Bra start på säsongen

Igår var det äntligen dax för årets första tävling! Till Kumla for vi så de var skönt att bara tävla 15 min från stallet ;) Red en 110 och en 120, Fanni var så himla duktig, så där perfekt i tenperamentet och hoppade magiskt. Älskar den lilla hästen så humlans mycket!!! 

En bra runda i 110, lite omtramp på de flesta hindrena i omhoppningen men ändå en bra runda. 0a och kom tvåa!! Bästa lilla hästen! 

(null)

120 kunde knappast gått bättre, hade ett bra tempo och bra flyt, riktigt bra språng på varje hinder, ja mer än så kan jag knappast begära! Gick ut som nr 4 och upp i ledning, när det var 5st kvar blev jag dock nedpetad och slutade på en 3e plats ;) himla skoj ändå att vi är med i matchen!  
(null)


(null)

(null)
Älskade häst! 

Riktigt bra uppvärmning för säsongen och nu är de dax att kliva upp till 130. Det blir spännande och roligt! Hon känns så mycket starkare nu än förra säsongen vilket är himla roligt, så det går nog fint de. Laddad som tusan på detta år! 

Piggelin

Dagarna rullar på för fulla muggar och livet lika så. För en vecka sedan hoppade jag och Fanni äntligen lite riktiga hinder sen i december, det var så jäkla skoj minsann och vilken fantastisk häst hon är! Så mycket kärlek till henne, är så himla tacksam jag får ha henne som min. Idag var jag iväg till Maria för att dels hoppa Fanni lite inför tävling i helgen och dels för att hoppa Marias dressyrhäst. Fanni skötte sig fin fint och var mer än pigg haha. Men hoppade väldigt bra, en skön känsla inför helgen! Även marias häst Sallad som han så vacker kallas för var riktigt duktig och jag blev imponerad! Hoppa kan han allt den där dressyrhästen :D 
 
 
 
Hade en himla rolig helg med festligheter och även tid för lite återhämtning. Fanni och jag lyckades ta oss upp till skogen också vilket var himla härligt och avkopplande. Skolan rullar på den med, rätt lugnt med föreläsningar en period nu så det är skönt. Däremot annat jobb som måste göras men det är skönt att kunna lägga upp dagarna som jag själv vill, trivs med att få vara i stallet på morgonen och njuta av dagsljuset och sedan sitta inne när det är mörkt och trist ute ;) 
 
Körde igår världens mördarpass iform av spinning. Jäklar vad jobbigt de va minsann, underskattat så in i bomben och verkligen så bra träning!! Ska se till att köra det nu så jag får ordning på konditionen, den behöver helt klart förbättras ;) 

Älskar vädret

Finns då inget bättre väder än massor med minusgrader och strålande sol, äääälskar verkligen det och idag fick vi äntligen uppleva det även här i Örebro.
 
Kika på detta liksom, helt magic! 
 
Fanni har fått blivit av med vinterpälsen idag, så jäkla skönt att bli av med den. Nu är vi mer än redo för träning imorgon! Äntligen!! Tävling inbokad nästa helg också, jäklars vad skoj de ska bli! 
 
Var en sväng till gymmet imorse, som nu för tiden har blivit en vana vilket är otroligt roligt!! Lite tungt var de allt idag men så är det ibland ;) Armar och axlar var på schemat vilket är det jag hatar att träna hahah. Men kan va bra att få lite styrka där med eller så. När gym och stall var avklarat for jag hem för att trycka i mig lite lunch och därefter har jag pluggat hela eftermiddagen och kvällen. Nu är de sängdax innan en ny dag väntar imorgon! hadehaj! 
 
Mitt älskade hjärta <3 

Sörmlands ridsportgala 2018

Goddagens! Som vanligt var de minsann längesedan jag kikade in här. Ingen speciell anledning till det har haft en ganska lugn vecka i plugget så det har varit fantastiskt ksönt att få lite återhämtning, men samtidigt så konstigt med så mycket ledig tid. 
 
Fanni har fått galoppera en hel del för att förhoppningsvis bli av med lite överskottsenergi. Det har hon gjort väldigt bra. Igår blev det en pysseldag med massage och gos. Lite stel var hon allt så hon har nog endel träningsvärk från när vi galopperat. Igår kväll var jag iväg till Eskilstuna och sörmlands ridsportgala där jag fick ta emot vårt DM guld som vi kammade hem för 2017! :D Så skojs verkligen! En riktigt trevlig kväll och supergod mat. 
 
 
 
 
Sovit hemma hos mamma ikväll och ska nu ta mig ut på en runda på hennes ponny. Pussa och krama en massa på min lilla shettis Ludde ska jag också göra innan jag far hem igen till Fanni och örebro. Blir troligtvis en sväng upp till ridhuset med henne idag. På tisdag är de äntligen dax för träning för Jannica, som jag längtar!!! Lär va en piggelin och glad Fanni på träningen också misstänker jag ;) 
 
Dax å ge sig ut så jag kan åka hem sen! Kramis!