hemma och mat i magen

hej! har nu kommit hem från träningen, fixat stallet och fått i mig mat. det som återstår nu är att skriva lite till på SO:n och sedan sova.

 


var ju iväg med Ramona och tränade för Louise idag, eftersom Ellie ska med i helgen så fick Ramona åka med idag! ;)

Träningen gick bra, eller egentligen lite både och. Hon kändes fin,var frammåt och allt sådant men vi fick ett stopp på ett litet hinder och då sjönk humöret massor, HAHA.. jaja ;)  Sista rundan jag körde på en bana var hon iaf skit fin så jag är nöööjd! :D har faktiskt inte tränat hoppning för en tränare med Ramona sedan påsklovet, HAHA så de var väl dags kanske! ;) har bara hoppat hemma och på tävling annars... ;))

 

Har en liten film på sista rundan om någon vill se?


Nu ska jag somsagt fortsätta skriva lite på den hemska so-grejen... blääÄ!!  Har iaf "sovmorgon" till 10.20 imorn, så morgon dagens morgon kommer spenderar framför datorn, SKRIVANDES PÅ INLÄMNINGEN, den ska nämligen vara inlämnad imorgon senast 00.00 och jag har MASSOR Kvar, WOHOOO!!!! 

 

Ellie vila idag, Vi hörs imorn. PUSS!knäpp ponny

nu har jag kommit in efter en promenad med ellie!

 

Lindade in hennes ben, satte på boots och alla skydd man nu kan tänkas ha, och så begav vi oss ut i "skogen", haha. Vi vari af ute och gick i...?? kommer aldirg ihåg vad det heter men iaf där skogen är nerhuggen oså om ni fattar ?? haha ;) ska iaf ut och promenera/rida på sådan terräng för att fortsätta stärka henens muskler!

 

Och de gick bra, hon klev på bra och hon skada sig inte :D däremot gjorde jag det -.-  eller ja, de var faktiskt Ellies fel, HAHA... för hon klev på min skor vid hälen, drog av mig skorn och då när hon drog av den så trycktes skon in och min häl blev typ bajs, så jag har ont där nu :(( hah....  Efter vi hade varit där och gått runt lite, gick vi ner i hulta en sväng. sammanlagt var vi ute i ca 40 min!

 

 

Nu ska jag sova, PUSS!

 

P.S (KALHYGGE ELLER NÅGE SÅNT HETER DE KANSKE???) D.S

 

 

Mycket arbeta kvar, men nu får det snart räcka.

ska nu kila ut och promenera lite med Ellie, blir tyvär inge jobbigare än så... och imorgon ska hon vila... usch vad jag känner mig dålig!!  Men nu får det bli så.

Måste faktiskt för första gången prioritera skolan före hästarna och de känns verkligen inte bra, men är tyvär sant.

 

bilden visar hur långt jag kommit i mitt arbeta, = JÄTTE KORT!!!!  känner mig faktiskt en aning stressad då jag ska iväg och träna för Louise imorgon så hela morgondagen försvinner och sen ska det vara inne på fredag!! PANIK!!!!!   jaja, jag ska göra så gott jag kan!

 

Imorgon har vi en timmes sovmorgon, så jag tänkte skriva lite då. Ska även försöka skriva så mycket som möjligt ikväll innan jag går och lägger mig. sen imorgon kväll när jag komemr hem ska jag skriva MASSOR typ... och sen har vi sovmorgon till halv 11 på fredag, lr ja vi får utnyttja tiden innan hur vi vill och då tänkte jag stanna hemma och ta lite sovmorgon + skriva klart det sista! så vi får se hur det går...

 

nu ska jag som sagt ut en snabbis innan jag återgår till pluggandet!! puss

fortsätta tills jag tuppar av

hej, nu har jag varit ute och tränat Ramona för Stina. De gick bra, vi tränade mycket skänkelvikningsingångar, då vi har lite "problem" med det.. Hon var fin men väldigt död i början ;s på slutet tog ja till spö och då vart de fart på na, haha. knashest! ♥

 

 

Nu måste jag fortsätta plugga och sen går jag ut och rider Ellie typ så sent som jag gjorde igår. Pusshej!

hemsk dag som slutade bra

hej!  är nu hemma från skolan och är pissigt trött om vi s¨äger det dså.... usch !!

 

hela dagen har varit hemsk enda till sista timmen då vi hade idrott och fick äntligebn köra softball! så grymt kul! ;D haha. ♥

 

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag sätter igång med å plugga igen, har massor att göra!!

 

igår när jag red Ellie gick de braa :) red på banan och hon va så fin så! fortfarande liite träningsverk men de går nog bort snart! :) Rullade även över en bom i galopp på en volt där vi bara helt enkelt skulle komma rätt varje gång, jävlar vad svårt det är!! när bommen funkade gick vi över till ett pyttelitet kryss som var framme, där vi övade samma sak och hon va super duktig! :) ♥

 

 

vi hörs senare!