besöksrekord!!

Ni är ju bara för grymma!! Tusen tack alla ni som klickar in på min blogg!! Blir själv otroligt motiverad när jag ser detta! :D 
 
Longerade Acorat lite nu på kvällen, eftersom han är van att gå i skrittmaskin varje dag.  Tränade även lite "nh" bara helt simpelt. gå - stanna - backa - gå - stanna - backa osv. Fick honom med mig riktigt bra och det känns som att han börjar lita på mig mer och mer! :) Jag tycker att det är viktigt att man tidigt får upp ett starkt band för varandra och att man kan lita på varandra i alla situationer. Det är därför super bra att träna detta som jag tränade idag minst 2ggr om dagen. Du kanske redan gör det med din häst bara att du gör det omedvetet? Ta och gör denna övning till och från hagen så gott som varje dag så kommer erat band att stärkas! Jag tycker även det är väldigt viktigt eftersom det för mig inte bara är en "tränings och tävlingsmaskin". Självklart vill jag tävla, träna och dedär, men att ha ett starkt band är det viktigaste. Egentligen borde man i början göra nästan bara sånna här övningar innan man sitter upp och rider. Tänk er själva vad hemskt om en helt främmande person helt plötsligt ska ta "kontroll" över dig innan du lärt känna den!
 
 
Han tyckte t.ex. att det var lite "obehagligt" att gå genom grinden till ridbanan, så när han lyssnade på mig gjorde jag detta vid grinden. Först försökte han springa förbi mig, men då är det bara att backa och börja om. Han gjorde det kanske 2ggr, sen förstod han vad han skulle göra och klarade det utan några som helst problem. Det är ett tecken på att han faktiskt litar på mig eftersom han stod kvar helt stilla, fullt koncentrerad på mig, istället för att bry sig om det som var "obehagligt". Så det känns riktigt bra! :D Tror verkligen jag kommer få det super roligt med honom!! :)
 
 
<3

Bra dag!

Hej! 
 
Red Acorat lite imorse innan vi släppte ut honom så att han inte skulle "bralla" i hagen :) Han kändes iaf väldigt fin och det känns kalas bra! :D Är så himla glad att han blev min! :)))) 
 
 
lite smakprovsbilder på stjärnan som Linnea har tagit <3
 
Anledningen till att han har skydd på sig i hagen är för att minska sakderisken, speciellt nu i början innan han hjar bott in sig och så! 
 
 
Red sedan Ramona först lite på banan och sen ut en sväng tillsammans med Linnea som red Ludde! :) Sen red även jag Ludde lite, hihi! :)) Har inte gjort det på typ 1 år så det var jättekul! :))))) Hoppade även lite och han var huuuuur duktig som helst!!! BIld kommer sen! :) 

 
Nu ska jag äta innan jag svälter ihjäl! Puss 
 
 

Änglahoppet

Just nu är änglahoppet nere i Borås igång och jag är så himla avundsjuk på alla som är där!! 
 
Var ju planerat att jag skulle åka dit, men eftersom Ellie inte är igång så går det ju inte. Har ju en ny häst här hemma istället så det är inte så dumt det heller! ;)  
 
Önskar alla som är där och tävlar ett stort lycka till! Och njut när ni är där och tävlar! Jag själv tycker att det är en fantastisk anläggning! 
 
 
 
Fantastiska lilla ponny förra året där nere i borås när vi kom totalfemma i riksfinalen i MHPC! :D <3
 
 
 
 
 

skumt men häftigt!

Hej igen! 
 
Imorse innan vi åkte iväg och besiktade min nya häst så var det ju en som var ute och kollade igenom Ellie. Jag kan inte riktigt förklara vad hon gjorde eller hur hon gjorde det, men jag tror nog allt att det gav resultat!! Skumt men as häftigt!! Går verkligen inte att förklara men det var hur coolt som helst. Hon var hur som helst spänd i överlinjen men det blev mycket bättre när hon var klar. Nu ska hon vila/promeneras i två dagar och sen ska jag börja rida igång igen. Blir spännande att se om jag känner någon skillnad! :) Fick ändå upp hoppet för henne nu igen så det känns bra! :) Till sommaren ska hon vara på topp igen! :D 
 
 
 
När hon ändå var här så kollade hon bara pyttelite på Ramona, och det var bara några småsaker att fixa till min ingenting stort eller så utan hon var stark i muskulaturen! Skönt att höra det!! :) 
 
 

Nu ska jag ta och sova, mycket att göra imorgon men jag klagar inte! :D 
 
 
 

Lycklig

Nu är det klart, nu står han hemma i stallet och är min! 
 
Har varit iväg idag och köpt en ny stjärna! Och jag är så himlahimla glad! Kunde verkligen inte fått mig en bättre första häst och jag var sååååå himla nervös under veterinärbesiktningen idag så jag skakade!! Haha :) det känns som att det här kommer bli super bra! :) 
 
Tackar och bockar för förtroendet över att få ta över denna fantastiska häst! :D