jag har precis fått en sak! :D

och vet ni vad de är?!

 

 

Jo ett ROSA GG SCHABRAK MED LUVA! :D det är verkligen skiiiit snyggt! :DD ♥ Kommer dock inte ha det imorgon på tävlingen, men nästa vecka när jag ska till kungsör, DÅ JÄVLAR! :D ♥

 

Ska ta kort på de så att ni får see! ;d ♥

lunch tiime ;)

hej! har nu kommit in från en ridtur på bästa ponnyn. först red jag ut lite och sen red jag på banan. Red igenom programmet, men jag kan väl inte direkt påstå att det  gick så bra... :/ får sån damp att vi inte har en "normal" ridbana ibland så man kan träna på "riktigt". usch.. Men aja, de går nog bra imo0rn hoppas jag :) ♥

 

Måste nu äta lite lunch innan jag svälter ihjäl ;) sen ska jag ut och städa lite i stallet och putsa grejoor! ;)

 

Puss och kram ♥

älskar bilden ♥

todaayy

Hej! :) 

 

Nu har josse precis åkt hem :(  men jag hoppas vi träffas snart  igen! ♥

 

Nu hade jag tänkt att jag ska gå ut och smörja lite grejer :)) och börja packa lite smått. Sen ska jag även rida, men ett lungt pass idag :) ska bara kolla igenom programmet och så  ;) sen äre bara att smörja det sista så ska jag nog nästan va klar!

 

IMorgon ska vi åka hemifrån klockan fem! :O så jag tänkte gå upp vid halv fyra-fyra -.- jag hade ju glömt beställa en box så vi kunde sova där från idag till imorn och när jag skulle gå in och göra det var det försent :( jaja, det funkar väl ändå! ;) ♥

 

Nu måste jag börja "jobba". Puss! :* ♥

 

är verkligen GRYMT taggad tills imorn! :D ♥

fredag kväll

 

hej! :)

 

Det blev så att josse stannar här inatt också! :D Jippiiii! :DD ♥♥♥

 

idag har vi iaf somsagt storstädat stallet! och jag tror de mesta är klart ? bara något lite smått + sadelkammaren som är kvar ;)  fint har det iaf blivit! :))

och sen har vi badat MASSA, ridit, HAHAH josse trilla av ludde ;d    och sen de värsta av allt...!!

 

VI BLEV UTLÅSTA! :@ då mamma&mats åkte till nån nånstans när vi var ute och red men de låste inte, men sen hade ola åkt iväg när vi var ute och red, och såklart  så LÅSTE HAN! :@ och han var ute på golfbanan -.- bajs då. sen såg josse att köksfönstret va öppet. så vi hämtade en stege och så klättrade jag upp på taget för att få upp fönstret men då va de en spärr innifrån som va låst typ och jag fick inte in min hand där ;s sen klättrade josse också upp, vilket inte var så bra :p men så satt vi fast där uppe i 45 min till vi kom på att vi kunde ringa emma. så vi ringde henne så kom hon och höll i stegen så josse kunde klättra ner (jag kan inte klättra ner för stegar och den va jätte ostabil xd) men sen gick de runt och leta efter nått för att få upp den där spärren, och sen hittade dom en kofot som va i stallet, och med DEN fick jag upp spärren!! snacka om att jag blev glad då ;) Hahah. jaja. sen badade vi mer och sen har vi ätit massa mat ;d hahah.

 

Nu nördar vi spotify;)

 

Puss! ;) ♥

bästa ponnyn ♥

bästa josse ♥

Bästa josse :*

hej! :D  kunde inte blogga igår efter träningen då josse kom hit ;D ♥

 

Träningen gick iaf, SUPER BRAAA!!!! Ramona var verkligen JÄTTE FIN och helt enkelt GRYM! ♥  SÅ nu, är jag grymt taggad till helgen! :DD haah. nä men hon var iaf jätte fin och gjorde det mesta jätte bra! det var bara nån gång i en skänkelvikning som hon inte ville, men annars va hon super! (som alltid ♥)

Efter träningen kom då josse hit! :D (LOVE U) och ja, vi hoppade ner i poolen och badade en stund innan vi började med att storstäda stallet. så vi tömde alla boxar frå¨n allt spån och så och sen ska vi fortsätta nu idag med att spruta med högtryckstvätten och så ;) (VATTEN KRIIIIG!) efter vi hade tömt boxarna iaf, hoppade vi ner i poolen med kläderna på (a) och badade i typ en timme, om inte mer ?! Kul var det iaf ;d Sen på slutet höll vi på att typ drunkna! ;s  eller asså, vi skulle simma under "poolöverdraget" och då när man skulle lyfta upp de så vi fick luft så vart de typ jätte tungt eftersom man drog upp de från vattnet typ lr va man ska säga xd haaha.

 

Nej, nu måste vi gå ut och städa klart, PUSS OCH KRAM ♥

 

hihi, får bli den här URSÖTA bilden igen :* ♥ PUss på dig josse, JAG ÄLSKAR DIG MEST ! ♥