Dagarna som gått

Halloj!

Var ju iväg med ellpell och tävlade i söndags vilket gick mycket bra! Ett liiiiiitet litet pet (med bakbenen!) på 6a, men resten var hon hur fin som helst på! Och även det hindret även fast hon oturligt nog rev. Kändes super hur sim helst!! Bästa ponny ❤️

När vi kommit hem var det bara att packa om och byta häst för att ta med mig Acorat och åka vidare till Jannica ett par dagar för lite träning. Det har gått hur bra som helst och han har varit otroligt fin alla tre dagar (sön-tis)!! Bästa häst!❤️ 


Nu har jag kommit hem, duschat och gjort Ludde fin, tagit en springtur, varit iväg och lämnat han hos en då han ska vara med på ett litet ridläger, och ridit ut en sväng på Ellie! Varm och svettig dag att jobba på men kul som satan och med träning på det kan det knappast bli bättre! 


Snyggast i stan såklart! Haha

Nu ska hästarna nattad och jag ska ta det lugnt och proppa i mig vatten och salt! 

Senaste dagarna

Halli hallå! 
 
Varit lite uppehåll här under de senaste dagarna som ni förmodligen märkt. Och vad har hänt sedan sist då? 
 
Har träffat kompisar och bara tagit det lugnt och njutit av livet. Hästarna tränas på dom med såklart. Gjorde ett grymt hoppass med Ellie i onsdags för Jannica. Acorat och jag är mest ute i skogen och har det kul, galopperar på ängar och njuter av livet. Imorgon ska det dock sättas igång med lite ordentligt arbete igen vilket jag ser fram emot!
Som hon hoppar den lilla fantastiska ponnyn!! <3 
 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av ledigheten och sommaren. Det är så himla skönt att bara kunna göra vad man vill om dagarna, älskar det! Har en riktigt grym helg att se fram emot nu och nästa vecka kommer bli grym den med! 
Världshistoriens godaste pannkakstårta som jag och Klara gjorde i söndags kväll!! <3 
 
 
 

Sista jobbdagen

(inlägget skulle ha kommit upp igår) 
 
Sista jobbdagen avklarad och nu hade jag tänkt ta sommarlov på riktigt. Fortsatt träning med hästarna såklart, men utöver det ska jag bara ta det lugnt, träffa kompisar och ha det kul!! 
 
Red ut med två hästar idag, en som jag red häromdan också och en annan som jag inte ridit tidigare. Även fast det bara var ut i skogen så är det väldigt nyttigt att få rida andra hästar, och det tackar och bockar jag för att jag fick göra!!
 
Avslutade dagen med ett GRYMT hoppass med Ellie. Fy satan vad hon hoppar alltså!! Det är så himla kul för nu spelar det ingen roll om vi kommer lite stort eller lite nära, har vi bara en bra galopp och att jag arbetar henne hela tiden så studsar hon iväg över hindrerna som om ingenting! Bästa Ellie! På Söndag åker vi iväg och hoppar en stycke LA. Blir första tävlingen på väldigt länge, satan så kul det ska bli!! :D 
 
 
 
 

Bra dag!

Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Ingen speciell tid att passa utan gjort allting men i en lugn takt. Lite skönt det med faktiskt. 

Red ett markarbetspass på Ellie idag och fy satan vad fin hon va!!! Sitter bara och ler hela tiden för hon är så fin och det är så himla kul!! :D Jobbade över några travbommar som låg som ett S för att få henne lösgjord och följsam i båda sidorna. Första gången slarvred jag, men sen så var jag noggrann och jäklar vad fin hon var då!! Den här ska jag lägga fram på banan när jag kommer hem och rida med båda hästarna. Otroligt bra för att få dom lösgjorda och följsamma! Jobbade även över några galoppbommar längs med ena långsidan, för att få henne att komma igång med bakbenen så vi inte hamnar i undertempo. Riktigt jäkla bra var det i vänster varvet som är hennes lätta, höger varvet var svårare tyckte hon. Jag red faktiskt väldigt bra men hon misslyckades ett par gånger. Det var bara att komma igen då för jag gjorde ju rätt och sen när vi kom igen red jag bara likadant och hon hade lärt sig av sitt misstag och blev lika fin här som i andra varvet, underbart!! Världens bästa Ellie! <3 
Här ser ni travbommarna som var som ett S.

Imorgon blir det lite hoppning med Ellie, kuligt kuligt! :D Sedan åker vi hem under eftermiddagen! Dags att sova och ladda upp inför morgondagens jobbdag! 
Gömmer sig lite bakom dörren :) 

Jobbdag

Godkväll! 

Idag har jag jobbat på för fullt! Kul och lärorikt! :) 

Igår när vi kommit hit var jag med på hoppträning med Ellie för Jannica. Med tanke på att hon inte blivit riden utan endast longerad och promenerad när jag varit i London så var hon väldigt fin, men hade gärna velat haft henne mer lösgjord. Med tanke på förutsättningarna så var hon jättefin!! Vi hoppade en liten studsserie, en linje och två ensamna hinder. Inte så mycket då underlaget inte var så bra. Hon fixade allting med bravour som vanligt bästa lilla ponny! Avslutade med en liten bana (inget högt) och hon kändes jättefin! Fick till otroligt bra språng på det sista hindret som var ett räcke, en bra och rund språngkurva! :D 

Bild från när vi red fram :) 

Innan jag åkte iväg red jag Acorat lite lät på banan bara för att känna igenom honom och jäklar vad fin han var!! :D super kul verkligen! Mjuk och fin i sidorna, bra stöd på bettet och bra framme för skänkeln! Underbart :D 

Idag red jag Ellie på banan, jobba massor med lösgjordheten, mycket flytta hit och dit med olika kroppsdelar och aktivera bakbenen. hade behövt få henne lite mer igång med bakbenen i galoppen än vad jag hade henne. Det tar jag med mig och jobbar vidare med imorgon! Väldigt bra travarbete idag! :) 

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! Känner att jag druckit lite för lite vatten idag hehe ;) var noga med att dricka MASSOR med vatten nu när det är så varmt!!