Manchester

Så är vi påväg hem igen efter en resatill  Manchester! En del strul på vägen blev det, men vi kom fram och vi fick se United och dessutom med vinst! Kunde ju knappast bli bättre då. Har hört att Manchester skulle vara en tråkig och ful stad men det kan jag inte påstå att jag tycker det var. Bra shopping och fint att titta på. Mer än nöjd är jag! Längtar lite hem nu till Fanni och vänner. Blir skönt att komma hem till Örebro senare ikväll. 
(null)
Det här med att försöka ta bilder i ett blåsigt England så håret flög överallt 😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Himla fint väder bjöds de på båda dagarna iaf, skönt att slippa snö för några dagar faktiskt men blir mysigt att komma tillbaka till det. 

Vilken häst!

Kan inte säga det för mycket, hon är fantastisk min älskade Fanni!! 
 
Hopptränade igår för Jannica och wow, som hon hoppar. För ett år sedan hoppade hon mycket mer bara på fart, hoppade inte igenom sig utan hoppade bara lite sissådär. Nu har hon en helt annan styrka och kraft i sina språng, hoppar väl genom ryggen och gör riktigt bra språng. Genrepade en bana på 130-135 och WOW. Hon är så magisk min lilla häst!!! Gjorde det hur enkelt som helst och bara studsar över. Är så lycklig så lycklig att hon är min! Tyvärr är mamma sjuk så hon kunde inte komma och titta :( Därav ingen film eller bilder tyvärr, men jag lever på känslan. 
 
 
Förutom en fantastisk häst rullar livet även det på. På fredag åker jag upp till Manchester för att kika på fotboll! Ska bli så skoj att få se vårt United på hemmaplan! Blir skönt faktiskt att komma bort från livet några dagar och bara strosa runt och tänka på annat typ. Sitter just för tillfället med en seminarieutgift varvat att kolla på OS. Även fast det inte är sommar OS och hoppning så blir jag så himla laddad och sporrad att jobba ännu hårdare när jag ser alla OS-deltagare. Hade jag inte ridit hade jag garanterat satsat på längdskidor, så jäkla kul. 
 
På återseende! 

Bra start på säsongen

Igår var det äntligen dax för årets första tävling! Till Kumla for vi så de var skönt att bara tävla 15 min från stallet ;) Red en 110 och en 120, Fanni var så himla duktig, så där perfekt i tenperamentet och hoppade magiskt. Älskar den lilla hästen så humlans mycket!!! 

En bra runda i 110, lite omtramp på de flesta hindrena i omhoppningen men ändå en bra runda. 0a och kom tvåa!! Bästa lilla hästen! 

(null)

120 kunde knappast gått bättre, hade ett bra tempo och bra flyt, riktigt bra språng på varje hinder, ja mer än så kan jag knappast begära! Gick ut som nr 4 och upp i ledning, när det var 5st kvar blev jag dock nedpetad och slutade på en 3e plats ;) himla skoj ändå att vi är med i matchen!  
(null)


(null)

(null)
Älskade häst! 

Riktigt bra uppvärmning för säsongen och nu är de dax att kliva upp till 130. Det blir spännande och roligt! Hon känns så mycket starkare nu än förra säsongen vilket är himla roligt, så det går nog fint de. Laddad som tusan på detta år! 

Piggelin

Dagarna rullar på för fulla muggar och livet lika så. För en vecka sedan hoppade jag och Fanni äntligen lite riktiga hinder sen i december, det var så jäkla skoj minsann och vilken fantastisk häst hon är! Så mycket kärlek till henne, är så himla tacksam jag får ha henne som min. Idag var jag iväg till Maria för att dels hoppa Fanni lite inför tävling i helgen och dels för att hoppa Marias dressyrhäst. Fanni skötte sig fin fint och var mer än pigg haha. Men hoppade väldigt bra, en skön känsla inför helgen! Även marias häst Sallad som han så vacker kallas för var riktigt duktig och jag blev imponerad! Hoppa kan han allt den där dressyrhästen :D 
 
 
 
Hade en himla rolig helg med festligheter och även tid för lite återhämtning. Fanni och jag lyckades ta oss upp till skogen också vilket var himla härligt och avkopplande. Skolan rullar på den med, rätt lugnt med föreläsningar en period nu så det är skönt. Däremot annat jobb som måste göras men det är skönt att kunna lägga upp dagarna som jag själv vill, trivs med att få vara i stallet på morgonen och njuta av dagsljuset och sedan sitta inne när det är mörkt och trist ute ;) 
 
Körde igår världens mördarpass iform av spinning. Jäklar vad jobbigt de va minsann, underskattat så in i bomben och verkligen så bra träning!! Ska se till att köra det nu så jag får ordning på konditionen, den behöver helt klart förbättras ;) 

Älskar vädret

Finns då inget bättre väder än massor med minusgrader och strålande sol, äääälskar verkligen det och idag fick vi äntligen uppleva det även här i Örebro.
 
Kika på detta liksom, helt magic! 
 
Fanni har fått blivit av med vinterpälsen idag, så jäkla skönt att bli av med den. Nu är vi mer än redo för träning imorgon! Äntligen!! Tävling inbokad nästa helg också, jäklars vad skoj de ska bli! 
 
Var en sväng till gymmet imorse, som nu för tiden har blivit en vana vilket är otroligt roligt!! Lite tungt var de allt idag men så är det ibland ;) Armar och axlar var på schemat vilket är det jag hatar att träna hahah. Men kan va bra att få lite styrka där med eller så. När gym och stall var avklarat for jag hem för att trycka i mig lite lunch och därefter har jag pluggat hela eftermiddagen och kvällen. Nu är de sängdax innan en ny dag väntar imorgon! hadehaj! 
 
Mitt älskade hjärta <3