Tiden går

Värst vad tiden rinner iväg och jag är lika dålig att uppdatera här. Sedan sist:
Jobbar på som alla andra veckor, men de rullar på rätt bra.
Var i tisdags på BEYONCE, alltså fattar ni?!!! Kom dessutom nästan längst fram, vara bara 2 pers framför mig till staketet och jag såg henne på så nära håll, fick vatten skvättandes på mig och alltså waaah. SÅ JÄVLA HÄFTIGT VAR DET!!!!
I onsdags fick jag ledigt och på min lediga dag strosade jag och några kära vänner runt i Stockholm. Fick med mig en jättesöt klänning pch sen en bh också. Pch jag som skulle köpa en cardigan och regnjacka, men inte blev det så inte... Haah.

Ellie går bra hur bra som helst just nu! Börjar komma åt henne riktigt bra. I torsdags hopptränade vi första gången på jättelänge och det gick så bra!! Hon var så himla duktig <3

Igår kväll hängde vi hos Alice vilket var väldigt trevligt. Extremt god mat fick vi dessutom pch med bästa sällskapet kan det inte bli så mycket bättre!

Idag har jag och Ellie tävlat!!!!! Så himla himla roligt att komma iväg även fast det "bara" var en lokal LC, men det är alltid roligt att tävla!! Bättre kunde det knappast ha gått heller, Dubbelnolla och en vinst på det, TJOHO!!! Bästa bästa Ponny!! Var tvungen att gasa på lite extra, hehe... Det är ju så roligt och extra roligt att vinna :D Det var länge sedan jag gjorde det!!

Älskade ponny <3

QUEEN B!!! Var väldigt dålig på att fota, och njöt för det mesta av konserten istället för att ta upp telefonen som de flesta andra. Så jävlhäftigt det var att se henne på typ 5 meters avstånd!!!!!

Nu är jag och mamma iväg på lite äventyr tills imorgon, spännande och mysigt! :D

Sunday morning

Godnatt eller godmorgon, ja det är väl frågan en dag som denna. Har nämligen avverkat ett nattpass och var hemma kvart i fem, gick då för att ta ut hästarna och passade på att ta en tur i skogen med Ellie innan värmen och insekterna kommer. Ett bra val av mig ändå, när jag ändå är vaken är det lika bra att passa på ;)

Nu däremot ska jag ta mig till sängen och sova!! Vill inte sova bort hela dagen heller. Väldigt jobbigt och förvirrande för min kropp att gå och lägga sig nu, när jag normalt sett går upp den här tiden... Jaja så blir det tyvärr ibland. Inga mer nattpass nu hoppas jag!!!

Tjockisponnyn börjar bli lite fit igen hehe

Framtiden

Det är väldigt mycket osm händer just nu och mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. 
 
Dels är inte Calle kvar i min ägo längre tråkigt nog. En sådan fantastisk individ som han är, han har verkligen tagit mig med storm de få månader vi fick ihop. Även om det just nu inte alls känns bra att han har åkt så vet jag ändå att det är för mitt bästa. Med den artrosen som han hade kommer jag aldrig kunna prestera som jag vill och det skulle bara ökat min avundsjuka och ledsamhet att jag inte kan göra det som jag egentligen kan och vill så mycket. Hemma trimmet är för mig minst lika roligt som en tärning/tävling. Men det är ändå något speciellt med att få prestera på tävling, att vinna och känna att man har lyckats. Så det fick bli så här, även fast det tar emot något enormt i mitt hjärta. 
 
Bästa busis <3
 
 
Förövrigt rullar det på med en massa jobb. Idag bokade vi däremot en resa så jag får lite semester!!!! LÄNGTAR. 5 dagar blir vi borta. Ska verkligen bli helt underbart. Började ju jobba på måndagen direkt efter studenten, så nog känner jag mig väl värd 5 dagars ledighet hehe! :D
 
I höst (29 augusti) kommer jag dessutom att börja plugga!!! Är faktiskt väldigt taggad och tycker det ska bli jätteroligt. Jag känner mig inte så skoltrött, trots att jag precis tog studenten, utan jag känner mer att jag vill gå färdigt med min utbildning så jag är färdigutbildad och sen kanske göra någonting annat. Framtiden visar helt enkelt hur det blir!  
 
 
Ikväll ska jag och pappa träffas i Norrköping för att titta på fotboll. "Vårat" lag från Norge (Rosenborg) kommer dit och ska spela mot IFK norrköping. Ska verkligen bli jätteroligt då det var längsedan jag var på en match! :D 

Fortsatt arbete

Fortsätter att jobba en hel del, men på söndag ska jag faktiskt få vara ledig! Torsdag och fredag denna vecka har jag varit på matsmart och jobbat. Trivs så himla bra där!! Riktigt bra med lite variation på arbete också. Kommer vara där minst 3dgr/vecka i några veckor framöver :D jätteroligt och bra för plånboken ;)


Igår fick jag lite hjälp av Yvonne när jag red Ellie på banan. Det behövde vi verkligen för fick loss en hel del som suttit fast lite, roligt!

Nu på kvällen har Matilda varit här, väldigt trevligt. Ska ta och börja rida nu och sedan sova. Tar ett pass på banan idag också med Ellie och hoppas vi kan fortsätta där vi avslutade igår :) Calle skrittar bara fortfarande. Imorgon väntas jobb 11.30-19, lagom länge. Hästarna rider jag på morgonen så ska jag faktiskt träffa lite folk på kvällen och sen är jag ledig på söndag somsagt, längtar!!! Behöver en hel dag i stallet känner jag.

Ruttnar bort

Jobbar jobbar och jobbar och har knappt tid till annat. VÄRDELÖST måste jag säga. Har blandade känslor om vad jag vill göra, men att nästan jobba heltid fungerar inte just nu för mig, isåfall får det innehålla häst om det ska va ett heltidsarbete hehe ;) Vill spendera så mycket mer tid i stallet än vad jag gjort sedan studenten tråkigt nog. Men det ska det bli ändring på!! 
 
 
Har precis anmält mig och Ellie till en tävling, WOHOO!!!!! Fyfan vad det ska bli roligt. Känner inte igen mig själv utan att få vara i stallet hela dagarna och träna och tävla. Nog för att det bara är en LC, men ändå, tävling som tävling :D 
 
Idag köpte jag dessutom två böcker, hör och häpna haha! Frågan är när jag ska hinna läsa dom men det löser sig nog ;) Köpte Fredrik Eklunds bok "SÄLJ!" och sedan Jojo Moyes fortsättning påå Livet efter dig, nämligen "arvet efter dig". Lästa den första boken under förra sommaren och såg filmen för ett par veckor sedan när den kom ut. Ska bli spännande att se om tvåan är lika bra som den första boken :) Är dock just nu mest exalterad över "Sälj!", haha. Och jag hoppas den kan ge mig lite tips och idéer på hur jag kan tänka. Har bara läst inledningen och bara den var GRYM, så det blir spännande att se hur det fortsätter. 
 
 
Idag har jag faktiskt varit ledig. Fruktansvärt skönt men jag har varit så himla slut i både kropp och knopp. Tog en promenad och sedan brunch med Eriks syster Anna innan jag åkte hem. Har sedan planerat skiftet inför imorgon och onsdag och sedan fått i mig lite mer mat i magen. Nu ska jag äntligen få gå ut till mina kära hästar <3