Inte mycket kvar!!

Insåg just att det inte är mycket kvar att göra alls i skolan, så himla skönt!!
 
Igår skickade jag in två inlämningar och jag tror inte att det kommer bli så många fler denna termin! Som jag vet just nu är det tre "riktiga" prov kvar, lär väl säkert bli fler det får vi se helt enkelt, och sen någon redovisning och sen nationella proven! Sen är det KLART. och vi kan äntligen få slappna av!! Blev så himla pepp nu på att jobba en massa för att bara få det överstökat och klart så jag kan få lov. fy vad jag tjatar om det där lovet nu känner jag, men det är vad som snurrar runt i huvudet på mig just nu. 
 
Ikväll blir det lite valborgsfirande med härligt folk såklart! Hoppas ni alla har en bra valborg och imorgon är det MAJ!!! (Var det inte januari nyss?)
 
Kärlek på den här konserten. 

Det snurrar runt så himla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen

Halloj! 
 
Sitter som vanligt och försöker mig på lite plugg en eftermiddag som denna. Känns som att både dagen och veckan är/varit hur lång som helst. Skumt, eftersom det bara är tisdag och det bara är en dag kvar att gå i skolan denna vecka. Tror jag längta  lite för mycket till ledigheten, hehe. 
 
Hade förövrigt NP i engelska, writing, om någon ville veta imorse. Tror det gick hyffsat bra ändå, vi får väl hoppas på det. Hade sedan engelska och slutade därefter. skönt med tisdagar att sluta halv tolv. Stannade kvar och åt i skolan, lika bra det, innan jag gick ner på stan för att försöka hitta någon present till mamma som fyller år på söndag. Gick precis som jag förväntat mig, inte alls. Men tillslut så hittade jag något som jag hoppas blir bra. Återstår att se helt enkelt! Köpte även ett nytt "finnmedel" och hoppas vekrligen att det funkar!! Så himla trött på att gå runt med en massa finnar i ansiktet. Det brukar ju iof bli bättre på sommaren då man får mer solljus på hyn, men skulle vara skönt att slippa dem året om. 
 
Ska väl ta och plugga klart nu så jag får gå ut någongång. Hade tänkt springa idag också men mmin fot tyckte inte om att yra runt på stan så jag antar att jag får stå över idag med.... suck!
 
 
 
 

Rubriker är inte min grej

Helloo! 
 
 
Skoldagen kändes så himla lång, tung och otroligt jobbig. Tror jag går och längtar alldeles för mycket till ledigheten som vi får på onsdag, bara två dagar kvar!! 
 
 
Longerade Acorat lite imorse innan skolan, han haltade ingenting och hade MASSOR av energi, haha! Skuttade och gjorde glädjeskutt och var så himla GLAD. Det värmer i själen, att få se de små djuren vara så himla glada och nöjda över att få jobba. 
 
Nu ska Ellie få sig en dressyrträning för Stina och efter det är det plugg för min del resten av kvällen. 
 
 
 
 
"helt ok"

SPRINGER DU MED FOTEN?...

.... Ja det gör jag faktiskt!!!
 
Tänkte vara lite hurtig och röra på fläsket i form av en springtur tidigare idag men icke sa nicke, min fot som krånglar lite till och från skulle inte hålla för det idag + att jag på något konstigt sätt måste ha sträckt vadmuskeln. Så det blev det inget springande för min del inte, men jag lever ändå. Acorat fick lite kvällsmassage nu på kvällen vilket var väldigt uppskattat. Bra för mina fingrar också att få röra på siglite. Nästan lika krävande som att springa, så vi kan ju låtsas att jag gjorde det. 
 
 
Well, insåg just att jag inte var så bra på att vara rolig som jag trodde att jag var, men hoppas jag inte skrämmer iväg er för det. Ska gossa ner mig nu i sängen och sova. Imorgon är det skola igen, bara 3 dagar denna vecka vilket känns för jäkla bra. Skulle dock vilja ha sommarlov nu med en gång, men hux flux så är vi väl där. Hoppas jag iaf. ADIOS! 
 
 
 
 
Superponnyn <3

VINST!!

Min lilla ponny är ju förjäkla bra, och piloten skötte sig skapligt bra hon med!! 
 
Var iväg och hoppade en LB idag bara för att komma igång igen lite smått. Hon Var så FIN och hoppade så FANTASTISKT BRA!! Helt sjukt vilken skillnad det är nu när hon inte blir störd av martingalen! :D Satsade inte så mycket och red inte så fort, men tog några bra snävare svängar vilket resulterade med en VINST med två sekunders marginal! Grymma Elliepellie!! <3 
 
 
Så himla nöjd med henne och det var så KUL! Maria kom även och kollade och hjälpte mig, måste varit hennes förtjänst ;)