"tävlings" resultat, eller snarare programridningsresultat:

Shoo!!

 

Nu har jag kommit hem och fixat lite i stallet och sådant ;) Gick faktiskt bra idag på programridningen, eller ja helt okej ;) hade det varit en riktig täövling hade jag nog varit skit sur, HAHA.

 

Men först så red jag ju LB:1, på framridningen var hon fin, men blev rädd för ganska mycket grejer då det var typ snöstorm ;s men men... sen när jag red pogrammet så var hon jätte nervös och spänd vid ena kortsidan i ridhuset... SÅ ja, hon var ju somsagt lspänd på vissa delar i programmet, och jag låste min hand lite väääl mycket så det blev inte så jätte bra hela tiden.. aja. Vissa stunder var hon SKITFIN, så jag tänker bara på de stunderna! ;D

 

Vi red ihop 61,???% i den klassen ändå trots en massa missar! ♥

 

Till La:n sen var hon inte lika "tittig" eller va man ska säga, och mer avslappnad men fortfarande lite spänd. Tycker vi gjorde en helt okej "runda" eller va man ska säga och vet ni vad vi fick???!!!!   63,???%!!!!!!!!!!!   HELT SJUUUUUUUUUUUUUUKT!!!!!!!  sist hade jag ju fan 54%! Grym ponny! ♥ ♥ ♥ Hon är ju helt klart bäst! ♥♥ (sen får vi väl se vad % blir när vi kommeru t på riktig tävling... heeh ;)

 

NU ska jag äta lite snabbt, och sedan rida Ellie! :D ♥♥

 

 

Peggy kommer förresten hem igen idag ju och de kommer alldelles strax! kul! :)) ♥

 

Puss!

Godmorgon!

Nu har hästarna fått mat (för en timme sen men ändå), jag har ätit och klätt på mig!

 

Idag ska jag ju nämligen vara med på programridningen som VSSF har! :D  Rider LB:1 och LA:1, bara som träning ;) ska även kanske ha spö på banan, det beror på hur hon är i temperamentet idag :P  Ibland behövs spöet bara för att hon ska komma ihåg att inte dö eller så om ni fattar ;)

 

Men nu måste jag gå ut! ALF kommer om lite mer än en timme och hämtar mig och Ramona!

 

(Mamma är i sthlm och hämtar hem peggy! :d, så det är därför ALF kör mig, TACK! )

 

tagga imorgon

Nu ska jag sova. Är helt döende. Båda pollarna gick super, kom in för typ en halvtimme sen och somnade nästan när jag satt och åt mat.

 

Ledswen för detta tråkiga inlägg men jag orkar helt seriöst inte skriva något långt och "bra" justn u.. Puss och godnatt

mitt hjärta slår för dig, hårt.

hej!

kom hem alldelles för sent från moppekursen, aja inte mitt fel.... Det gick bra iaf och var sista teori lektionen! Nu äre bara körning kvar som gäller!!!!! och teori provet då!

 

Nej, måste verkligen skynda mig ut till stallet nu, hann inte gör någonting föryut så jag har en hel massa grejer att göra... Börjar med att rida Ramona nu, PUSS! ♥

 

Död och äcklig.

hej!

 

NU har jag precis kommit hem efter en jätte jobbig cykel resa från skolan hem till mig! PUHA! tog exakt 33 minuter, och jag var helt död och genomblöt när jag kom in. (inte av regn utan äckligt svett..)

 

är nu somsagt helt slutkörd, ska ta en dusch så jag blir lite fräsch och äta mat. Sen ska jag rida Ellie om jag hinner innan moppekursen klockan 4. Annars rider jag henne sen och mockar och sådant nu innan! Vi får se hur det blir! ;)

 

Puss ! ♥

sötis hund ♥