Ekande

Här ekar det visst för fullt! Dagarna går i ett och nu har det visst blivit en ny vecka igen. 


I helgen har det varit fest igen, jag som trodde det skulle vara över nu i och med att introduktionen är färdig, men icke! Haha. Hur som helst, tackfest i fredags för våra faddrar. Hur trevligt som helst och en riktigt bra kväll som avslutades på kåren! I lördags var jag upp till Stockholm för att fira Ellen som fyllt år. Mycket trevlig kväll där med där vi fick prova på Stockholms nattliv. Något av en besvikelse på ett sätt, men vi hade ändå kul så det väger upp! 

Fanni har fått komma ut i skogen under helgen, mycket uppskattat av henne och även av mig! Det är sp fridfullt och underbart att vara ute i skogen verkligen. Love it. 


Nu har veckan V kommit, nämligen veckan då Fanni ska flytta med mig till Örebro!!! Hoppas hoppas det går bra och att hon kommer trivas (och även jag). Nu har jag ju haft eget stall de senaste 7 åren så det blir en omställning att ta hänsyn till andra på ett annat sätt och att inte få bestämma allt hehe ;) men det blir nog toppen tror jag! Har 15 min skrittavstånd till ridhus också, underbart! :D Så på onsdag är det dags för henne att flytta. 

Jag själv fick mina nycklar till min lya i onsdags som var. Är inte helt installerad än men har flyttat dit lite grejer pö om pö. Idag har jag med mig lite större grejer dit och även mycket kläder. Wiiii detta är så kul faktiskt!! Tror det blir superbra när både jag och häst kommit tillrätta. 


Jag har dessutom blivit vald som fadderansvarig i IntroK inför kommande introduktion på universitetet!!! Så himla roligt verkligen. Otroligt glad för det och vi ska se till att göra den bästa introduktionen för alla nystidenter i höst!!! Så sök till Örebro universitet vettja, och till ett program i SESAM. Så ses vi 😍 

Vårt härliga IntroK, detta kommer vi göra bra!

Igång igen

Sådär, efter tentaplugg + tenta förra veckan känns det skönt att ha det gjort och börja denna vecka med en ny kurs. Tentan är gjord så det finns inte så mycket att göra åt den, bara att vänta och se helt enkelt tills resultatet kommer. 
 
 
Som tidigare nämnt vilade Fanni hela förra vecka, senast jag red henne var på tävlingen så idag kliade det rejält i mig innan jag fick sitta upp igen på stjärnan!! Tro det eller ej, men jag som trodde att hon skulle vara en bomb x1000 (normalt är hon en bomb x10 kanske) hade helt fel! För säkerhetens skull började jag med att longera och hon var så himla lugn och lunkade på som ingenting. Även när jag sedan hoppade upp fortsatte hon att vara väldigt lugn och inte så explosibel som hon ofta är. Just sayin, VILA I ALL ÄRA!!! 
 
Jag tror vi låter hästarna återhämtas alldeles för lite och det är något som jag iallefall ska bli bättre på. Den här veckan med vila gjorde verkligen susen för Fanni. Hon fick bearbeta allt som hon lärt sig hos mig och idag föll allt verkligen på plats trots att vi "bara" joggade lite lätt. Hon som tidigare har haft svårt att ta stöd på bettet hade ett jämnt och stadigt stöd, hon klev på men ändå lugnt och sökte sig nedåt-framåt, exakt vad jag vill komma åt! Bästa lilla hästis. Detta var det minsta jag kunde göra för henne. Nu är det bara att fortsätta och jobba vidare. I mars blir det även lite fler tävlingar, längtar så mycket! 
 
 

Tentaplugg

Med böckerna i högsta hugg de senaste dagarna.... såhär två dagar innan tenta önskar jag verkligen att jag hade fotografiskt minne, eller bara var allmänt supersmart. Tyvärr är jag varken eller så jag får fortsätta försöka förstå mig på konsten av nationalekonomi innan det är dags för några timmars sömn innan jag fortsätter. ;) Lite skit har jag nog förhoppningsvis fått in i skallen iaf så det får bära eller brista och jag hoppas verkligen vi får en bra tenta :) 
Något roligare än så har jag inte att bjuda på just för stunden. Bäst att plugga på lite till helt enkelt! 
 
 
Här får ni några dundersöta bilder på valparna i Ninjas (våran hund) första valpkull!! Finns ju knappt något bättre än hundvalpar, helt bedårande <3
 
 
 
 
 
 

KUNG KRÄFTOR

 
 I Lördags var det dags för avslutning på introduktionen, nämligen Gasque aka finsittning!! 
Fantastiska älskade kräftor. Har väl sagt det förut men jag är så glad att jag kom med i kräftskiva och fick träffa alla dessa underbara människor. Det blev en riktigt lyckad kväll minst sagt och återigen, tack kräftor! 
 
 Jag blev även tilldelad utmärkelsen som "Vårterminens Kvinnliga Nystudent", så glad och stolt över det. Har haft det så himla roligt på introduktionen så ni anar inte!! När ni känner att ni kommer till den punkten att det är dags att plugga vidare, GÖR DET FÖR TUSAN! Det är verkligen helt fantastiskt! 
 
 
 
För att dra upp lite mer priser, Daniel från vår grupp blev utsedd till SVAMP inför nästa termin, så grymt!!! Våra Faddrar blev även tilldelade priset "Vårterminens bästa faddergrupp", ja bäst har dom verkligen varit!!!  Heja kräftskiva, vi är så bra! <3