Lördagsskola och SIHS

Godkväll! 

Var ingen härlig känsla att gå upp tidigt idag för att ta sig till skolan. Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat och sen åkt upp till Stockholm! 


En bild från en härlig morgon tur med Ellie denna kalla morgon ❤️
Är nu framme i Globen för att komma på top ten finalen! Ska bli riktigt kul! Satt hela vägen upp i bilen och även en stund i parkeringshuset för att bli klar med en inlämning. Nu är den köar och jag kan äntligen ta helg på riktigt! 

Ska ta och shoppa en massor också, är här även hela dagen imorgon! :))) 

Måste även berätta att "min" klubb tog emot pris tidigare idag här i Globen för Sveriges bäst arrangerade dressyrtävling! Så himla bäst vi är!! 

Nu ska jag andas och ta det lugnt snart börjar det!!Äntligen fredag, eller?

Hej! 
 
 
Bara en lektion kvar nu innan vi går hem för helg. skoja bara, vi ska ju till skolan imorgon också. Det är nämligen öppet hus för niorna, men det blir nog rätt skönt ändå. Får ju kompledigt på måndag! Underbart! 
 
 
Red ut en sväng på Ellie imorse innan skolan. Fortsatte att jobba på med rakriktningen och få henne att suga tag i med ett jämnt stöd på båda tyglarna. Gick bra och det kommer mycket snabbare nu. Så vi är påväg framåt :) 
 
 
NÄr jag kommer hem ska de andra två ridas. Ramona ska ridas ut i skogen och Acorat ska även han få komma ut på en liten tur, men med endast skritt. 
 
Ha en bra fredag!! 
 
 
 
very beautiful.

Hårt

Godkväller! 
 
 
Suttit och pluggat från jag kom hem från skolan till nu så börjar bli riktigt less på det, haha. Ska sticka ut och rida Ramona nu innan jag går in igen och pluggar lite till innan det är dags att sova! Mamma har varit ute och promenerat med Acorat idag (han blev även vaccinerad idag) då jag hade så mycket att göra i skolan att jag inte hann med. Blir tyvärr så vissa dagar, men då är jag glad att jag får hjälp! :) Ellie vilar idag så Ramona är den enda utav mina som jag gör någonting med :) 
 
 
Ha de gott! PUSS 
 
haha, så himla kul med gamla bilder så det finns inte! Minns att jag var jättenerövs och tyckte att det här var högt... hahahah 

Påväg till det bättre!

Hej! 
 
Ledsen att jag inte bloggade igår, men hade fullt upp hela dagen! 
 
Direkt efter skolan red jag Ellie ett pass på banan, men eftersom banan hade tinat så kunde jag även gå på traven och galoppen. Jobbar mest med skritten och galoppen just nu, för traven är rätt bra. Det är galoppen som behöver stärkas så då är den som vi måste träna på. Fortsatte med att jobba på rakriktningen och det tycker hon verkligen är jobbigt och lite besvärligt! Men det var ändå bättre än dagen innan så nu kan det bara bli ännu bättre! :) Hon jobbade på bra men har somsagt fortfarande lite problem med att hon är alldeles för svag i galoppen. Mycket fyrtaktsgalopp fortfarande, men den ska vi få bort under vintern! 
 
 
Därefter åkte vi iväg till västerås med Acorat och tränade för Louise!! :D Var superkul att vara där och träna igen!! 
 
Det gick betydligt bättre på den här träningen än vad det gjort tidigare! Måste ändra min ridning lite, vara tuffare och bestämma mig mer istället för att vara alldeles för ödmjuk. Det har jag iof förstått redan innan den här träningen, men nu gjorde jag det också istället för att bara tänka det.  Jag var mer bestämd redan från början, och hade bestämt mig för att han skulle vara framme för skänkeln.
 
Var banhoppning, men det passade alldeles perfekt för mig eftersom jag behöver lära mig hur det är jag ska rida mellan hindrerna och så. Funkade riktigt bra och tillsist så hittade jag verkligen hur jag skulle rida! :D hoppade om några hinder på banan efter att jag hoppat hela banan och då var han framme för skänkeln och jag gjorde som jag skulle och allt bara stämde! :D Kom även lite nära på ett hinder, men nu när han var framme för skänkeln och jag var lätt i sadeln men ändå upprätt så gjorde det ingenting utan det gick hur bra som helst! :D Kom även mycket bättre på linjerna där han var mer igång från början, så efter det första hindret i linjen kunde jag ta tillbaka honom och sen kom distansen till nästa hinder jättebra och fick det här "suget" som man vill ha när man rider mot ett hinder! :D Underbart!
 
Världens bästa, det här kommer bli bra när jag får till allting! :))