Va ska man gö

Fortsätter att leva i sjukstugan och har nu inte varit ute på nästan 3 dygn!! Tur att jag är sjuk så jag inte orkar bry mig så att säga, i normalt fall hade jag studsat runt och inte vetat vart jag skulle ta vägen eller något. Mår någorlunda bättre iallefall och har inte 40graders feber utan bara 38/39 :) att jag ens orkar göra något är bra konstigt, i vanliga fall när jag har feber på strax över 37 orkar jag knappt ta mig ur sängen ;) 

Lär ligga kvar i sängen resten av dan för jag ska vara frisk på nyår. Punkt slut på det. Ha de gött, chao! 

Sjukstuga

Vaknade upp med över 39gradersfeber imorse och kände mig mer död än levande, så det var bara att stanna kvar i sängen och ingen träning för min del i helgen, suck!! 
 
Lär väl bara ligga inne och glo idag antar jag, har inte någon ork till att göra mer än så tyvärr. Hoppas ni har det bättre än vad jag har för tillfället! 
 
En gammal goding får pigga upp humöret lite, haha. 
 
 
 
 
 

God jul några dagar försent

Hoppas att ni alla haft en väldigt bra jul och att ni fått det ni ville ha! Själv är jag nöjd med julen iår trots att jag drog på mig en förkylning som blommade ut på julafton + en hejdundrande jävla mensvärk :) Var inte taggad alls när jag vaknade men det blev ändå bra trots omständigheterna. 
 
Nu är det dags att ta tag i livet efter julhelgen. Hestarna och jag ska få vår dagliga motion så det är bäst att ta tag i det. Imorgon och på söndag är det träningskurs för Jannica som jag tar med mig Artie till. Inte hoppat sedan vi tävlade sist och häromdan när vi red lite bommar var han överlycklig! Ska bli riktigt kul att börja komma igång igen med träningen inför kommande säsong! :D 
 
 
 
Lite kul att hindret står på iprincip exakt samma plats och att bilderna är väldigt lika varandra trots att det var olika arrangörer på dessa två tävlingar! :)) 
 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Och vart tog all tid vägen egentligen??? Är det redan den 23 december??? Hjälp. Tog mig en sovmorgon idag vilket kroppen min blev väldigt glad för, himla skönt att sova lite mer än vanligt ibland. 

Nu däremot är det full fart hela dagen för min del, har en julklapp kvar att köpa så måste under dagen ta mig in till stan och handla lite hehe. Rummet ska städas så det blir kliniskt rent typ, måste Slå in alla julklappar, pynta julgranen och massa sådant, wäää. Dumt av mig att ta sovmorgon idag känner jag nu haha, men det löser sig på ett eller annat sätt! :) hoppas ni alla får en trevlig dag och sedan en fortsatt God Jul!! :D


Sötaste och bästaste ponny<3

Snart julledigt!

Nu var det några dagar sedan jag skrev och sen sist har jag äntligen fått jullov!! Är inte helt ledig då jag nu jobbat fre-mån, men efter idag får jag lite jul och nyårsledighet innan jag ska jobba lite till och sedan börjat skolan :) 

Sitter och dricker te och har precis ätit frukost i väntan på att hästarna äter upp, låter mer vuxet om jag hade skrivit kaffe istället för de men det lär dröja många år innan jag dricker det haha. 

Har under helgen fått ridit mycket, så himla lyxigt att få rida på jobbet måste jag säga!! Lär mig så otroligt mycket också när jag rider flera olika hästar och unghästar. Väldigt kul att utvecklas och lära sig nya saker! :) igår fick jag även hoppa en häst, vilket alltid är lite extra kul :D passade även perfekt att jag fått rida här i helgen då Arties ägare har ridit honom :) 

Nu vill hästarna ut och jag ska sätta igång med stallarbetet! Ha det så bra!