Härlig känsla

En ovanlig dag för att vara tentavecka. Normalt sett så sitter jag och plugar mellan minst 8-18 i skolan. Denna vecka har jag dock suttit hemma och pluggat. Till detta ämne som jag läser just nu så har det faktiskt fungerat ganska bra, är lite förvånad över mig själv! Hade dessutom imorse när jag checkade av mig själv bättre koll än vad jag trodde! (**Peppar peppar**). 
 
 
Började dagen 07 i stallet, där jag och emma red upp till ridhuset en sväng. Idag var första gången på säkert 1 månad som jag verkligen fick Fanni med mig, koncentrerad och framförallt ordentligt avslappnad!! Jobbade på otroligt bra med ett fint sug i bettet. Så härlig känsla, äntligen! Var somsagt ett tag sedan jag hade ett sånt riktigt bra pass. Nu är det bara att fortsätta bygga upp kroppen. Efter ridning och allt stallfix åkte jag hem och pluggade. Har på em varit en sväng till gymmet dessutom (så jäkla skönt att få köra slut på sig själv litegrann!!) och nu har jag suttit några timmar till med plugg. BLir lite mer ikväll för imorgon ska allt sitta till 110 procent så jag är redo för tenta på fredag morgon! 
 
Cutiepie
 
Nu är pluggpausen slut minsann, dags å kötta på igen. Hade haj!! 
 

Måndagar är bra dagar

Idag hoppade jag upp igen på Fanni för att se hur de var. Hon har inte haft någon värme i benet under hela helgen så dax å se om hon var halt. Det var hon inte, sååå skönt! Vet inte vad hon har gjort som gjorde hon bara hade ont i foten i en dag? Skönt att det är borta nu iaf så vi kan börja komma igång lite igen. Blir ändå ingen träning imorgon, det vågar jga inte chansa på. 
 
Världens sötaste <3 
 
Måste fortsätta tjata om det älskade vädret som är här nu!! Iskallt och en massa snö, helt fantastiskt!! 
 
 
Hur vackert?? Lite sol bara hade varit trevligt också, men man kan ju inte få allt här i livet ;) 
 
Körde slut på mig själv igår på gymmet med Maria så jag knappt kan gå idag. Helt fantastisk känsla haha. Himla skojs också då mitt knä har blivit så mycket bättre sen jag började träna. Nu ska musklerna kring knäet bli ännu lite starkare så blir det nog helt problemfritt! 
 
Nä, bäst att återgå til plugget så man blir något smartare eller så! HEJS 

Tentor i fulla drag

Goddagens! ÄNTLIGEN har vintern anlänt till Närke och Örebro. Himla underbart med fullt av snö på träden och ett knastrande under fötterna när man promenerar. Och ja, jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt med snö. Är det vinter så måste det vara snö enligt mig. 
 
Fanni har tyckt det varit minst lika kul vilket gjort att hon varit lite halvgalen i hagen så hon har troligtvis vrickat sig eller något liknande, suck. Inte mycket att göra åt saken, vänta ut och hoppas det går över snabbt. Skulle egentligen hoppträna första gången för i år på tisdag men det får tyvärr vänta. 
 
 
Förövrigt? Är precis hemkommen efter en tenta så är slut i knopp och kropp. Trots att man nu börjar bli "van" att skriva tenta så är det sån jäkla uppladdning. Sitter alltid veckan innan tenta och pluggar varje dag i minst 10h och sen själva tentan är ju en sak för sig. Jag hoppas verkligen det gick bra. Tycker det är drygt man måste vänta i tre veckor innan resultatet kommer men men det är bara att vänta glatt ;) 
 
har tenta igen på fredag (dryga jäklar som lägger tenta såhär direkt efter start på terminen haha), men det är en liten tenta så det ska nog gå bra. Fullt upp med plugg även den kommande veckan alltså, så det passar väl bra att Fanni får lite vila då. 
 
Idag ska jag passa på att vila upp mig, peppra upp med matlådor inför kommande vecka och typ göra ingenting förutom en sväng till stallet. Imorgon tar jag tag i plugget igen, kämpa kämpa! Efter fredagens tenta har jga ingenting förens onsdagen efter(!!!!). Blir typ första lediga långhelgen för min del på riktigt länge, ska bli så himlans gött!! 
 
 
 
Saknaden är oändlig efter min älskade Acorat <3 

Ett år avklarat på universitetet


Det känns helt knasigt att det redan gått ett helt år här i Örebro och med mina studier på universitetet. Ett år liksom?!!!?? Tiden har bara rusat iväg men jag har haft ett fantastiskt år och en fantastisk start på studentlivet! 1/3 av utbildningen är avklarad, resten kommer säkerligen gå lika snabbt som detta år har gjort! 
(null)
Sjukt att det är ett år sedan jag lärde känna detta underbara gäng aka kräftorna för ett år sen när jag var nystudent!! Därefter har jag fått träffa ännu fler fantastiska människor! 

Sista inlämningen för denna termin är nu inskickad, nu laddar jag upp för min valfria termin där jag ska läsa psykologi, mycket spännande lär de bli! 

Lite positiv anda

Efter en riktig skitstart på året fortsatte de inte bättre i torsdags när jag kom till stallet och Fanni hade fått sig ett sår. Typ omöjligt då hon hat skydd och boots men jorå de gick visst ändå. Blev då trött på livet så hon har fått vila tors, fre, lör. Dels för jag haft fullt upp med plugg konstant och även för jag ville såret ska läka ihop lite mer innan jag rider. Idag däremot är de dags! Ska upp till ridhuset en sväng tänkte jag så vi kan i lugn och ro arbeta ordentligt. Ute på ridbanan har hon senaste tiden varit så himla spänd så det blir bra om vi får komma in mellan väggar och under tak. 

Nu har jag skakat av mig alla skitsaker, hade en fantastisk kväll i fredags med brudarna som jag inte träffat sen innan jul (!!!), det behövdes verkligen. Har nu fått tillbaka min mobil igen som är fixad så nu ska jag minsann hålla hårt i den haha. Hälsade på lite släktingar igår och avslutade dagen med ett gympass som var så välbehövligt. Så härligt att ta ut sug ordentligt efter några sämre dagar. Lite plugg hanns med också på kvällskvisten. 
(null)

Nu på fm blir de en sväng till stallet sedan kommer resten av dagen bestå av plugg plugg och åter plugg. Är det tenta så är det och då gäller de att ligga i. Hoppas kunna ta mig till gymmet ikväll en sväng också och köra slut på alla krafter, älskar att köra slut på kroppen! Men först bästa på hela dagen, frukost!