ingen blogg igår -

hej!
ingen bloggning blev det igår, hoppas ni inte blev fööör ledsna ;) MEn jag hade helt enkelt ingen tid :)
Är just nu hos pappa, men åker hem senare idag.

När jag kommer hem blire lite stressigt typ ;) ska först hinna mocka och allt de där, sedan rida ut någonstans och sedan typ måste jag duscha hästen och packa allt inför imorn, JAG SKA JU TÄVLA DÅÅ!!! ♥ aja, har iaf typ två timmar på mig att göra allt detta då jag sedan ska åka till julia♥ där kommer även vickan och geena att vara :D VI käkar väl lite och så och sen drar man ner till djulö för att kolla på brasan antar jag ;) Kommer nog inte vara där så jätte länge :/ eftersom jag måste gå upp sjukt tidigt imorgon då tävlingen börjar redan klockan 8! :o Tur att jag inte har så långt dit men ändå! :o det blir sjukt tidigt...  aja :)

ska försöka göra så att mamma kanske kan vara snäääääääääll att mocka och de till mig :D så jag harl tie mera tiid..... det behövs om jag säger det så :P

Nä. Nu blev de sådära jätte tråkigt inlägg :( men jag tänkte bara berätta det att som ni kanske ser så har jag väldigt mkt att göra idag. Så därför blir det kanske inte någon mera bloggning idag. Vi får se. jag kan försöka att göra ett tidsinställt inlägg :))


Nu ska jag nörda data :) Puss och kram!♥
vart har du tagit vägen ?

Hemma efter träning

hej! ja, nu har jag kommit hem från träningen för mathias, jag är skit nöjd!

Först hoppade vi ett hinder på långsidanv som vi hoppade på en volt typ, det gick inte så bra i början men mot slutet gick det mycket bättre! :D (jag och hinder på volt= inte bra)efter det hoppade vi ett hinder på andra långsidan med en galoppbom innan och ett puttelitet hinder efter. Det gick jätte bra tycker jag! :) och på slutet låg den på runt 90cm? tror jag :)

Efter det hoppade vi på andra sidan igen där det var först stutts sen ett galoppsprång, sedan oxer sedan 3 galoppsprång och kryss, sedan stutts igen. sen körde vi från andra hållet också men de kan ni ju lista ut själva hur det va! :)

Jag tycker det gick bra! :) inte jätte bra i början, då jag typ kom fel i början från ena hållet :s men till slut löste det sig! :)

på slutet kom vi från de hållet som jag förklarade här ovan, och då låg oxern runt 1m? och sen fortsatte vi till den andra långsidan. första gången stanna vi på första oxern, vet inte riktigt vad som hände men jag höll inte om henne och så tänkte jag väl, "äh hon hoppar" elr någe sånt? men nej. Min häst är inte den lättaste ;) haha. men vi kom bara igen och då gick det SUPER!! hon hoppade klockrent och jag är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nöjd med henne eftersom jag inte hoppat så jätte mycket med henne och inte så högt sedan hon hade sträckt sig ;d♥

Plutte skruttan är bara för bäääst!

 

Nu ska jag duscha, sedan sova. Puss hej! ♥

smakprovsbild från idag, oredigerad. Vill ni se fler? :)

Mycket jobb och slit

hej!

rubriken stämmer perfekt ;) har nog inte haft en ledig sekund förns nu!

Efter jag bloggade senast, så har jag hunnit mocka 4 boxar, fylla på 15 påsar hö, gjort kraft foder och ridit två hästar.

Ridningen gick super! :) först tränade jag för stina med ramona, och jag tycker att det gick super bra! :D Ramona var duktig och lyssnade bra på mig :) Fina underbara ponny!♥

Efter det så red jag lite på bobo, inte mkt alls men lite grann så han fick röra på sig lite ;) Körde mest skritt-jobb men travade lite grann, inte mkt alls ;) Gjorde lite skänkelvikningar och så för att kolla hur han rörde sig i det och hur han lyssnade (jag har inte gjort det tidigare med honom). Men han var super fin! :) och duktig var han också! Fina ponny :)

 

NÄ, nu ska jag läsa lite bloggar och chilla. Sedan ska jag försöka sova, och somna tidigt. Igår somnade jag vid halv ett :/ usch, det var aldelles för lite sömn för mig med tanke på att jag går upp vid 6 ;s

Puss och kram och ha det så bra! :) ♥

 

 

Första skoldagen avklarad.

hej!

rubriken stämmer och usch, vad tråkigt det var att va tillbaka i skolan!! Det ända trevliga var ju såklart att träffa alla fina vänner :) men annars, skit. Tur var det att vi hade en rätt chill dag, men jag höll fan på att somna redan på första lektionen... ;)

Har nu även kommit hem och ätit mat, och nu är jag påväg ut till stallet! ska försöka fixa klart allting typ nu, för jag ska träna om en timme, och ja då vill jag typ va klar med allt annat ;p

 

Har ni tur så kommer det bilder på våra söta getter ikväll! Puss och kram!♥

 

konstig bild.........

Nu är sista dagen på lovet snart slut.

 

Så är det, tyvär :( det ända bra är att man får träffa alla vänner, men de skulle inte vara fel att ha lov en vecka till!

 

Har nu precis varit ute och ridit. Red endast Ramona idag då det blev sent och jag måste duscha och så nu.

Red först bort bortanför "gula huset". Vände sedan och travade och galopperade upp för backen. Ville inte rida på banan idag men då kom jag på att jag kunde rida i våran nya sommar hage. (vi lånar en bit av en äng nu i sommar då våran sommarhage inte kan användas förns nästa år)

Det var super kul! :) Mona var på hugget, men eftersom hon är så lydig som hon är så stannar hon lr saktar av så fort jag bara pillarl ite lätt med tyglarna :) Längde mkt i både traven och galoppen, så att hon fick strecka ut sig efter igår. Det gick bra tycker jag :) hade inga större krav på henne om man säger det så, men så fort jag ville arbeta henne så gjorde hon det, och när hon skulle gå med huvudet högre och inte i form så gjorde hon det! :) När jag sedan ridit klart så stretchade jag henne (som jag alltid gör).

 

Nu ska jag dejta duschen och sedan sängen.

 

Vi hörs i morn!

 

Puss och kraM! ♥

bilden: från förra året när vi var hemma hos mathias och tränade en gång! :) det var faktiskt även första gången jag hoppade terräng hinder med ramona! Med tanke på det, så ska vi åka till mathias på torsdag och träna! Gu vad roligt det ska bli asså!!! Har ju inte tränat för honom på eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevigheter då ramona blev halt och så! ♥♥