full kareta

Det är ju Helt gaaaaalet vad tiden bara lfyger iväg. Stått tomt här i 10 dagar?!!? Ja Fullt upp kan man minst sagt säga att jag haft. Borde ligga och sova just nu men flikar in här lite ändå. 
 
I fredags drog introduktionen äntligen igång och det är så himla himla roligt att se hur allt vi planerat i flera månader äntligen blir till verklighet! Känns så bra att vara tillbaka i örebro också, trivs verkligen så himla bra här. 
 
Fanni har haft det lite lugnare senaste veckan, gått lite varannan dag ungefär då tiden tråkigt nog inte funnits till. Men det visste jag om när jag tog på mig detta ansvar så ridningen får lida lite just nu. 
 
Imorgon är första dagen på 11 dagar som jag har ledigt heeeeeeeeela dagen fram till kl 16, känns så fantastiskt!!!! Haha. Ska först och främst se till att sova lite, sedan se till att handla då ish allt är slut och jag inte hunnit med att handla haha... Lite matlådor vore bra att fixa också så jag har sånt färdigt när tiden inte räcker till. Fanni ska ridas en sväng också så det finns att göra! Bäst att hoppa i säng och sova. Lite plugg ska också hinnas med. Ett två tre och så var hela dagen fullbokad ;) Imorgon kväll är det dags för den legendariska Pubrundan! 
 
HEJA SESAM <3 (vet ej vad som hände med bilden så den blev helt knasig men men,...) detta var innan vigick i örebro Pride parad i lördags! 
 
 

Från kaos till hem

Hua här har det varit snabba bud. Körde iväg ett lass igår med alla mina grejer till Örebro. Så fort vi kom fram beslutade vi oss för att åka iväg på byrå-jakt då jag behövde en sådan för att få undan saker så det blir lite ordning. 


Sagt och gjort så blev det en sväng till Ikea och även rusta. Hittade en mycket fin byrå, lite kuddar och annat smått och gott. 

Idag var det dags att flytta Fanni så det gjorde vi på morgonen sedan iväg till mig igen för att få ihop byrån, haha usch ångrar alltid i efterhand när man ska montera att man köpte där. Jaja ;) efter två timmar så var det klart och då gällde det att snabbt få iordning på allt kaos som var framme. Blev riktigt bra faktiskt och jag är jättenöjd!! Lite tavlor behövs och sen lite organisation, någon duk, matta och lite smått och gott. Men nu börjar det åtminstone se ut som ett hem haha! 

Ikväll ska jag fira Lovisa som fyllt år, sedan åker jag tillbaka till Örebro och flyttar på riktigt! ;) men lugn och ro är det inte än på ett tag! Ska dock iväg till Loka brunn imorgon då jag fick det i present av familjen Lindh <3 ska bli så härligt verkligen. 

Packnings dax!

Hästarna ute, stallet mockat och sopat, frukost i magen. Nu är det bara fortsätta i detta tempo så borde jag bli klar med allt som ska fixas innan denna dag är slut! 


Först på schemat: packning till mig och Fanni! 


Fullt ös deluxe

Späckat schema fram till iallefall 20 september, det är helt enkelt bara att lägga i en växel till och köra gärnet!! Idag jobbade jag min sista dag för i sommar, tjohooooo!!!!! Egentligen skulle jag jobba imorgon också men då jag igår gick och tänkte och fick inte ihop tiden med hur jag ska hinnans att packa till mig, hästis och flytta oss båda så bad jag om att få ta ledigt imorgon. Det är även rätt lugnt på jobbet denna vecka så det passade perfekt och jag fick ledigt, Wihuu! Mycket träningar denna vecka tisdag hoppning för Jannica, onsdag dressyr för Evelina och idag torsdag hoppning för klaas. Har gått riktigt super alla tre träningar så är hur nöjd som helst med Fanni! Min fina stjärna 🌟 Vi blev ordentlig genomkörda igår av Evelina hehe, men det behövde vi! Så kul att träna för henne igen men nu dröjer det ett tag till nästa gång. Har lagt en prioritering på tiden på träningar att jag kan ge mer tid för hopptrningarna än dressyr. Så då tränar jag för en annan i dressyr i Örebro så sparar jag ca 2,5h + typ 1000kr, så det blir mycket i längden. Får passa på då att träna för Evelina nu när jag ändå var hemma! 😃 
Nu är det sovdags, imorgon: PACKNING för fulla muggar, både för mig och hästis. Sedan flyttar jag alla mina grejer på kvällen och Fanni flyttar på lördag. Sedan drar allt med introduktionen igång på måndag, wihuuuuu vad skoj det ska bli!! Natti! 

Duktiga Fanni

En lite sisådär dag på tävling idag. Fanni hoppade mer än väl och jag är jättenöjd med henne. Hoppade flera gånger där hon inte skulle gjort det och gjorde allt för att göra rätt. Älskade älskade häst, sån fantastisk inställning till allt! 
 
Jag själv däremot hittade inte känslan till hinder. Vet inte om jag (troligtvis) började tänka för mycket eller ville för mycket. Hittade bara gigantiska avstånd, haha. Eller ja det kändes som så iaf. Vissa språng var riktigt stora och långt ifrån, men det mesta var faktiskt riktigt bra nu när jag kollat igenom filmerna. Skönt det inte såg så hemskt ut som det kändes ;) 0+4 fel i 120 och 8 fel i 125. Några bommar ner, men vad gör väl det. Hon är fantastisk min älskade häst! Och om om inte fanns hade vi kommit tvåa i båda klasserna ;) så när det väl sitter allting, ja då jäklar ska vi visa vad vi kan! 
 
 
 
 
Sååå synd infångaren var ivägen på detta hinder... fantastisk fin är hon lille Fanni <3 <3 
 
 
 
 
 
 
Fantastiska älskade hästis <3