jag blir så galen på mig själv.
helt seriöst!
jag är verkligen den knäppaste personen i hela världen. Kan inte sluta tänka på dig. det går knappt en sekund förns jag tänker på dig igen. Jag känner dig ju inte ens, men ändå tror jag att jag älskar dig.
Kan de bli något tror du ?  Jag längtar tills jag träffar dig ....♥


You're the one ♥

vad ska jag ta för rubrik ?

har alltid svårt att välja rubrik... det är jobbigt ;p
Nu har josse precis åkt hem :( men jag träffar henne på onsdag igen så :D kan inte vänta ... hon är verklige nmitt allt ;d vi är likadana båda två, har samma sjuka humor och jaa x) 

gick bra att rida idag :D red på ängen och sen så red vi lite i skogen också!
Fick ju TRAVA idag! häärligt :))

nu ska jag ta och läsa lite bloggar! Pussfiina ponny ♥

galen människa.

är med josse nu, HAHAHAHAH vi har damp :) som vanligt asså :D jag GICK faktiskt till hennes skola förut!:o det var bra gjort av mig tycker jaa :DD♥♥ HAHA! och jaa, men nu ska vi ut till pollarana!

Jag älskar dig bruden, du är bäst :* ♥

puss ♥

ett litet kort inlägg såhär på morgonen


stämmer.
detta blir kort då jag snart ska till skolan :'(( men mamma skjutsar iaf:D  Usch är verkligen INTE sugen på att gå till skolan ;s men som tur är så har vi "temaveckor" nu i två veckor och efter de två veckorna är det tre veckor till PÅSKLOVET!! Niiiice! ;) (y)
men ajaa..
bloggade aldrig igår när jag kom hem, orkade inte sätta på datan :P (lat som man är (a))
men vi kom hem vid fem :o vääldigt tidigt ;) <3 men sköönt!
gjorde inte så mke. kollade på VÄRLDSCUP hoppningen från göteborg, FATTA VAD JAG VILLE DIIT!!!!!! Har typ damp på att de bytte från påsklovet till vårat sportlov -.- SÅÅÅÅ IRRITERANDE då jag aldrig är hemma på sportlovet och förut när de va på påsken så åkte jag och mamma typ alltid ner! jaaag vill diit! nu är de ju försent men ändå!

Skit i det nu. Vi får hoppas att skolan ändå blir okej idag, får ju träffa alla fiina vänner!:D♥ och sen efter skolaN  så kommer jag få rida på moona! :)) och jag sak börja trava henne idag (om de går)vilket ska bli jätte roligt! ;d ♥

men nu kan jag inte sitta här längre, måste fixa klart de sista.

Puss!