Nu är jag på bra humör, ÄNTLIGEN!

hej! :D och nu är jag på bra humör, äntligen tyyp! :D var dock på bra humör igår efterskolan när jag va med wilma ♥ men annars har jag bara varit skittjurig typ :s  aja. jag RED iaf idag på träningen och de gick suuuuper! :D ♥ Ramona var verkligen suuper fiiN! :)) Känns så kul att allt slit jag gör funkar ! :) på slutet tränade vi lite förvändgalopp och eftersom mona är bäst, så gick det ju bäst :) ♥ Nu är jag taggad till på lördag...!!!!

 

fina bästa ponny ♥

 

bestälde även en bild från Clarafoto.se då jag vann ett presentkort på en bild från dom när jag kom tvåa i nyby-torshälla i en hopptävling imaj för någon dag sen, och nu har jag fått den! :) dock är den digital, men jag ska så fort som möjligt skriva ut den och rama in den! ♥ eller ja, jag ska gå till fotoaffären så får dom skriva ut den ;)såhär såg bilden ut iaf :

detta var den bästa bilden, vad jag tyckte, som dom hade! :) dock är det lite fult med mina armbågar som sticker ut sådär, men de är för att hon kom för nära men hoppade av ändå, och då blir de lite roliga hopp ;) fin är hon iaf! ♥

 

Nu ska jag slänga in mig i duschen sen äta, plugga och sovaa ;) Puss och kram! ♥

 

 

1 vecka sedan skiten började.

hej! och nu har jag kommit hem från skolan. lr jag kom hem för typ 40min sedan, men har ätit mat och lite så ;)

 

tänk. för en vecka sedan började helvetet igen. och tänk. för 1 vecka och 1 dag sen hade jag sommarlov.  aja. jag längtar tills den 19 september för då har vi studiedag ♥

 

skolan idag har väl varit som alla andra dagar, hemska. fast den hatr ändå vart helt okej och rätt chill. hade ju håltimme på idrotten så vi slutade en timme tidigare ♥  fick tillbaka vårat "land" vi gjorde i slutet av 7:an och jag är skapligt nöjd med betyget. Hon hadej u skrivit de nya betygen så jag fick ett B med en pil uppåt, vilket menade att hon inte riktigt visste om hon skulle ge mig ett A lr ett B. men sen när vi hade slutat kom hon fram till mig och sa att jag hade utvecklats mest av alla ;) vet inte om man ska se de possetivt eller negativt? men jag antar att de är rätt så bra ? :)

 

imorgon har vi lagdag vid stallsbacke och det blir nog kul! ;) ska antagligen cykla in till stan och dit och sen cykla hem igen, men vi får se om jag pallar det, HAHAH.

 

Nu ska jag dra ut och mocka innan jag ska träna. Puss. ♥

 

P.S, Om någon vill veta så hade mamma glömt sätta in pengar till tdb så de stogj u att tävlingen till på lördag var obetald D: men nu idag när ja kolla så har de fixat sig så nu är det betalt! ;D hahah. inte ett dugg intressant meeen.... D.S

idag ska jag RIDA och inte ÅKA häst har jag bestämt. även fast jag är hur trött som helst så ska jag inte faila sönder som jag gjorde imåndags..!!

Onsdag Morgon.

sitter nu här på stolen vid datan igen och har precis borstat tänderna. ska snart gå och ta på mig skorna och sen ta mig ner till bussen.

 

och just nu har jag fått hjärnsläpp. Kommer inte på något intressant att skriva om :s   så ni får klara er med det här supertråkiga inlägget nu tills jag kommer hem från skolan! borde ju faktiskt även ha lagt in lite bilder som jag lovat om.... men jag laddar upp dom när jag hjar tid helt enkelt.

 

 

men så att detta inlägg ska bli lite intressant får ni en liten (dålig) bild på våran kattunge! :) ♥

så sööt! ♥

 

nu ska jag dra, hejdå! ♥

 

Tisdag

hej! nu har jag lite tid å blogga ;)

 

Har först varit i skolan, som var okej idag. sen följde jag med wilma hem och vi hade masa skoj! :* ♥ inte för att vi han göra så mycket, men vi hade ändå kul!

sen drog jag hem, mockade och sen nu har jag ätit lite mat! ska nu gå och sova, bloggar mer imorn, see you guys!! ♥