Övning ger färdighet

Halloj!! 
 
Sitter här och strålar som en sol efter dagens träning med Acorat för Pontus!! :D 
 
Har kännt att vi varit i en liten svacka när det gäller hoppningen och varje gång vi ska hoppa har jag varit "rädd" för att det ska gå åt helvete typ. Idag så fick jag lite lite bevis på att allt mitt jobb som jag lagt ner under tiden på dressyr och markarbete med att hoppa små hinder gett resultat. Han var med mig, gjorde som jag sa och hoppade grymt. Kan verkligen inte vara mer än toknöjd!!  Idag var även första gången på väldigt länge som vi hoppade lite större hinder, satan vad kul det är!!! Speciellt när det går bra :D Har film som jag ska försöka klippa ihop så snabbt som möjligt :) Övade på att rida med benen och hålla kvar stödet i handen. Förstår inte att det ska vara så svårt haha. Men bättre har det verkligen blivit, och det är jag glad över! Nu ska vi bara bli ännnu bättre! :D Var en linje på först ett räcke och sedan en oxer, eller tvärt om beroende på från vilket håll vi kom från såklart. Mellan dessa stog det en liten bock och mellan bocken och de olika hindrerna skulle vi ha 3 galoppsprång (glömde tyvärr fråga vad det var för avstånd, måste kolla upp det!!) men det var tre väldigt korta språng, speciellt när det blev högre. Det var väl iprincip det som vi tränade på. Skulle egentligen hoppat bana som de andra men jag och en till fick träna på detta istället. Men det är jag bara glad över. Fick massor av hjälp och bra tips så nu är det bara att träna på!! :D 
 
 
 
När jag kom hem från träningen fick Ellie sig en tur ut i skogen och kändes super fin! :)) Nu är det sovdags för mig, börjar även sent imorgon så får någon timma mer att sova :D 

Be kind

Det fortsätter att eka tomt här och det här är faktiskt första året under tiden som jag blggat som jag inte känner mig "skyldig" eller får skuldkänslor över det, haha. Förbannad skönt ska jag säga er!! Jag tänker fortsätta blogga när jag vill och kan utan att känna mig tvingad till det. Har ändå inga planer på att bli en stor bloggerska så jag klarar mig fint på den här nivån haha :) 
 
Under de senaste dagarna har jag jobbat, skönt att den lägerveckan var slut för barnen var väääldigt krävande och några lite för bråkiga och jobbiga, hehe. Hopppas på att min sista jobbvecka på 4H blir lite mer som den första. Men trots det så är det himla kul att jobba med barn även fast dem går en på nerverna ibland! ;) 
 
I helgen har det varit festligheter, "reunion" med bästa brudarna, och ja typ det. Umgåtts med folk och bara haft det allmänt trevligt helt enkelt! Älskar att ha lov och kunna göra vad man vill. Ska bli riktigt skönt efter nästa vecka när jag får lov på riktigt! 
E
 
Bra bild osvEn av våra kattungar som jag tror jag glömt skriva om?! 6 stycken små ungar är det hur som helst haha!


Hästarna sköter sig finfint dom med och går från klarhet till klarhet. Småskuttade lite med dom häromdan vilket gick väldigt bra! Var även första gången som jag "hoppade" med Ellie efter strömsholm. Nu ska vi sätta igång mer ordentligt och köra på som vanligt! 
 
 

Vad är en sommar utan ett stort mästerskap?

Dagarna flyger iväg och det är redan onsdag. Bara två dagar kvar innan helg och lite ledigt! 
 
Barnen som är på läger den här veckan är väldigt krävande, haha. Mycket "stökigare" än barnen förra veckan, så när jag kommer hem är jag helt slut i både kropp och knopp. Lite ledig tid nu som jag ska spendera framför VM innan jag sticker ut och rider och sedan sover. Himla skönt att komma hem och kunna göra vad man vill/träffa kompisar och därefter eller innan rida utan att behöva känna sig stressad för allt plugg! Kommer såklart bli väldigt skönt när jag får sommarlov på riktigt, men har det rätt bra nu med! :) 
 
 
Nu börjar fotbollen och har inte så värst mycket mer att skriva, puss! 

fullt upp från morgon till kväll


Den här dagen har verkligen gått i ett utan en sekund ledig förns nu! Några lugnare stunder på jobbet såklart, men ananrs har det varit full fart. 
 
Skäms som en liten jag vet inte vad för jag försov mig imorse och blev sen till jobbet. ASSÅ HUR LYCKAS MAN?!?!!??! Så himla pinsamt men det gick bra som tur var. De är så snälla allihopa på jobbet och det är jag jäkligt tacksam för en dag som denna. Det ska INTE hända igen, aldrig aldrig aldrig får det hända igen, fyfan. Vaknade inte när väckarklockan ringde trots tre alarm.... vaknade sen av mig själv klockan 8 (började egentligen halv 8), i ren panik kastade jag mig ur sängen, ringde till jobbet och förklarade hur läget var, kastade på mig kläder, sprang till stallet, kasta ut hästarna, kuta in igen, fixa en macka, packa ner matlåda, springa ut till moppen, köra iväg så fort jag bara kunde och äta när jag körde. Allt det där hann jag med på en halvtimme och är lite stolt över mig själv ändå att det gick så snabbt. Ett tips, ät inte macka när ni kör moppe, det är jäkligt besvärligt att äta med hjälmen på huvet, haha. Missade dock att ha med "bra mat" utan det fick bli panpizza istället, och sminket hängde inte med i svängarna det heller och håret såg förjäkligt ut och hela jag såg ut som en lurk, haha. Tur att det är små barn som jag jobbar med :) 
 
Sötaste fåret viola älskar att bli klappad haha.

Slutade halv 5 och då var det bara att gasa hem, snabbt som satan laga mat och äta, springa ut och ta in hästarna, göra iordning Ellie och plocka fram alla Acorats grejer och borsta lite på han med. Göra iordning Ellie för träning klockan 6, därefter snabbt som satan fixa Ellie efter träningen, göra iordning Acorat, upp och träna han och sen kunde jag lugnt och sansat mocka och fixa stallet, haha. Försökte ändå vara relativt snabb då jag ville in och kolla på vm klockan 21, men se på fan dum som jag är så visste jag att det var kl 22 som gällde men fick ändå för mig att det var 21...... typsikt mig men men... Har nu fått i mig lite mat och sitter och bara tar det lugnt för första gången idag. Skönt att kunna pusta ut och veta att jga inte behöver göra något mer idag. 
 
Så har min dag sett ut om någon nu ville veta det, haha. 
 
 
Hästarna gick bra på tärningarna för Stina idag. Ellie är så jäkla kul och går från klarhet till klarhet. bästa lilla ponny. Acorat var väldigt fin han med, lite segt men det få jag ta på mig. Vet inte vad som hände men mina ben ville inte vara kvicka som hjärnan utan segade bara ihop. Skit läskigt att inte kunna göra som man vill, men är slut i hela kroppen och det är väl inte så konstigt ändå. Trots att det var lite segt så var det ändå bra, vår lägsta nivå börjar höjas och det är kul! 
 
Nu så börjar äntligen Brasilien-kamerun snart som jag tänkte kolla lite på innan jag går och sover. Blir väl bara första halvlek som jag kollar på så jag får sova något inatt, men sånt är livet! Bättre det än ingenting!! 


Midsommarhelg

Halloj! 
 
Här ekar det tomt ser jag trots att jag är ledig och kanske borde ha all tid i världen till att blogga. Men, jag gör ju det här för att jag tycker att det är kul och för att jag vill och därför gör jag det när jag känner för det. Därför blir det lite uppehåll ibland helt enkelt. 
 
I helgen har jag bara gjort vad som kommit eller vad man ska säga. Lite skönt att leva så också faktiskt. En kul och bra helg och bra midsommarfirande har det varit iaf! 
 
Hästarna fick sig lite midsommarledigt igår men nu ska de ut och motioneras! Imorgon jobbar jag heeeela dagen sedan hem och träna, men det blir kul! Ha de gött!