Ohälsosamt med längtan och väntan

Goddag i detta trista väder. 
 
 
Börjar undra vad det är som har hänt med mig, för bara ett par månader sen tillbaka såg jag positivt på ALLT. Även i de allra tyngsta och jobbiga sakerna så såg jag ändå något positivt i det hela men nu är det som totalt bortblåst. Deppmåndag som det bara skriker om det idag för att säga det som så. Usch usch usch. Att vädret är dåligt gör ju att man bara blir ännu mer deppig än vad man redan är, sjukt hur ett väder kan påverka humöret så mycket. (hade det varit för ett tag sedan hade jag dock tyckt det bara var bra att det regna och se det som en bra sak att det regnar istället för att snöa), får väl försöka se allt lite mer positivt för när jag tänker efter så vet jag att det finns där inom mig någonstans haha. Just nu känns allt bara så tungt och jobbigt. Går och längtar och väntar på alldeles för mycket saker och jag tror nog att det är en av alla saker som får mig att vara lite extra deppig idag. 
 
40 dagar tills jag fyller och kan ta körkort, fy fan rent ut sagt vad avundsjuk jag är på alla som har körkort. 5 veckor tills tandställningen (förhoppningsvis) ryker, 10 veckor tills sommarlov. Bara 3 dagar tills det blir påsklov dock, så det känns lite bättre. Har inga lektioner på onsdag så får en extra ledig dag då också som jag tackar och bockar för. 
 
 
 
Ska dra ut nu och hoppas på att jag får en sån här mysig kram. Bästa lilla Pell. 
 

tack och hej 

väntans tider

Halloj! 
 
Igår var vi iväg och tävlade, hoppade endast en 120 men satan så bra det gick! Märks att Artie börjar bli mer säker i sig själv och starkare, han vågar ta för sig mer och litar på både mig och sig själv. En riktigt bra runda gjorde vi, nolla och blev 5:e placerade av 93st!!! :D Får väl ändå duga om vi säger det som så ;) Kul att kunna vara med och fajtas i toppen :D 
 
 
 
PÅ kvällen var det födelsedagsmiddag hos Alicia som fyller 18 nu i veckan som kommer. Vi hade även ordnat en överaskningsfest efter att vi ätit mat, så en kidnappning blev det bort till lokalen där festen var och överraskningen blev väldigt lyckad! :D Så roligt verkligen, känns som att sådana saker annars bara händer på film! 
 
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag, Issa hade hand om Artie så inget ridande för mig idag. Har bara tagit det lugnt och kollat på OC med mitt hjärta. Dagar som dessa är verkligen oslagbara när man får umgås med den man älskar mest av allt. Låter så töntigt att säga så men det är sant ska jag säga er. Aldrig varit såhär lycklig. 
 
Nu måste jag däremot ta tag i lite plugg tragiskt nog. Det är väl sånt som ska göras det med antar jag. Skönt att det gått och blivit sommartid nu med!! Ännu bättre att vi "tappar" en timme idag då jag bara vill att det ska bli måndag så fort som möjligt! 
 
Hoppas ni haft en fin helg eller något sånt. Puss 

FREEEEEDAG

och så var det fredag igen, man kan ju inte annat än bli väldigt glad över det! En vecka kvar tills vi får lov också, väldigt lugn vecka nästa vecka också flrutom att jag har två prov, men annars så! Ska nog klara av att pallra mig igenom den så jag får njuta av lovet som väntar. 
 
 
Fixat klart stallet, ridit och packat och smörjt och tvättat inför imorgon. Behöver inte åka förens runt tio heller, sovmorgoooon :) Så nu får vi väl se vad denna fredagkväll har att erbjuda. Ska åka in till Erik om en stund tror jag så får vi väl se vad vi hittar på. 
 
 
sämst bild, men Konserten med Katy Perry i söndags var bra den. 

Bra torsdag!!

Hallå! En väldigt bra torsdag idag måste jag säga! Hade dock matte nationella i två timmar på morgonen men därefter hade jag bara lektion i 30 min och sen fick vi sluta för idag. Underbart att sluta 11 på en torsdag som annars alltid är lång och jobbig!! :D
 
 
Var hemma runt tolv och fixade lite lunch och därefter fixade jag stallet och red Artie. Blev ett pass på banan med lite hoppning. En studsserie och sen ett lite högre räcke bara för att få känna på något "riktigt" hinder innan tävlingen på lördag. Han kändes väldigt fin och var inte så okoncentrerad som han var på träningen för Evelina igår, vilket måste betyda att vi fick igenom honom bra igår! :) 
 
Tränade även mammas häst Robby för Evelina igår, första gången jag red onom också så det var kul :) Gick bra med honom, gäller bara att verkligen få fram honom för skänkeln så han går framåt, som med alla andra hästar. Han tyckte det var extremt jobbigt men kämpade på riktigt bra så jag är nöjd med honom! :) Kul att få rida en till häst också :) :) 
 
Nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, ha de gött puss!