Brännande

HEJ!
 
Sjukstugan fortsätter för min del... Var en sväng till sjukhuset förut i hopp att jag hade halsfluss och skulle kunna få medicin så jag kan bli frisk. Men nä, har aldrig haft det tidigare och lär säkert aldrig få det heller. spelar ingen roll hur ont i halsen/öronen/näsan jag har, aldrig är det någon bakterie utan alltid bara virus :) ;) Är förtillfället väldigt sur och irriterad på att det aldrig ska gå över..!!!  Ingen röst har jag heller. Om jag verkligen måste och anstränger mig så får jag fram lite ljud och kan prata, men det är väldigt påfrestande och såfort jag bara sagt typ två ord blir jag helt slut. Ledsen om jag klagar men jag avskyr detta!!!
 
 
Något som däremot är väldigt roligt, till skillnad från min sjukdom, så har min nya häst äntligen kommit hem! :D I onsdagskväll åkte vi ner till göteborg och sov kvar där och sedan hämtade vi hem honom på torsdagen. Jordens snällaste häst verkligen, så cool med allt men samtidigt så pigg och framåt i ridningen som jag vill ha en häst. Väldigt gosig och tillgiven, exakt som Ellie, dessutom! <3 Calle är f.03 e. Quiet Easy - Robin Z. Ska bli jätteroligt att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, men jag tror verkligen att det kommer bli riktigt bra <3 
<3
 
Igår blev det bara lite longering för herren. Jag tycker det är ett bra sätt egentligen att låta en ny häst spana in omgivningen på, samt att jag kan se från marken hur han rör sig. Longeringen igår var mest bara för att han skulle få se sig omkring och röra på sig lite. Hade därför ingen inspänning eller så utan han fick jobba själv med sin egna balans, takt och kropp, vilket han gjorde väldigt bra. 
 
Efter att Ellie vilat 4 dagar på grund av att jag blivit sjuk så fick hon också röra på sig lite igår. Red ett kortare pass barbacka på banan, bara för att hon skulle få lite motion av något slag. Alltså bästa ponny, hon är så fantastisk på alla sätt och vis!! Trots 4 dagars vila var hon lugn och fin, jobbade på hur bra som helst med bakbensaktivitet och rundo ch fin över ryggen, bästa!! <3 
 
Nu måste jag skriva klart en skoluppgift som hängt efter mig hela veckan och som jag inte fått gjort för att jag helt enkelt inte orkat eller haft lust, men nu måste det bli av. Så fort den är klar är det hästarnas tur att få extra mycket uppmärksamhet idag! 
 
 

Feber & jobb

Goddagens! 

Har dragit på mig någon slags influensa vilket suuuuger. Lyckades ändå pallra upp mig strax inna 6 för att ta ut hästarna och sedan jobba 07-16. Har känt mig som ett lik hela dagen, blev något bättre efter lunch men inte mycket haha. Det enda som gjorde mig lite gladare och piggare var när vi nådde plockrekord idag på jobbet!! Grymt bra jobbat, och då kändes det lite extra bra att jag faktiskt orkade hela dagen och hjälpte till att nå detta. ;) 
Ååh vad jag längtar tillbaka till dessa härliga dagar...!


Borde sticka ut och fixa stallet nu men är så förbaskat sliten och trött i hela kroppen, blääää.. Jaja, det är bara att pallra sig ut så jag snabbare får komma in och äta/sova. Hoppas ni tappra läsare mår lite bättre än mig denna tisdag ;) 

Pussar och kramisar


Söndag

Goddagens!! 

Ligger just för tillfället och försöker vila upp mig i 5 min innan jag ska sticka iväg och jobba. Mår så fruktansvärt konstigt just nu, tror det beror på tågresan. Jätteskumt men jobbigt är det.

Har igår-idag varit iväg och provat hästen igen, mer info får ni en annan dag när jag har lite mer tid 😉 

Ellie gjorde ett toppen pass igår för Evelina!! Stora framsteg sedan förra gången, riktigt kul! Har lite film/bilder som kommer upp kanske ikväll eller bär jag har lite tid över i veckan hehe. Nu måste jag ta mig in till stan så jag inte blir sen! 

HEJS

Bästa bästa

Sista sportlovet

räknar ner på allt som går att räkna ner känns det som, men man tar ju bara studenten en gång i livet!! 
 
 
Nu har jag kommit hem från ett jobbpass 16-21 och precis nattad hästarna. Direkt efter skolan idag var jag ute en sväng i skogen med Ellie. Idag var hon mycket lugnare jämför med igår då hon var överallt och ingenstans och bara hade så mycket energi och glädje, haha. Hon är bra söt hon, och man blir glad av henne varje dag. Skönt dock att kunna jobba henne lite även när vi red ut idag och hon kändes väldigt fin, min lilla tjej. <3
 


Liiite lite blå himmel och sol bjöd vädret oss på under turen, ganska fint ändå detta vinterlandskap.

Nu är det sängen som gäller för imorgon bitti ska vi träna för Evelina! Har tränat på som tusan sedan sist så hoppas att det har blivit lite förbättring iallefall ;) Nej nu stupar jag i säng. Puss på er och ha ett fint sportlov nu, ni som har det så att säga ;)