Tenta, ölprovning

Så var den hemska tentan gjord. Det får bära eller brista, skönt att ha den gjort och kunna släppa den. Är ju några veckor innan man får svar hur de gick så ingen idé att fundera på det än. 


Har nu på kvällen åkt tur och retur Stockholm (sitter på tåget hem till Örebro fortfarande), där jag, min bror och pappa var på ölprovning! Detta då pappa fick det av oss i julklapp. Vi fick följa med in och se i bryggeriet hur det fungerade och sedan prova 4 st olika ölsorter. Kul att se hur de fungerade men ölen är jag inte såååå förtjust i, hehe... alldeles för beskt för min smak, men nu har jag gjort det iaf och det var ändå roligt! 

Fanni fick idag komma ut en sväng och galoppera lite. Jäklar vad underbart de var och hon tyckte det var sååå kul!! Älskade hästis. Har utsläppet imorgon så tänker att jag trimmar lite på banan direkt på morgonen. Älskar att rida tidigt och dessutom skönt att vara klar med stallet hyffsat tidigt också. See u! 

Något klokare

Känns trots allt som en relativt bra pluggdag idag. En dag kvar imorgon att plugga på innan det är dags för tenta... 


Vädret här har förtillfället otroligt mycket PMS haha. Ena sekunden sol och varmt, nästa hagelstorm, sedan regn, blåst och så håller det på sådär. Jaja, tur jag för det mesta är inomhus just nu i och med tentaveckan :) 

Ska få i mig något käk nu sedan åka till stallet och ta in hästarna och rida, så kul!!! Fanni har vilat nu måndag och tisdag då jag verkligen behövde koncentrera mig på plugget. Har såklart varit där och fixat allt och så ändå, men inte ridit bara. Tror de har gjort gott för henne med med lite kortare vila. I måndags fick hon dessutom nya skor på sig, that lucky girl. Jag vill också minsann ha nya skor var 6e vecka ;) 

Tentavecka

Jaha och så var det dags för denna tentavecka.... vill bara bli av med det samtidigt som jag vill ha lite mer tid till att plugga på. Men nu är det som det är, på fredag är det dags och då får det bära eller brista! 


Har dragit på mig en hemsk halsont också som irriterar mig fruktansvärt mycket. Men jag hoppas hoppas verkligen det är lite bättre imorgon. 

Så är läget och nu är det sovdags, hejs!! 

Hattande hit och dit

vilken dag! Mycket tider att passa och full rulle!!!


Igår kväll tränade jag och Fanni för Jannica. Ganska lätt pass och vi hoppade inge högt, utan såg bara till att allt mellan hindrerna satt perfekt. Åkte sedan hem och sov hemma då jag skulle hjälpa till och släppa ut våra hästar hemma idag. Så skönt att sova i sin egna säng <3 och träffa Thea och Ninja, katterna och getterna <3 dom saknar man allt. 

Hur som, igår kväll vid 10 när jag var hemma från träningen bytte vi till sommardäck på transporten. Imorse blev det upp tidigt, mata hästarna och mig själv, åka in till Katrineholm för att byta däck på bilen då de var på däckfirman. Sedan tanka + tvätta bilen innan jag åkte hem igen, lastade in Fanni i transporten, släppte ut de andra hästarna och sedan begav vi oss till Örebro. Väl framme hos Fanni, snabbt fixa höpåsar för dagen, ta med hö + Fanni upp till hagen. Mocka släpet + boxen, sopa, fixa mat till Fanni, parkera släpet, SEN kunde jag åka hem för att snabbt som tusan byta om och hoppa på cykeln ner till universitetet där vi jobba med ett grupparbete. Hua! Nu på em hade vi en diskussionsövning men den slutade 30min tidigare, underbart när jag fortfarande har lite tidspress, hehe. 

Ska fara iväg till stallet igen nu, rida, smörja, ta in hästar, sedan snabbt hem igen, duscha, byta om och göra sig iordning för kvällens fest för Gamla introK. Det blir kul även fast det känns långt och stressigt dit hehe ;) dax å sätta fart!! HEJS.

Btw, vårvärmen och solen är tillbaka, tjohooo!!!! 


Älskade Fantastiska häst!! Nyper mig i armen att hon är min 🌟

Tävling 1 dag blev 2

Och så var denna helg över och nästan påsken med. Skulle egentligen bara tävlat en klass i lördags men det blev så vi åkte iväg idag också 😁 kul för mig om inte annat!!! Inget är väl så roligt som att få tävla. Hur som helst. I lördags, alltså den rundan glömmer jag gärna haha... det var inte katastrof eller så, två bommar trilla ner, inte hela världen men det gick så SATANS FORT!!!! Haha. Den som red innan oss red snabbt och lite "hetsigt" vilket gjorde att en redan het Fanni höll på att krypa sig själv ur skinnet hehe.... Sååå det gick väldigt snabbt, och jag fick inte alls tillbaka henne så som jag ville... så blev två ner helt enkelt på två räcken varav det ena vi kom på tok för stort på och det andra på tok för nära. Jaja, sånt som händer... Galoppera fort vet jag att hon kan så det ska vi inte prova på något mer, förutom där vi behåller kontrollen såklart! Haha. Så vi bestämde oss då att efteranmäla till en start idag också. 

Redan när vi lastade ut var hon mycket lugnare än igår. Såg även till att rida fram längre och det var bra. Hade henne väldigt avslappnad och inte alls så hetsig som hon var igår. Hopade SUPER BRA på framhoppningen, jäklar vad fin hon är min lilla häst <3 
Likaså inne på banan, vilken runda!!! Allt var så bra och så perfekt, lite för perfekt så hon inte lyfte ordentligt på bakhovarna på hinder nr 7 och Touchade i lite lätt så bommen föll... Så så synd verkligen, men jag är otroligt nöjd ändå!!! Detta var lätt vår bästa runda någonsin, både på tävling och träning, och hon hoppade så himla bra. Jag red också bra, målmedvetet och enligt planen. Så himla synd bara men Jaja, jag vet att vi är bra och att vi kan greja det <3 Otroligt roligt att även banbyggaren sa att det var oroligt synd med det nedslaget och att det var en riktigt fin runda!! Sådant blir jag så glad av att få höra <3<3 tack snälla!! För det var verkligen en toppenrunda att lägga på rutinkontroll :D 

sötishästen <3 lyckades även med att få relativt jämna och snygga knoppar idag!!! Heja heja haha.

Har nu på kvällen ätit middag med min mor och bror. Gott och trevligt och skönt att slippa laga mat hehe. Tänker tillbaka på dagens runda, ler och blir så glad att jag äger denna fina häst <3