Resultat och lite mer ;)

hej! lite snabbresultat från igår, skriver mera i detalj i ett annat inlägg ;) i LD+5 var hon jätte jobbig när ja red fram och såå ... men sen på banan tagga hon till och va grym :D ledde ett tag tills typ sista lr näst sista ryttaren eller något sånt så gick en om mig så vi blev tvåa :P ALLTID VI! :D hahaahah. nöjd är jag iaf :D
I LC var jag ÖVER TAGGAD om man säger det ´så...... men vi stanna på ett hinder för vi kom helt fel och ah . men ja är ändå jätte nöjd då hon va super fin! :)Har nyss varit iväg på "audition" till musikallinjen! de gick rätt bra tror jag... neb vi får väl se hur de gick ;)

Nu måste jag dra, puss och kram! <3

Heeej ;)

cha på er ! ;)

 

Felicia har typ nyss åkt hem och snart kommer Linnea hit :)  Felicia sov här från igår och vi hade det super trevligt! :) Igår red vi först ramona och peggy, och sen ludde och rasmus. För mig gick det lite sissådär :P men jag red inte ramona i torsdags så hon var pigg, men de gick väl ändå skapligt :P med ludde gick de inte alls bra :P han har tröttnat helt och hållet, så ja ska köra han istället, så han blir glad ;d Efter det gick vi in och åt mat och kollade på NCIS, sen kolla vi på slutet av talang och sen kollade vi på wallander! efter de kollade vi en liten stund på en film jag fick när jag fyllde- skottår . Vi kollade sedan klart på den imorse och den var bra! :) lite konstig men ändå bra ;d sen har vi även ridit, p´å ramona och rasmus :) gick inte bra alls för mig. Jag har blivit så dålig på att rida så jag veti nte vad. klarar inte av någonting längre :( usch.....

 

Nu har jag inte tid att blogga mera. ska gå ut och smörja och fixa och sen ska jag iväg på "fest" hos sara ;) Kul ska det bli ;D

 

Puss och kram! ♥

Nu är allt som vanligt igen!

hej! :D

 

nu är jag tillbaka och jag är såååååå ledsen för att jag inte varit uppdaterad :( men det har varit sena kvällar för min del och jag har varit hur trött som helst så jag har verkligen inte haft tid :( men nu är jag tillbaka igen! :D

Jag tror jag skrev sist (?) att mamma stukat foten regält? så hon får inte stödja på den foten på 3 veckor! :o så det är väldigt mycket för mig just nu.. o0ch sen kommer de ju ta ännu fler veckor innan hon kan gå normalt osv..

men som tur är så ska mats följa med och skjutsa oss till tävlingar och träningar! :) tur det, men jag är ändå typ nervös för hur det kommer gå... fråga mig inte varför.. ;s  men jag ska iaf tävla på söndag! :D kuul, ska ju "bara" köra LD+5 och LC så det ska nog gå super! :) ska satsa lite hade jag tänkt ;) hah xd .

 

Nu ska jag ut och flytta två hästar till gräset, så de får bli feta :P hahah nä då ;) men skit samma.

Felicia kommer hit sen och rider med mig! :D måste ju ha lite hjälp att rida hästarna nu, för jag måste hålla igång 4 hästar :o jobbigt... men kul! :) denna vecka har de blivit lite segt med det då, men nu när tjeckerna har åkt hem så ska jag försöka att motionera minst 2 hästar per dag, om ingen ska vila någon dag då ;) vi får se hur det går.. men jag ska allt fixa det har jag tänkt!

Linnea (mammas kompis dotter) ska förresten komma hit imorgon till på tisdag för att hjälpa till i stallet! :D (de har typ "prao"dagar på hennes skola) så det blir bra då hon kan hjälpa mig med stalletn u när mamma bara sitter inne ;)

 

nä, nu måste jag flytta hästarna..

 

ska försöka fixa lite nya bilder så fort som möjligt!  Puss ♥

 

 

en liten förvarning.

hej! kommentera gärna vad ni tycker om bilderna i de två inläggen under ;)

 

tänkte bara förvarna er om dåliguppdatering imorn . Vi ska ju repa och massa sånt hela dan ;S  aja. ska försöka göra ett tidsinställt inlägg, men vi får se hur det blir ;)

puss och kram, nu ska jag sova! ♥

 

 

Bobo ♥

här är några av de sista bilderna som togs på min fina bobo ♥

 

här tog han väääääääärsta stora språnget och sköt mig ur sadeln regält xd det syns inte så mycket på denna bild men så vare iaf ;)

fin pojke ♥

de kanske inte ser så jätte bra ut ...? men det är svårt att hoppa i dressyrsadel med dressyrläder...!! ♥

 

bobo är iaf finast på bilderna ♥

 

jag saknar dig...♥