Rosa bandet kampanjen 2014

Litet uppehåll då jag haft mycket att göra. Hästarna går väldigt bra iallefall! 

Igår gjorde jag min plikt och köpte årets Rosa Band, gör det du också!!! 25 ynka kr kostar det och pengarna går direkt till bröstcancerfonden. 

Jannica kommer att ge 10% från träningspengarna under denna vecka till just rosa bandet, hur bra är inte det?!? Alla tränare borde göra det under denna kampanj!! 

Resultat

Idag var det tävling för de stora pojkarna som skötte sig väldigt bra! Inga toppen resultat, men hade en väldigt bra känsla på båda och det är huvudsaken!! Bra med rutin för mig också, 4 banor hoppade bara idag, det ger mycket i längden! 
 
 
110 Acorat. Först och främst så var underlaget på framhoppningen katastrof. Djupt, lerigt och halt. Fick göra det bästa av situationen helt enkelt och han kändes väldigt fin! Bra känsla på banan men ett pet på trean helt utan anledning. Ingen aning varför han petade det, jag gjorde som jag skulle så det är skumt, mrn men sånt som händer! :) 
 
110 Artie
Tog det väldigt lugnt på framhoppningen med tanke på det dåliga underlaget. Kändes hur som helst bra och han va hur cool som helst. Inne på banan taggade han till och drog tag i tvåan mer än vad jag var beredd på så dör kom vi för nära och frambommen åkte med. Resten av banan hoppade han väldigt bra! :)
 
120 Acorat. 
Hade en riktigt bra känsla här, bra galopp från start och han va verkligen på hugget. Ångrade mig i sista sekund till fyran och tog i honom istället för att bara köra på, åååååh så besviken jag är på mig själv. Får verkligen inte göra så för då bryter han ut direkt. Bara påt igen och då red jag som jag skulle och resten av banan var klockren. Bästa Acorat, han var så jäkla fin!! Så tråkigt att jag förstörde det bara, men hade en riktigt bra känsla så jag får leva på den! 
 
120 Artie
När vi först kom fram och jag gick banan till första klassen var jag stensäker på att jag skulle stryka mig i 120 med Artie, men sen gick det så bra och kändes så enkelt så då bestämde jag mig för att prova. Går det dåligt är det ju bara att utgå. Det här var nog bästa rundan på hela dagen, trots 2 pet. Fick ett väldigt bra flyt och hittade avstånden bra. Ett pet på trean och fattar inte varför, typiskt! Tror det var för han blev lite lång och inte riktigt hann upp med frambenen men men. Sen flöt det på bra, hittade inget avstånd till sista hindret som var en kombination så vi kom in jättekort och då räckte han inte till ut på oxern så bakbommen föll. Men vilken bra runda det var förövrigt! Bra att avsluta dagen med den :) 
 
 
Himla nöjd med båda herrarna, de skötte sig utmärkt i transporten, under hela resan och på tävlingsbanan. Så glad att jag får ha dem båda två :D En väldigt bra debut med Artie på tävlingsbanan också måste jag säga, nu kan det bara bli ännu bättre! :D 
 
 
 
 
BIlder och filmer kommer! 

Matpaus & idol

Är nu inne en sväng för lite matpaus och tv tittande men ska alldeles strax sticka ut igen! 

Acorat är riden och duschad och hans grejer är smörjda. Han kändes väldigt pigg och glad så det känns bra! :) 

Ellie fick ett konditionspass på ängen och skötte sig finfint :)

Bara Artie som ska gå ett lite lättare pass på banan nu såfort jag går ut igen, sen ska även han duschas och göras fin inför imorgon :) 

Funkar inte att ladda upp bild frpn mobilen, varför vet jag inte.... Någon annan som vet??? Tacksam för svar!! 


Det här med att plugga

Inget brutet och nu känns det mycket bättre!! Haft handen och fingret lindat hela dagen och det har nog ändå varit bra. känns mycket rörligare och har mindre ont än i morse. Var så himla orolig att det skulle vara brutet eller något så jag hade varit tvungen att gipsa. Det hade typ förstört hur mycket som helst. Kändes inte som att det var brutet och det gjorde inte så ont som det gör när det är brutet, men man vet ju aldrig. Bäst att vara säker och kolla upp det tycker jag! 
 
 
Idag är inte min dag känner jag, är arg på lärare och skolan och orkar inte med att plugga. Jag brukar inte klaga utan ser oftast positivt på saker och försöker alltid att få människor omkring mig att se på saker positivt. Men idag är en sådan dag då jag faktiskt inte gör det, och så får det va nu. Har en inlämning som jag ska skriva klart ikväll vilket går typ åt helvete för att vara helt ärlig. Noll motivation alls men nu ska jag sluta tänka negativt och bara köra på. 
 
 
Mamma är bäst och hjälper mig att longera de stora djuren så jag kan sitta här och få någonting gjort på inlämningen. Måste vara något fel på hösten, förra hösten var allt piss och jag funderade på om jag verkligen valt rätt program, samma sak nu typ haha. Jag vet att jag valt rätt program för jag älskar ekonomi, men det finns några ämnen som jag tvingas läsa mot min vilja och det suger. Skulle helst vilja slippa de kurserna helt och hållet. Men men, jag får inte bestämma allt tyvärr så därför måste jag väl göra det tråkiga också. Funderar på vad jag vill jobba som när jag blir "stor" också, och har blivit osäker. Skumt. jaja, nu måste jag återgå till pluggandet hur lite jag än vill det. Puss.
 
 
Hur snygga blev inte knopparna på tävlingen i helgen då?? Är riktigt nöjd faktiskt, haha.

Bra träning!!

Igår var Jag iväg med Acorat och Ellie på hoppträning för Jannica. Gick väldigt bra med båda, men felmarginalerna är så mycket mindre nu så jag måste verkligen göra rätt hela tiden. Kul är det iaf!! Och som dom hoppar båda två ❤️


Just nu sitter jag på akuten, Acorat nockade mig med sitt huvud på lillfingret när jag skulle tränsa av honom haha... Tror inte att det är brutet men vill ändå kolla för att vara säker. Har varit och röntgat och sitter nu och väntar på svar från doktorn... Vilket jag gjort i sisådär en timme nu. Jobbigt att behöva vänta så länge men det är sånt man får ta. Hoppas att det bara är en rejäl stukning!! Red ut en sväng på Ellie imorse och hon skötte sig fin fint även fast jag bara red med en hand :)