What a week

Herregudars vilken vecka det varit. Egentligen har det väl inte varit så mycket när jag tänker efter men det har varit en väldigt tung vecka och jag har kännt mig stressad vilket inte brukar hända. Igår var jag helt slut, först på jobbet hade jag ständigt huvudvärk och kände mig otroligt svag, när jag sen kom hem och åkte till stallet satte sig värken i magen istället så det fick bara bli pyssel för fannis del. Däckade sedan i soffan efter att jag fått i mig mat. 

Vaknade upp imorse full med energi, så himla härligt!!! Var och släppte ut hästarna och var i stallet många timmar och bara lallade runt. Så himla skönt att vara där utan stress. 

Fullt upp med plugg, jobb, träning och åter plugg denna vecka men nu så är det lite ledigt! Ska se till att plugga nu i helgen så jag är i fas inför kommande vecka. Känns redan mycket bättre bara efter det lilla plugg jag gjort idag :D 

I lördags var de sittning som stod på schemat, himla rolig kväll blev de minsann!!
(null)
Bästa Johanna! <3

Och huuuuur fantastisk är inte Fanni då?? Kolla bara dessa bilder från i Linköping!!😍 världens bästa 🌟❤️

(null)

(null)

Nu blir de en chillkväll i all ära! 

Lördag

Åter helg igen och lite lugnare efter en väldigt hektisk vecka! 

Började på mitt nya jobb i måndags, superskoj och kom snabbt in i det så det är kul :) jobbade heldag måndag och tisdag sedan direkt ut till stallet, fixa stall, rida lite sen hem och skumma igenom lite anteckningar . I onsdags jobbade jag halvdag då vi på EM hade seminarie. I onsdags fick Fanni vila, behövde sitta och plugga lite på kvällen så då fick de bli så blir alltid lite mer vila när det är tentor men tycker hin finner sig väldigt bra i det. 

I torsdags blev det en heldag med plugg, satt från 7 på morgonen till 15 och från 15-17.40 hade vi redovisningar av en uppgift vi gjort. Därefter var de riktigt skönt att åka ut till stallet. Åkte upp till ridhuset och det gick så bra!! Var så skönt att kunna rida igenom ordentligt och inte behöva oroa sig för underlaget. Hon jobbade superbra och kom loss riktigt fint så de var skoj! 

Igår fredag var de dags för tenta! Men den var inte förens 14 så satt och pluggade på förmiddagen. Bästa känslan när man går ut från tentasalen och kan släppa det helt! På kvällen åkte jag hem till Katrineholm då vi skulle fira min låtsasbror som fyllde år. Hade en supertrevlig kväll verkligen, skönt att va hemma en liten sväng. 

Imorse släppte jag ut hästarna och red lite på banan. Var inte så bra underlag tyvärr så mest skrottjuvar men lite travarbete också. 
(null)
Bästa med nysopad stallgång och täcken som hänger snyggt på boxarna, fixar alltid mer än jag behöver när jag släpper ut hästarna hehe, perfektionist svar ja! 

Ikväll är de sittning som gäller så det blir roligt minsann! 

0:a i 130 debuten!!!

Vilken FANTASTISK Häst jag äger minsann, wow alltså! SÅ lyckligt lottad! <3 
 
Vi var nere i Linköping igår och red först en 125 och därefter var de dags för debut i 130! 
 
i 125 kändes de inte bra alls. Var ett tag sedan nu som det kändes sådär riktigt dåligt haha. Hon kändes väldigt springig, och jag hittade inga avstånd på framhoppningen så det kändes inte bra alls innan vi gick in på banan. Sista språnget blev väl bra, men ingen kanonkänsla. Gick helt okej på banan ändå, jag red iväg lite väl mycket på ettan hehe.. två och tre var perfekt! Fyran tyckte jag vi kom bra till men tyvärr var hon inte rtillräckligt snabb i frambenen (och jag inte tillräckligt kvick i mina ben heller) så en bom ner där. Femman var super bra, 6 AB var helt ok. 7 bra och 8 inte så bra. Men men, ändå helt klart godkänt eftersom jag hade en riktigt dålig känsla. 
 
 
Var ett tag mellan klasserna så jag hann både se många ryttare och smälta min runda, samt lägga den bakom mig och se framåt. Tittade en sväng på världscupen i längdskidor också då det nu under vintern varit min största och bästa inspirationskälla. Kollade även på lite filmer på mig och Fanni från tävling/träning för att få tillbaka självförtroende och hitta känslan. Sagt och gjort. 
 
Fick till riktigt bra språng på framhoppningen, och ett som var helt WOOOW. Så synd man inte fick de på film eller bild, men jävlars vad hon hoppa!!! Var för första gången på väldigt väldigt länge nervös när jag skulle gå in på banan haha, men jag gick in och visst vad jag skulle göra. Kom lite stort på ettan men resten av banan var fläckfritt, och så även resultatet!!! 0a och en femteplacering av 41 starter tog vi hem!!! Inte illa pinkat de inte i vår debut! :D :D SOm jag älskar denna Häst, så glad för min bästa Fanni! <3 
 
 
Fina underbara Fanni! <3 
wihuuuuuu <3 
 
 
Försöker få upp filmen men de verkar inte gå alls. Hoppas jag får ordning på de så ni får se! 
 
 
 

Lite vår trots allt

Det känns att våren faktiskt börjar närma sig trots snötäcket och kylan. Men när fåglarna kvittrar och solen strålar så som den gör just nu så känns det ändå som att våren är pågång! 
 
Igår när jag var ute och lunchade hästarna fick Fanni gå utan täcke en liten stund när jga var där för det var så härligt väder! Då njöt hon minsann! Skönt att bli av med lite täcke nu efter att ha varit inbäddad i flera månader. Hoopas det blir lite varmare snart så de inte behöver ha så mycket på sig och framförallt att snön och isen försvinner så det går att brodda av så hon lsipper benskydden också! 
 
 Älskade hjärtat <3 
 
Jag har tro det eller ej fått ett jobb och är så glad så glad!!! Behöver vekrligen lite extra inkomst för att få ihop ekonomin, det är bara under en period nu i vår, men känns ändå så himla himla skönt. Så nu kommer de bli full kareta efter ett tag med lugnare period. men jag älskar att ha mycket att göra så det passar mig alldeles perfekt! 
 
Utöver det rullar skolan på, tenta nästa vecka. Ska nu i em ta tag i en jäkla massa tvätt och städning i läggan. Skönt att ha det rent och tvättade kläder inför tentavecka, då är det alltid fullt upp med plugg så annat kommer efter. Fanni ska idag få gå ett pass på ängen, och jag ska läsa lite kurslitteratur. 
 
Efter nästan två veckor med uppehåll av träning (för min egna del) har jag kört på riktigt bra både förra veckan och även denna. Idag blir det nog däremot vila, skulle ha tränat imorse egentligen men var så himla trött så fick faktiskt prioritera att sova. Ibland blir de så, och de handlar inte om lathet utan att kroppen helt enkelt bara behöver sin sömn, sovit lite för lite de senaste dagarna så jag kan förstå kroppen. Nu är de dax att återgå till plugget och njuta av solen! Hejs!