27 November 2014

Godkväll med er! 
 
Igår var jag och Artie på hoppträning för Jannica och han var så jäkla fin. Han har blivit mycket kvickare i sina språng och "häver" sig inte över hindrerna utan hoppar väldigt väl. Jag red väl lite halvdant, blev osäker på avstånden så la en volt istället. Bättre att ta det säkra före det osäkra såklart, men där måste jag bli mer konsekvent och rida på. På tävlings kan man inte lägga volt så då är det bra att träna likadant. Känns det helt kaos är det såklart mycket bättre att lägga en volt istället för att rida på hindret!! Hur som helst så var han super fin och jag är riktigt nöjd!! 
 
Hoppa kan han ju iallefall ;) 
 
 
Idag var han väldigt piggelin när vi red ut en sväng i morse, drog på med värsta bockserien så jag höll på att åka av haha. Hade suttit fint, eller inte ;) Tur jag satt kvar hehe. hade inte varit så kul att börja morgonen med det ;) Är så glad ändå att jag hade Ramona förut som kunde bocka ibland, och kicka, för det har gjort att jag inte bryr mig om det eller störs så mycket av det (förutom idag då haha). Acorat gick ett pass på banan imorse också :) och nu är Ellies stygn borttagna!! "såren" ser väldigt fina ut så det är ju bra det! Nu får hon promeneras 5min 2ggr om dan. tror det blir skönt för henne att få röra på sig mer än fram och tillbaka till gången/boxen! :) 
 
 
Nu kommer Maria hit vilken sekund osm helst, som jag saknat henne!!! 

Tillbaka

Idag var första dagen på cirkus tre veckor som jag känner att jag är mig själv igen. 

Var uppe före tuppen utan någon motvillighet, ridit båda hästarna varsitt pass på banan och fixat hela stallet. Det är såhär varje dag ska börja. Att solen skiner och himlen är klar gör det hela ännu bättre! 


Ett steg framåt

 
Börjar se lite ljus i framtiden nu på ett sätt och på ett sätt inte. Hur som haver så börjar jag nu komma tillbaka till mig själv igen och det känns bra. 
 
I helgen har jag varit och jobbat hos Jannica och träffade bästa tjejerna i lördags kväll också. Fick mig en liten flygtur i lördags också när DC skulle hoppa över ett dike och han hoppade helt seriöst 2 meter upp i luften och när han landa så tvärnita han, hahah. Synd att vi inte fick det på film, måste sett väldigt roligt ut ;) 
 
 
Idag har Artie ridits ut en sväng och Acorat fick sig ett lugnt jogging pass på banan. Är redan klar i stallet och då tog jag ändå väääldigt lång tid på mig med allt och var jätte långsam och mockade också då jag inte hann det imorse. Ja vad ska man göra nu då? Vad gör ni normala människor hela eftermidagarna/kvällarna??? Blir ju galen av att inte göra något haha. 
 
Gammal bild, i dag är det mycket mörkare ute :( 
 
Ellies bandage ska bytas idag också en sista gång innan torsdag/fredag när stygnen ska bort!! men vi hade inget nytt bandage hemma så får vänta med det tills mamma kommer hem.
 

Det löser sig

Goddagens. Livet fortsätter att rulla på i ett helvete. Jag är så glad att Ellie efter omständigheterna mår bra. Hon är pigg och glad och uttråkad av att stå på box, men jag ser det som något bra för det betyder att det är hon. Men jag har så förbannat svårt att smälta det här. Jag vet inte om jag verkligen har förstått vad som har hänt än för det känns som den ena dagen efter den andra bara känns värre och värre. Gråter var och varannan minut och vet inte vad jag ska ta mig till. Men, huvudsaken är att Ellie mår bra och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. 
 
Kolla bara på den här bilden. Den är printad från vår sista start som var en msvb i Borås för lite mer än 2 veckor sedan nu. Kolla bara på den ponnyn alltså. så fantastisk hon är. Hon är inte värd det här. 
 
 
Ibland undrar jag om det här trots allt kanske hände för en speciell anledning, eller att jag borde ha förstått att något skulle hända. Precis innan vi åkte till Borås och jag skulle springa in på mitt rum och håmta något hade alla Ellies rosetter ramlat ner från väggen. 4 dagar senare har hon en senskada. Jag tror inte på det. Jag vill inte tro det.  men tänk om det nu skulle vara någon slags "varning" över att allt skulle skita sig den här helgen? Man blir ju knäpp om man håller på att fundera så här över allting. Har kollat på för mycket film helt enkelt haha :) 

 
Där ser ni lite dåligt hennes stygn efter operationen.