stockholm

Hej! 
 
nu har jag kommit hem från skolan , ska få i mig lite mat nu innan jag drar till pappa. Skolan var helt okej, förutom att jag ligger efter skiiiiiit mke i matten så de ända jag ska göra i helgen är att plugga ikapp -.- hata. annars tror ja inte att jag ligger efter så mkt aja.. 
 
vi får se hur uppdateringen blir under helgen, ska göra så gott jag kan! :) 
 
 
för tillfället är jag riktigt less på nyckelbenet och vill att de ska bli bra NU för jag är så otroligt träning/tävling och framförallt ridsugen! 
 
bara att hålla ut.. hoppas det ser bra ut på måndag. 
 
KYSS

nighty

nu går klantfian och sover, puss och kram vi hörs imorn! 
 
oooh , i want to be THAT girl again.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..with HORSES in my life ♥
 
 

heart.

nyckelbenet

 
så såg det ut igår och  om jag får säja det själv så tycker jag det ser ganska bra ut ändå, eller är jag helt ute och seglar ?

 

det känns faktiskt riktigt bra idag och just nu vill jag bara att det ska bli måndag !! 
 
 
 
 
och här är en bild till er som inte fattade vilket ben som var helt och vilket som var av ;)
 
 

tigerbalsam

hej! 
 
hem kommen från första skoldan nu, om vi inte räknar med den riktiga första dan förra veckan. Klant som jag är så glömde jag mitt tigerbalsam hemma vilket betyder att jag har jätte ont i nacken efter denna dag.. som tur va hade jsag smart nog tagit med mig en kudde att ha armen på, men de va inte så bra som jag hoppats på.. Så nu ska jag gå och sätta mig och VILA och plugga lite engelska..  
 
 
tror inte (hoppas) atyt ja inte hamnat efter så mycket , men eftersom ja ändå inte kan rida nu så hinner jag väl förhoppningsvis jobba ikapp ;)) 
 
vi hörs senare, KYSS! 

skoltime!

hann inte blogga igår kväll, de gick iaf  bra och duscha och nu känner jag mig jävligt fräsch om vi säger det så! :D ska dra till skolan nu, vi får se hur det går... KYSS!