Taggad till att gå upp halv 6 imorn. eller inte.

Hej!
har nu kommit hem från skolan. hade väääääldigt tur faktiskt! då jag såg att bussen svängde på väg mot vingåker! :o Då fick jag panik och typ sprang som en idiot för att hinna med den, som tur va så var de en som skulle åka som betalade med kort (vilket alltid tar lite tid) så jag hann med den tidiga bussen! :D annars hade jag fått vända i en halv timme vilket inte är så kul. När jag väl kom hem (nyss) så gick jag ut med hunden och tog in hästarna så att de får äta lite mat. sen så kom jag hit till datan. Ska nu gå upp och äta lite mat (vi har det så mobbat så vi har köket på övervåningen x)). Sen bär det ut i stormen för att sladda ridbanan innan ja ska rida. och sen så ska ja ju mocka och de, inte så intressant-jag vet.

Om ni undrar över rubriken så är det för att mamma och mats åkte idag till mallorca, bara sådär! :O Så imorgon blir det att gå upp jätte tidigt :(  Och samma tidiga mornar blir det på måndag och tisdag -.- men sen på tisdag så kommer de hem igen!
Släppte ju ramona på ridbanan igår och jag filmade lite, dock slutade hon dampa när jag skulle filma om jag inte minns helt fel ;/ men jag ska göra om det snart så då kan jag filma när hon dampar lite :))

Filmen/filmerna kommer kanske sedan, om jag får tid till det.


Puss och kram! ♥


fiina ponni ♥

ANMÄLD TILL TÄVLING!

har nu anmält mig till dressyrtävlingen i nyköping! Även första omgången i allsvenskan div 3! :D ♥ Är GRYMT taggad!!! 
har även kollat på lite andra tävlingar i både hopp och dressyr och jag hoppas jag kan åka på de flesta! :)

Puss och kram! ♥


bild från finalen div 3 förra året. vi kom tvåa. Denna dag var jag riktigt LEDSEN. Kunde inte rida min häst denna dag och det slutade med att vi hade SÄMST procent av alla i min kategori i den klassen och NÄST SÄMST procent i den klassen och även på hela dagen om jag inte minns fel? Denna tävling var faktiskt i NYKÖPING som vi ska till nu den 17 april. Nervös är jag! ;s men jag tror att det kommer gå riktigt bra! :D då jag kan rida ramona mycket bättre nu, och sen så har jag tränat så mycket :D och Ramona har blivit så sjukt mkt finare (det är för att jag rider henne ordäntligt och bra) så jag tror nog att det kan gå riktigt braa!! :DD ♥♥

inte så mke uppdate

men sånt är livet ;)
har varit med GEENA idag!! :DD Super skojjsigt ;) ♥ och vi måste va snart igen! :D sen nyss kom josse in i några minuter och vi snacka lite och så, och sen så kom hennes pappa och hämtade henne ;)
Nu ska jag dram ig ut till stallet innan jag somnar och fixa allt och sådant! ;d  Släpper nog ramona i paddocken idag bara så hon får springa lite och så då jag känner mig lite sjuk! :( BLÄ! jag vill bara INTE bli sjuk nuu!!! ska väl ta't lite lungt ;) men annars jobbar jag på som vanligt tills jag ramlar ihop :D ♥
nä, nu ska jag dra ut. blir kanske bloggning sen om jag hinner, har massa plugg också ;s Puss och KRAM! ♥♥


en lite sådära halvgalen bild på fina geena! :D ♥

DÅligt med uppdatering ;/

tyvär har de inte varit nån uppdatering idag :( men har ju varit borta hela dan somsagt, bara för att "Mitt största fan" (sara) vill att jag skulle ha en videoblogg så kommer det en nu som jag gjorde i skolan i morse!

 

Puss och kram, nu ska jag sova. Hoppas på en bättre uppdatering imorn!

 

 

 

GODNATT! ♥