Sihs & en ny vecka

I lördags åkte mamma. Och jag till Stockholm till ett par kompisar för att sova där och sedan gå på sihs i söndags. Blev en spontan bio i lördags kväll för mig och Linnea, hade lite tight med tid också så fick sprang i raskt takt från tc till Kungsgatan, hehe.. Måste sett ganska roligt ut. Hur som helst så såg vi "fantastiska vidunder och var man hittar dem" blev väldigt överraskad då den var SÅ bra. Inte lika bra som Harry Potter, men ändå riktigt riktigt bra så det var riktigt kul!!!

Igår bjöds det på bra tävlingar i friends, roligt att se duktiga ekipage och lära sig. Kliar så mycket i kroppen, jag vill också tävla!!! Får klara mig några månader till tyvärr innan det är dags.


Nu är det måndag, ny vecka och nya tag. Jobbar övertid varje dag denna vecka så det blir tufft men samtidigt trevligt när lönen kommer. Nu är det sovdags, här ringer klockan 04.30 nu för tiden, inte jätte trevligt haha, men de funkar ;)

Fullt fräs

Hua vad denna vecka gått i ett, och nästa vecka lär göra det också. Dö-tid har jag verkligen inte för tillfället haha. 
 
Förutom jobb denna vecka har Erik fyllt år, har tränat för Evelina med Fanni, sagt hejdå till ett par kompisar som ska ut och resa i några månader! Och så självklart den vardagliga ridningen med Fanni och pyssel med Acorat/Thea oså. Vill hinna med sååå mycket mer än vad jag gör just nu känner jag. Spännande att se hur de går med det. 
 
Fanni har blivit så duktig och gör framsteg varje pass, så kul! Har verkligen hittat en grym skritt där hon verkligen "växer" under en och kliver på fantastiskt bra. Har även hittat det i traven men vi har en hel massor att jobba på innan vi får till det helt i galoppen. Det blir ändå bättre och bättre för varje dag så det är kul! :) 
 
 
Imorse gick hon ut en sväng i skogen och sen lite lätt på banan för att checka av lite. Nu bär det av upp till stockholm! Ska träffa en kompis och sedan sova över där och imorgon ska vi på swehorseshow en sväng! Ska bli lärorikt och roligt och så ska jag spendera lite pengar också hehe! 
 
Fina fina Acorat igårkväll <3 Han är verkligen den finaste hästen som finns <3 <3 <3 
och älskade lilla Thea! <3 hon skiner upp mina dagar<3 
 
 

Internet igång igen

verkar som att internetet var borta i hela vårt område där vi bor under gårdagen, var mycket frustrerad då jag var ensam hemma, och hade för en gångsskull lite tid över att kolla på någon bra serie, men nä de gick inte för internetet fungerade inte och det var bara värdelösa program på tv, så roligt hade jag det igårkväll haha. 
 
 
nåja, måndag idag igen och satan vad mörkt det blivit??!?!!! förra veckan var det ändå någorlunda "ljust" när jag kom hem från jobbet men nu är det verkligen kolsvart!!! Det absolut värsta med att jobba 7-16 såhär vintertid. Det är Mörkt när du åker till jobbet. Du ser inte ljuset på hela dagen. Det är mörkt när man kommer hem igen. Värdelöst enligt mig. Nog för att jag bara jobbat dessa tider i 2 månader, men jag känner redan nu att det verkligen inte är något för mig. Det blir alldeles för likadana dagar och veckor och allt flyter bara ihop. Förövrigt trivs jag väldigt bra med jobben jag har och det är skönt att ha fasta tider man jobbar men allt har sina nackdelar också. Skönt iaf att jag känner redan nu hur jag inte vill ha det i framtiden.
 
 
Idag ska Fanni jobbas lite lätt på banan och de andra hästarna ska också få sin omvårdnad. Känns redan tomt att "bara" ha 1 häst att rida nu igen. Men jag är glad för det jag har! Har ju även Thea att jobba med även fast det bara är från marken, och det är nyttigt det med. 
Älskade ponny som älskade att ha sitt huvud på min axeln<3<3 
 

Flytt in

Efter att Ellie flyttade i lördags och sen en annan häst som stått här som varit till salu flyttade i söndags kunde vi igår ta in "utehästarna", Thea, Acorat och mammas häst som tills nu gått ute på lösdriften. Alltid skönt att ta in alla hästar ändå även fast de mår väldigt bra av att vara ute. Men det känns som man har mer koll på dom när de får komma in :) Även bra för Thea att komma in och lära sig "stallivet", då hon börjat bli lite dryg... Även växlat om lite i hagarna med hästar så det känns toppen nu.

I söndags var det så himla tomt att gå ut på morgonen till stallet. Ellie är alltid den som gnäggar när hon hör att man kommer gående utanför stallet och när man öppnar dörren börjar hon banka för att hon vill ha mat. Igår var det verkligen knäpptyst... Älskade ponny <3 Thea är duktig på att prata med mig när jag kommer, så imorse fick jag en hälsning av henne, så då kändes det lite bättre ändå. Lilla thea har även vuxit supermycket senaste månaden!! Nu är hon ingen liten "ponny" längre utan börjar mer och mer bli en häst. Hennes grimma har blivit för liten också, och den var nästan stor förut, så nog har hon allt vuxit endel ;)

Tack för allt, Ellie <3

Idag var dagen kommen, den dagen som jag så länge har skjutit upp och inte velat vara med om. I onsdags sprang Ellie finfint igenom besiktningen och idag var det dags för henne att flytta, min älskade lilla ponny. Jag vet inte vad man tar sig till eller vad man ska göra för att minska smärtan som är. Tid är väl det enda antar jag. Och att hon såklart får det bra hos nya ägaren, det är såklart det absolut viktigaste. 
 
Så efter 4 år och 9 månader skiljs vi nu åt jag och min bästa vän. Hon har gjort så mycket för mig, vi har varit på så många roliga tävlingar runt om i Sverige, presterat mpt hård konkurrens och lärt varandra otroligt mycket. Framförallt så har vi haft så satans ROLIGT varenda minut. Min älskade ponny och vän, tack tack för allt <3
 
 
 
 
 
Älskade bästa ponny, tack <3 <3 <3