Ett kapitel avslutas och ett nytt börjar

Hej och god eftermiddag! 
 
Dagarna till sommaren och allt kul som händer innan dess räknas ner för fullt och jag längtar såå mycket!! 
 
En liten tråkig nyhet jag har att berätta är att Artie åker från mig imorgon. Väldigt trist då han blivit så himla fint och vi har jobbat så hårt och verkligen varit ett bra team. Men det är sånt som händer och som måste göras. Jag tackar och bockar oerhört mycket att jag fått förtroendet att ta hand om Artie. Det har varit riktigt roligt, lärorikt och utvecklande för oss båda. Så kul att kolla tillbaka och se vilken utveckling han gjort under vår tid tillsammans. 
 
avsluta på topp gjorde vi definitivt! <3
 
Så tills vidare är jag nu hästlös från och med imorgon. Eller ja, hästar har jag men ingen som är ridbar tyvärr. Så letandet efter en ny stjärna håller på för fullt! Vet du någon eller har du någon som du tror kan passa mig får du mer än gärna höra av dig!! 
 
På onsdag ska Ellie på återbesök hos veterinären med nytt ultraljud och förhoppningsvis kanske jag får börja skritta henne lite då!! Vore helt underbart om jag fick göra det, men det visar sig. Kommer ta det väldigt lugnt, allt för att hon ska läka ordentligt. 
 
 
fina killen, bild från vår första start tillsammans. 
 
 

Ljuset i tunneln

Nu börjar jag äntligen se ljuset i tunneln, och slutet på det här läsåret närmar sig. 
 
I helgen var vi iväg till Oslo för att hälsa på och fira min bror som fyllde 20 i fredags. I vanliga fall avskyr jag att varah emifrån men det var faktiskt riktigt riktigt skönt att komma bort lite över helgen, bo på hotell och bara ha det bra. Att mitt hjärta följde med gjorde resan ännu bättre :) Lite otur med vädret hade vi dock, regn och mulet under hela lördagen när vi skulle hitta på något, och sen var det strålande sol och blå himmel på söndagen när vi var tvugna att åka hem tidigt... trist, men det är sånt som händer :) 
 
Lätt vårt framtida hus, eller slott så att sägaDen här veckan är väldigt kort, går bara i skolan måndag - onsdag så det är väldigt skönt! Knappt något plugg heller så det kan ju knappast bli så mycket bättre. Valborg på torsdag dessutom, vilket betyder att det är maj på fredag och min födelsedag närmar sig med stormsteg!! ä n t l i g e n .  
 
Igår var jag iväg till Eskilstuna och tandläkaren för förhoppningsvis nästsista gången innan skroten åker ut. den 8 juni ska nu allt vara klart och jag längtar så obeskrivligt mycket tills dess. 
 
Min fina prins som njuter av pensionärslivet till max

 
Tack och hej 

Två steg tillbaka, ett steg framåt

Goddagens i det fantastiska vädret! Det går ju inte att göra något annat än att älska det här vädret, underbart! 

Både igår på träningen för Pontus och i måndags när vi red för Stina var inte Artie sig själv. Väldigt oengagerad och seg vilket han aldrig är. Tror nog det beror på värmen för idag när vi red för Evelina var han sig själv igen och var såå fin!!! Så skönt när det släpper efter två halvdana dagar! :) 


Ellie har varit ute och betat lite, eftersom det inte är något gräs i den mini hagen hon går i så är det viktigt att hon beter in sig så det inte blir en chock sen när hon får gå ut i riktig hage :) 
Senaste tävlingarna

Här kommer lite filmer från de två senaste tävlingarna.
 
Mantorp 28/3, 120cm
 
Bra runda och här ser man att han börjar ta för sig mer och litar på sig själv, vääldigt bra! 
 
 
 
GÄVLE 
 
Fredag, 10/4-2015, 120cm 
 
ja vad ska man säga. SÅ BRA runda och sen gör jag en så USEL sväng till näst sista hindret så det finns inte. Pinsamt verkligen att göra det misstaget. Artie förstod inte vad jag höll på med och jag förstår honom till fullo. Mycket tråkigt då det annars var en så bra runda och vi hade riktigt bra tid fram tills dess så vi hade kunnat bli farliga... tråkigt när sånt händer men men, bara in på rutinkontot! 
 
 
 
Gävle, Lördag 11/4-2015, 120cm
 
Den här dagen kändes det som att ingenting stämde. Hittade inga avstånd på framhoppningen, eller jag letade rättare sagt alldeles för mycket efter avstånd. Inne på banan gick det betydligt bättre och tycker ändå vi fick till ett bra flyt. att jag sen börjar ta i honom innan kombinationen är ju bara så dumt. Hade jag bara fortsatt i samma bra galopp som jag har genom svängen hade vi kommit perfekt och han hade troligtvis inte rivit. egentligen ingenting att hänga upp sig på, men man blir ju bra irriterad när man gör dessa tabbar ;) 
 
 
 
Gävle söndag, 12/4-2015, 125cm VINST
 
1an och 2an är väl inte sådär helt perfekt, kommer in lite nära på ettan och går på 8 istället för 7 så det blir lite tajt till 2an med, sen efteråt tycker jag det flyter på väldigt bra! Red inte särskilt fort tyckte jag inte men det räckte ju till en vinst ändå ;) Väldigt nöjd med honom här och här matchar vi båda varandra väldigt bra! Bästa Artie!!<3 <3