Grymma Ellie!!

Vilken kämpe hon är lilla Ellie!

Idag hoppade vi LA bara för att avsluta det lite enkelt, Och ja, det gjorde vi också. Nollade och när vi red ut från banan var vi i ledning med 20st kvar... När det sedan bara var 5 kvar och vi fortfarande var i ledning så blev vi omsprungna, men vi lyckades ändå bli 2:a av 47 stycken!! Bästa bästa lilla ponny ❤️❤️ 

Är så himla nöjd med helgen, det kunde knappast ha gått bättre! Min ponny är bäst helt klart! <3

Nu sitter vi i bilen och är påväg hem. Blir lite skönt att komma hem ändå, fast hade gärna sluppit skolan ;) Arties ägare har ridit honom nu i helgen, kalas bra när jag inte varit hemma! Acorat däremot har vilat fredag och lördag, så han ska ridas när jag kommer hem :))

VILKEN PONNY, VILKEN DEBUT

Hallå hallå!! Har varit för nervös idag för att bry mig om bloggen om jag ska vara helt ärlig, hehe. 
 
 
Igår hoppade vi en la som gick helt okej. Ellie var duktig men inte jag, fick inte till några avstånd alls kändes det som. Några fina språng iallefall så det var bara att glömma rundan och tänka på det som gick bra. 
 
 
Idag var det sista klassen på dagen som vi skulle vara med i, debut i msvb dessutom... som jag har längtat efter denna dag!! Många starter och flera klasser innan min tur så vi åkte en sväng och hälsade på kära prins mitt på dagen eftersom han bara bor 2 mil härifrån :) Sötaste ponnyn, och han har det så bra så bra! Fick god mat och äppelpaj dessutoms, mums!! Världens goaste familj :D 
 
När det efter många timmar äntligen blev min tur var jag så himla taggad!! Först var jag väldigt nervös, sen var jag nervös men så himla glad och taggad för att det skulle bli så kul. Sen släppte det och var bara att tuta och köra när jag väl red in på banan. Hon var så jävla fin, hoppade så förbaskat bra och jag red väldigt bra också för den delen! Fegade inte alls utan red på som jag ska och ja, då går det ju vägen!! 
 
NOLLADE OCH BLEV PLACERADE SOM 8:a!!!! Grät när jag red ut från banan, hon är så fantastiskt min lilla ponny och kämpe! Som hon hoppar min fina lilla stjärna. har inte ord att beskriva hur glad jag är, eller hur fantastisk min ponny är. Obeskrivligt. Världens bästa Ellie. <3 <3 <3
 
 
 

Grevagården

Kom fram igår kväll vid 9 ungefär tror jag, promenerade med Ellie direkt när vi kom sedan fick hon vila i boxen en kortis medan vi packade ut och sedan red jag lite. Hon kändes väldigt mjuk och fin så det var bra! :))

Var ute och promenerade med henne i morse så hon fick röra på sig, ska gå ut och gå en liten sväng till nu sen får hon lite tidig lunch innan det är dags och sätta igång med allt inför dagens klass. Lugn och skön förmiddag då det inte börjar förens 13! :)