MILEY ÄGER

Har inte ord som kan beskriva hur jäkla GRYM Miley Cyrus är!!! Hon har seriöst allt. Rösten, dansen och framförallt underhållningen. Det var så KUL och man blev så himla glad av att se henne. Kan fortfarande inte förstå att jag sett henne live. Alltid velat göra det sen jag var liten så det var riktigt häftigt!! 
Visst hade det varit ännu roligare att stå längst fram, men vi hade riktigt bra utsikt och såg allting skit bra!! Skrek som en liten barnunge och imorse kunde jag knappt prata, men vafan gör det?!?


Emelie åkte tyvärr hem igår kväll och jag sov hos pappa. Åkte sen in till stan imorse för att träffa Julia, Geena och Olivia som också var på miley och sov kvar + Ellen som också var i Sthlm. Mycket trevlig dag med lite shopping också! Fick bara med mig två toppar hem, men nöjd ändå!! Den ena från mango och den andra från vila, om det nu skulle vara intressant att veta. Frukost imorse (jag är för snål så åt frukost hemma istället hehe)


Mumsig lunch på pizza hut med oliv och Bullen. 

Tog visst inte några fler bilder än dessa idag så det får duga! 

När de två sistnämnda farit hem var jag och pappa på divergent, riktigt bra film för er som inte har sätt den ännu!! Inte långtråkigt en enda sekund på 2 timmar och 19 minuter, det är bra det!! 

Nu ska jag nog snart gå och sova så jag är pigg imorgon, då ska jag äntligen åka och hälsa på Ramona igen!!!! :D

igår/idag

igår gick båda hästarna ett varsitt pass på banan och var båda fina!
 
Acorat hade nog en hel massa träningsvärk tror jag. Skit jobbigt tyckte han att det var att jobba, men det är inte konstigt. Vldigt fin var han iaf och framme för skänkeln! Lite stel i högersidan men det blev mycket bättre under passets gång. Börjar hitta ridningen mer och mer och sadeln börjar forma sig finfint också. Känns riktigt bra! :D Idag Fick Han komma ut på en tur i skogen vilket var mycket uppskattat. Klättrade lite också för att bygga mer muskler. Nu börjar ryggmusklerna som försvann lite komma tillbaka, vilket känns jätteskönt! :D 
 


Ellie går som en klocka och är hur fin som helst. Lossade henne mycket i den förvända galoppen. M'rker redan nu att hon blivit starkare i den, men högergaloppen är fortfarande kvar att jobba upp. Nu när vi arbetar höger galopp så att den är rättvänd är den jättefin och mycket starkare än vad den varit, men så fort jag går över så det blir förvänd med högergalopp blir det jääääätte jobbigt och så försöker hon att bara springa eller byta tillbaka så det blir "rätt" galopp. Så nu är det mycket fokus på den förvända galoppen, att stärka upp henne där ordentligt för då kommer den rättvända galoppen vara väldigt stark sen :) Idag fick Ellie också komma ut i skogen och skritta/klättra lite. Kändes väldigt fin och bra :) 


Glad att jag red imorse, för nu regnar det för fullt!! Snart tar jag tåget upp till Stockholm och ikväll är det MILEY. Det kommer bli så jäkla kul!!!! 

BÄST

De här två tjejerna alltså, GRYMMA är bara förnamnet!! Idag slog de till med 66,11% i LC:1 och kom tvåa!!! Världens bästa tjejer!! <3 
 
 
Följ Hanna och Ramona på Hannas BLOGG!! 

LÅNGLEDIGT

Hej! Förstår inte var all tid tar vägen någonstans, hade inte en sekund över till att blogga igår, även fast jag verkligen hade tänkt att jag skulle göra det. vid det här laget har ni väl blivit vana med att det inte är full uppdatering från min sida, men det är sånt som händer som jag brukar säga.
 
 
Hoppträningen med Acorat i tisdags gick iallefall superbra!! Börjar få ordning på honom, eller snarare på mig själv haha. Det som jag får träna på är det som jag alltid tränar på, att ha honom framme för skänkeln. Jag har svårt att hålla kvar handen utan går gärna med fram med den när jag ska öka galoppen lite vilket jag inte ska göra. Men, nu börjar det bli ordning på mig. Vi hoppade inte så högt utan körde mest markjobb, men det är det jag behöver träna på. Höjden är inga problem för hästen kan hoppa hus, det gäller bara att jag rider bra och rätt mellan hindrerna. Hur som helst väldigt nöjd med tärningen, nu är det bara att jobba på!! 
 
 
Igår, onsdag, Tog jag och Ellie oss en liten tur ut i skogen på morgonen innan skolan. Så himla skönt att börja dagen med det! Jobbade lite galopp på banan sen och shit vad fin hon är. Fantastiska ponny. Har inget ont att säga om henne inte. <3 Acorat blev longerad på kvällskvisten och såg riktigt fin ut. Han blir longerad ganska mycket nu, och det är för att jag vill att han mer ska hitta sin egna balans och stärka sig så utan mig på ryggen. 
 


När jag kom till stallet igårmorse så hade även kattungarna kommit!! 3st var det när jag kom ut, innan jag stack ut och red kom en 4:e och när jag kom hem från skolan hade det kommit två till så totalt 6 kattungar!! Himla söta små mirakel dedär. Blir både roligare och jobbigare sen när dom blivit äldre och springer runt som galningar, haha. 
 
 


På kvällen var det poolpartyfestkalas som gällde för mig, Sara och Julia som fyllt/fyller år! Mycket trevligt folk, god mat och allt som går att vara bra var bra! Fick otroligt ifna presenter också från alla, TUSEN TUSEN TACK <3 Några av brudarna stannade kvar och sov över, mucho trevligt det med!! 
 
 (Tog tydligen inga (?!?!??!) bilder alls igår. Dåligt av mig..)

Nu är det tänkt att jag ska sitta och plugga resten av dagen, fy fan för det. Men, jag måste verkligen få det gjort, så är det bara. Inte länge kvar nu tills det är lov. Längtar som satan men först måste allt bli klart innan jag får njuta av ledigheten. 

Nationella spanska

Idag är dagen som jag väntat på sedan jag började gymnasiet. Inte för att jag har längtat efter den, vekrligen inte. Men det ska bli så jäkla skönt när jag går hem från skolan. Idag har vi nämligen nationella prov i spanska. Spanska är verkligen inte min grej men det här är det absolut sista jag gör i spanska någonsin och det ska bli så jäkla skönt!!! 
 
 
Igår tränade jag med Acorat för Stina och det gick så himla bra!! Nu börjar vi verkligen hitta tillbaka igen och det är så skönt :D Han gjorde inte ett enda omslag med bak i galoppen heller!!!! tjhohoo. Bästa Acoratis. tränade lite byten och det gick riktigt bra och det är så himla kul!! Gäller bara att jag håller kvar och ramar in ytter och att jag rider fram lite innan bytet så blir det perfekt. Fick även prova på att fatta galopp ur en bakdelsvändning. Lite svårt men såå kul!!! Sista fattningen blev riktigt bra, där växte han verkligen framför mig och kom upp men fortsatte galoppera på en liten liten volt. Himla kul!! Idag ska vi åka iväg och hoppträna för första gången på alldeles för många veckor för Jannica, ska bli riktiggt kul!! 
 
 
Pell vilade igår, det var hon verkligen värd efter att ha varit så duktig som hon varit senaste tiden. Denna vecka blir lite lugnare för hennes del med mest turer ut i skogen, nästa vecka är det tävling och efter det blir det en lugnare period för hennes del. Tror hon behöver det för både kropp och knopp!