Keep up the good work

Goddagens!! Det har visst hunnit med att li söndag igen och det är tydligen en vecka sedan jag bloggade sist... Skolan rullar på och intron likaså. Trivs som fisken i vattnet! I onsdags var det piratsittning som gällde, och det var en riktig höjdpunkt! 
 
Förövrig: Fanni jobbar på as usual. Hon går bättre och bättre och vi gjorde en riktigt rackabajjar (grym) träning för Jannica i tisdags!!! Wow, vad hon hoppade helt fantastiskt. Roligt att nosa på lite större hinder också måste jag säga. Love to be back!!! Har tyvärr varken bilder eller filmer därifrån då jag var iväg själv utan mamam :( Fanni jobbar vidare fint med equibandet också, så det är riktigt kul. 
 
Denna helg är jag hemma hela helgen första gången på tre veckor då det har stått träning för Andreas Erni på schemat!! Så kul. Och det har gått jättebra!!
 
Igår, lördag, var hon väldigt vild och het till en början. Kanske kan bero på att jag klippte henne i fredags för jag tycker hon blev rätt "rastad" när jag red henne i fredags, men men hon har alltid mycket energi men det gillar jag!! Mot slutet när vi hoppat lite mer blev hon mycket lugnare och vi kunde jobba bättre mellan hindrerna.
 
 
 
Idag - söndag - gick det mycket bättre än igår! Idag var hon lugnare än igår vilket gör det lite lättare. Kom åt henne mycket bättre och kunde verkligen se till att jobba henne mellan alla hinder. Det är så roligt att känna och se vår utveckling som vi gjorde på relativt kort tid. Om två veckor är det dags för vår första tävling också!!!! som jag längtar!!!! <3 
 
 
Älskade hästis! <3
 
 
Nu ska jag fortsätta ta ikapp städning och tvättning som kommit i sista hand hehe. Har blivit lite så nu när jag far runt fram och tillbaka lite överallt så det är dax att få lite ordning! 

Sunday funday

Godkväller! 


Fullt ös medvetslös (skämt å sido) har det varit i helgen! I fredags var det partaj på kåren och i lördags var vi på Ritz. Idag var det sedan dags för Boda Borg! Väldigt trevligt och roligt trots trötthet ;) Haft en fantastiskt rolig helg iallefall! 

Fanny vilade igår då jag var kvar i Örebro från i fredags till idag, och idag stod det backträning på schemat. Alltså att gå väldigt sakta upp och ner i backar. Detta för att stärka ipeincip hela kroppen men främst bakben och balans. Lite bålträning blir det också så det är perfekt! Hon gör det jättebra och blir mer stabil för varje gång, kul att se!! 


Imorgon ringer klockan 04.30 så jag hinner med att rida och fixa stallet innan jag åker till Örebro för skola och sedan lite aktiviteter i vår tävling i sektionen innan jag får åka hem och sova. Dagarna går i ett men jag stormtrivs!! 

Bästa kräftisarna!!

Strålande sol och helg!

Goddagens! 
 
Fick idag en ordentlig sovmorgon till halv 9, så himla himla skönt verkligen! Det behövde kroppen min. Idag är en ledig fredag för min del. Har inga föreläsningar (hur skönt!) men har såklart plugg ändå. Skönt bara att inte behöva åka iväg och disponera tiden själv. 
 
Solen skiner så ska sticka ut och rida en sväng i det fina vädret. Ikväll åker jag tillbaka till Örebro för festligheter i helgen + lite olika aktiviteter vi har. Spännande spännande. Bland annat volleyboll imorgon, och sedan på söndag vankas boda borg! Wiie så kul. var ett tag sedan jag var där nu så det blir skojsigt. 
 
Åh älskade skruttisarna <3 <3 Elliepellie och min älskade kisse Tingeling som blev påkörd för snart tre år sedan..<3
 
 
 
 
 

Stök & bök utan telelur

Sådärja, en vecka senare har jag äntligen en fungerande telefon igen, tjohoooo!!! LEdsen om jag varit dålig på att svara/uppdatera etc etc men jag har min ursäkt. Nu ska allt vara som vanligt igen och det känns sååå skönt att inte vara så beroende av alla andra. hur som helst. Skolan rullar på, introduktionen rullar på, Fanni gör massor med framsteg och jag är jäkligt nöjd med livet! Underbart! 
 
Ja det enda som vore nice nu är ju detta, så skönt! 
 
 
Känner verkligen att jag lever två heeelt olika liv i ett, men det gillar jag och det är så kul. Igår tillexempel åkte jag skyffeltrafik mellan katne och örebro haha. först till skolan för föreläsning sedan hem, träning med Fanni, sedan tillbaka för barrunda. Ja väldigt varierande liv har jag minsann men det är roligt!

pajad mobil & introduktion

Här lyser jag med min frånvaro av en enkel anledning: Tog sönder min mobil i fredags kväll så kan inte göra någonting med den förutom att ringa till folk med hjälp av siri, haha ;) Tur hon finns!! Idag ska jag fixa en ny efter min föreläsning tänkte jag, står inte ut av att 
1. inte kunna ha koll på någonting, vart jag ska va, när jag ska va där osv om det händer någonting från morgonen när jag kollat igenom allt lite snabbt på datorn.. 
2. att inte kunna kontakta någon och att inte kunna bli kontaktad 
Otroligt frustrerande faktiskt, men ändå skönt på ett sätt att inte hålla på med teleluren hela tiden. Dock är ju tyvärr samhället väldigt styrt at nätet och en fungerande telefon idag. Behöver den även för all info kring skolan, men det löser sig! 
 
Hur som helst. I fredags smygstartade introduktionen, kom i en superbra faddergrupp med härligt folk! Alltid roligt när man kommer helt ensam och inte har en aning om någonting eller någon. I fredags var vi ute på Kåren, och i lördags på ritz. Jäklar i havet vad kul det var båda kvällarna!!! Inte festat på hundra år men detta var verkligen såå roligt! Förutom utgång har det även varit lite andra aktiviteter där vi samlat poäng till en tävling inom vår sektion med alla nystudenter. Igår (måndag) var första riktigta introduktionsdagen på skolan. En massor med information heela dagen, glad att jag inte hade någon föreläsning igår som många andra, utan min börjar idag! riktigt skönt. 
 
 
Igår kväll var jag och Fanni på träning för Klaas och det gick så himla himla bra!!! Nog för att hon var lite het och låg på mycket, så var det ändå fullt kontrollerat i varenda litet steg. Bästa bästa hästis!! <3 Gjorde en riktigt GRYM sista runda, där jag verkligen behöll lugnet och hade is i magen inför varje hinder. Då blir det så himla himla bra. Älskade häst! <3 Det är stor omväxling för mig som med de senaste hästarna behövt "rida på" och ha ett bra grundtempo. Med Fanni gäller det att vara väldigt väldigt lugnt själv för att behålla explovisiteten under mig så det inte bara går snabbare och snabbare utan att hon är kvar på bakbenen. Och så var det verkligen igår! ÄR så glad så glad för denna fantastiska häst <3 världens bästa! 
 
 
 
Min föreläsning idag börjar inte förens 10.15, så behöver inte åka förens vid 9 = hinner fixa klart allt i stallet innan dess! Var ute strax innan 05, fodrade och släppte ut hästarna, mockade och fixade stallet sedan jobbade jag Fanni med equibandet. Det gick faktiskt riktigt riktigt bra idag så det var himla roligt! Hon har det mycket svårare i höger varv med den men det blir bättre och bättre hela tiden. Nu börjar det bli dax att göra sig redo för att åka vidare till örebro, hejs!