nu säger vi godnatt

hej och godnatt.  :) kom in från stallet för en halvtimme sen och nu är jag klar med all packning och så! eftersom jag startar sent imorn, så ska ramona få komma ut i hagen i några timmar innan vi åker. hoppas bara hon inte skitar ner sig för mycket....!  aja :) nu måste jag sova puss hej lever pastej, och glömm inte att hålla tummarna imorn!! ♥

nuså!

hej! :)

 

skulle ha uppdaterat igår kväll, men nej. så vart de inte.  aja. Ramona fick nya skor igår iaf så nu är allt fixat! :D har även nu precis för nån timme sen tränat för stina och det gick suuuper och allt kändes som vanligt så imorgon då jävlar! :D  är riktigt taggad!!  jag startar 15.40 så jag får skapligt mycket sovmorgon :) veti nte än när vi ska åka, men det ska jag kolla upp! ;) Nu är även alla i laget friska och om jag inte har helt fel går det bra för alla så vi kan bli riktigt farliga!  sista start är 17.17 så det är inte såå farligt sent ändå ;)  aja.  ska gå ut och fixa transporten (som är nytvättad) och smörja, packa och så :)  går ut senare ikväll och duschar ramona och knopparna görs imorn! :) ♥

 

nu måste jag sätta igång, puss! ♥

 

 

 

 

Foto- time!

ÄNTLIGEN är det fint väder så nu ska jag tam ig ut och fota!!

 

Ramona vilar idag. men jag ska ut och promenera lite med henne efter att hon har fått på sig nya skor :) så nu ska jag ge mig ut med hunden och fota lite! :D  sen fixa allt i stallet och sen plugga.

 

Puss! :* ♥

 


förra hösten när jag och julia va ute och fota lite, sötis :* ♥

onsdag vare, inte torsdag...

hej! kan väl säga som så att jag varit lite borta idag. iaf i morse... trodde det var torsdag och att de då va lungt att jag kunde sova till 20 över 7. men när väckarklockan aldrig ringde blev jag fundersam... kollade på kalendern i mobilen och såg att de va onsdag, SMIDIGT! så jag försov mig en timme, hehe ;) men mamma skjutsade in mig :) så, sen var de då skola, pest , som vanligt. och sista lektionen var jag inte så glad typ.. hehe. har inte varit så väldigt glad efter det. bara hungrig och trött.

 

tränade för stina efter fyra och ja, de gick väl lite sissådär..  vi tog ju av skorna på ramona i söndags när hovslagaren va här, då hon ivanliga fall inte går med skor men eftersom att jag skulle tävla fälttävlan ville vi inte chansa att inte ha broddar så då fick hon ha skor! i måndags och igår kändes de hur hemskt som helst ;s usch. verkligen inte bra. och på grusvägen och asfalten "haltar" hon.... idag var det lite bättre, men vi vill itne ta några risker inför lördag så imorgon kommer våran hovslagare ut igen och tar på henne skor! de blir skönt! :) och jag hoppas att de inte blir några problem :)

 

aja, nu har jag ätit och ska läsa lite bloggar, plugga och sen kolla på idol, Puss! ♥

 

 

i skolans datasal

hej! :) nu sitter jag medo livia här i datasalen och vi ska ha spanska egentligen..... meeeeeeen vi gör lite annat ist :)  hehe. kul är det inte, hatar spanska :(  och nu skriver jag sånna hära super tråkiga inlägg igen... måste bättre mig, och verkligen tänka igenom vad jag ska skriva... aja, nu måste vi försöka plugga lite... Puss!