lite mat innan jag börjar med målningen.