FIlmer sundbyholm

Här är film från 120 och 125, ska försöka få mamma skicka filmen på 130 igen då det blev något knas med den. Ska även försöka få henne skicka filmerna från Mantorp från början av april! hehe. 
 
120Utvärdering: bra men inte fantastisk haha. Hon låg på otroligt mycket vilket gjorde att jag gick på bromsen stundtals för mycket, men i det stora hela - en bra runda! Kändes väldigt enkelt och det är alltid roligt att ha den känslan! (Något knas med kameran så ljuset blev knasigt)
 
 
 
125 utvärdering: Fantastisk bra runda. Bra galopp, bra flyt. Förstår inte varför jag börjat bromsa till hinder nummer 7, inte konstigt alls att hon river där för jag ger henne inte alls rätt förutsättning att hoppa bra... Tar på mig det nedslaget helt och hållet! I övrigt tycker jag det var väldigt bra matchat och en väldigt bra runda! Fina runda språng också, det gillar vi! 
 

Hon är bara för bäst, Fanni!

Wow. Vilken häst jag har. I fredags red vi en 120 och 130 på sundbyholm i stooooora startfält och i 130 mot flera elit/landslagsryttare. 
 
GIck in och nollade BÅDA klasserna och blev dessutom placerad i båda!! 2:a i 120 och 10:a i 130, så himlans roligt!! <3 <3 Hon hoppade helt magiskt, lite väl piggelin i 120 hehe men det var väl bra så vi fick en bra tid ;) Helt sjukt vad duktig hon är!! SÅ roligt att vi nollat båda våra första 130 också! Älskade häst <3 
 
I lördags red vi en 125 bara, då var hon trött lille skruttan men hoppade FANTASTISKT. Ett sketet nedslag, men vad tusan gör det när resten var fantastiskt! Ett litet bakbenspet,det är sånt som händer ibland. Två hinder på hela helgen rev hon. Det är helt klart godkänt med tanke på att 120 och 130 båda var hoppning i två faser så där blev det riktigt många språng. 
 
 
 
Min fina tjej <3 
 
 
Världens bästa mamma som alltid ställer upp för oss <3 <3 
 
Nu är det lite lugnare för Fanni innan det är påt igen. Denna vecka har jag tenta så jag har fullt upp med tentaplugg. På lördag åker jag iväg en sväng till köpenhamn och är borta över valborg så då får Fanni några dagars vila vilket blir toppen så hon får ordentlig återhämtning. Eftersom jag har tenta den här veckan blir de lite lugnare för Fannis del. Mycket uteritter och lite jogg/lösgörande på banan. Igår var hon superfin när vi joggade i regnet! 
 
 

Film Kumla

Här är film från helgens tävling! Hinder nummer 1-3 är inte med på filmen men vad gör väl det! Är glad jag fick film överhuvudtaget eftersom jag var iväg själv. Så nöjd med Prinsessan <3 
 

Ingen dag den andra lik

Spännande det här med hur dagarna ser ut. Ena dagen kan de va full rulle och nästa dag nästan helt tomt på schemat! Idag var det en sådan där lugn dag med inte mycket på schemat. Såna dagar behövs verkligen ibland för att få lite koll på läget både hemma och i stallet och fixa lite ordning och reda om man haft fullt upp eller så. 
 
Började dagen med att släppa ut hästarna i morse. Älskar verkligen det och det är något jag saknar mycket med att inte ha hästen hemma längre. Det är ett sånt lugn och en sån idyll på morgonen. Förutom vanligt fix i stallet såg jag till att få lite schabrak och benskydd tvättade. Fortsätter tvätta lite mer när jag är där imorgon, så skönt att få allt rent och fräsch! 
 
 
Himlen uppenbarade sig för mig på min promenad till och från hagarna imorse. Så häftigt egentligen vad vacker himlen är och vad mycket den ger oss! 
 
På hemmafronten har jag tvättat även mina kläder. Ska bli så skönt att lägga sig och sova i nytvättade lakan ikväll! Storhandlat och lagat en massa matlådor inför kommande vecka. Himla smidigt att göra flera olika maträtter och frysa in så man har matlådor. Ibland räcker inte tiden till för att laga mat så då är det skönt att bara kunna ta en matlåda ur frysen. Kikat på världscupfinalen har jag också gjort där Henrik blev trea! Surt att en bom föll, men så himlans bra!  
 
Ja det är väl det som har hänt idag, inte så händelserikt men skönt med en lugn dag hemma. Nu återstår bara att plugga lite innan det är dags att säga tack och godnatt. Hade! 

Spontantävling!

Bestämde mig på fm idag att vi skulle iväg och tävla, sagt och gjort! Haha. 

Har ridit henne denna vecka för att matcha mot dagens tävling, ifall jag skulle starta. Det är bara 15 min från stallet så lika bra att passa på när det är så nära! Har dock varit osäker på underlaget, därför jag inte vågat anmäla mig tidigare. Men fick höra det var mycket bättre än förra året (då var det verkligen katastrof tyvärr) så jag chansade och åkte dit. MYCKET bättre underläg än för ett år sen, så skönt att inte behöva vara orolig för det.  

Startade först eftersom jag efteranmält mig, så det var bara gå in och köra och hoppas på det bästa typ! Första utomhus för i år och i te hunnit hoppa något ute men vad gör väl det ;) Fanni va piggelin och tyckte de va så kul, hoppade väldigt bra också! Satte en nolla och en tid som räckte till en 6:e plac! Inte illa pinkat de inte för att ha gått ut först ändå! 😍 Verkligen super nöjd med Fanni idag, och så glad jag tog beslutet att åka iväg! Nästa helg är de tävlingar på sundbyholm som gäller så de va bra vi fick lufta oss lite innan dess! 
(null)

(null)

(null)
Älskade hästis! ❤️ 
Hann inte med att knoppa idag, kände mig så dålig för det för det är något jag är väldigt noga med att alltid göra. På tävling ska det va snyggt och städat! Men det gick ju bra även fast manen var utsläppt 😉 

Hon har dessutom gått superbra senaste 2 dagarna hemma när jag trimmat, tror solen har gjort gott för musklerna så de blir varma snabbare då hon dels är mycket mer avslappnad och lösgjord än i vintras. Härligt med såna här vårdagar som idag! :D