Ups and downs

Upp och ner går då livet och allt. Längesen jag kikade in här, har tuffare period i skolan nu med slutspurt på 2 kurser. Fått tråkiga besked som fått mig att tappa motivation men det ska väl gå ändå. Fanni kändes knackig för ett par veckor sen. Vi åkte till veterinär men de va inte så farligt som jag trodde, tack och lov. En kur metacam sen är vi väl snart på banan igen. Passade rätt bra då hon ändå skulle ta de lugnt nu IOM slutspurten i skolan .  
(null)
Bästa kompis ❤️❤️ 
Hade näst sista tentan igår. Otroligt skönt att få det gjort. Nu är de bara två seminarier och en tenta kvar innan lite ledighet väntar!!!!! Som jag längtar. Ska inte jobba ihjäl mig denna sommar heller som jag gjorde förra året utan ska se till å va ledig också. Helt fantastiskt ska de bli.  (null)
Finaste vännerna förra veckan innan tacksittningen för sesams engagerade! 

Kärlek på vädret som varit och är! Helt magiskt vilken fin och varm maj vi haft! Hoppas det håller i sig ett par veckor in i juni när jag är ledig så jag kan njuta av det till fullo! 

Ett år äldre och kanske lite klokare

Igår var det min födelsedag. Alltid trevligt att fylla år och bli lite uppvaktad! 

Började dagen med föreläsning sen hästis, därefter hann jag med att njuta av solen i någon timme innan jag städade lägenheten och sedan kom familjen hit så blev det middag för hela bunten. Fantastiskt gott och trevligt! Senare på kvällen blev de drinkar med bästa tjejerna, en helt perfekt dag! ❤️ 

Idag är det ledig och det tar jag verkligen vara på och vilar upp mig för en gångsskull. Så härligt.  Började med att släppa ut hästarna i morse, red ett pass på banan på Fanni och hoppade lite smått. Så skojs! Hjälpte sedan en i stallet att knoppa sin häst inför tävling (trodde då aldrig jag skulle bli bra på att knoppa så någon ville ha min hjälp hahah) innan jag for iväg och tvättade bilen. Åt sen lite lunch och nu har jag varit ute i solen ett bra tag, woooow vad underbart det är!! 😍
(null)

Hårt för kroppen

Kroppen min har verkligen fått sig en chock under den här helgen träningsmässigt haha. Är helt slutkörd idag (fysiskt) och träningsvärk i varenda liten muskel. Tyckte inte jag körde särskilt hårt igår på gymmer, men det tog minsann bra. Älskar träningsvärk!!!!
 
Förutom föreläsning, jobb, ridning och fix i stallet gick jag en promenad med Olivia nu på kvällen. Så himla skönt, dels att snacka av sig och även att bara gå ut och gå. Ännu bättre nu när vädret visar sin bästa sida! Var uppe på 24 grader idag, woho!!! 
 
Bäst att inta sängen nu för att vara redo för samma visa imorgon. Föreläsning, jobb och hästis. Sedan är det min födelsedag på onsdag, wihu! 

Tid över??

Vilken helg det varit som nu börjar närma sig sitt slut tyvärr och ännu en fullspäckad vecka väntar runt hörnet. Solen har visat fram sin bästa sida och jag har gjort en massa skojs. 
 
I Fredags var jag hem en sväng för att fira mamma som fyllde år. På kvällen sen var jag tillbaka i Örebro för generationsfest som blev väldigt lyckad och rolig! 
 
Lördag morgon släppte jag ut hästarna, red ett bra jogg-pass på banan på Fanni i morgonsolen och njöt av att en underbar dag börja. På em blev jag kidnappat av några vänner för att prova på poledance haha! Blev minst sagt chockad men jäklar va kul de var att prova på det. Därefter blev det middag på uteservering i solen och på kvällen gick vi ut på Frimis en sväng. Supermysigt och trevligt, kan inte vara annat än supernöjd!! 
 
 
 
Idag tog jag mig friheten att ta sovmorgon. Kroppen behövde verkligen det efter danmark-resan och sedan fullt ös sen jag kom hem därifrån haha. Var ute och galopperade en sväng med Fanni idag vilket var så jäkla härligt. Finns knappt något bättre som när man känner kraften från det fantastiska djur man sitter på. Nu har jag suttit ute i solen ett bra tag men är så rastlös så vet inte vad jag ska göra längre! Målat naglarna  har jag också lyckats med. Så frågan är ju vad alla människor som inte har fullt upp och har häst vad de gör om dagarna??? vad gör man när man har tid över?  
 
såååååå underbart med gröna knoppar på träden och grönt gräs!!
 
Blir nog en sväng till gymmet som får avsluta denna dag. Var längesen jag var där nu då tiden inte räckt till tyvärr, så blir skönt att köra ett pass innan nästa vecka börjar!