ang. åsiktsinlägget

Jag såg att åsiktsinlägget som jag skrivit som var "dag 3" och skulle kommit upp när jag var bortrest, men icke sa nicke. Det försvann och laddades tydligen aldrig upp. 
 
Tyvär måste jag meddela er att jag inte kommer ihåg vad jag skrev om, för de gör jag verkligen inte, haha. Men SÅFORT som jag kommer på något att skriva om så ska jag göra det! :) 
 
 

SILVEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att jag är super mega sen på att skriva detta men vafan, SARA OCH WEGA TOG SILVER I OS I FÄLTTÄVLAN!!!!!!!!!!  SÅ SJUUUUUUUUUUUKT GRYMT!!!!!!!  ♥♥♥♥♥♥   tråkigt bara att Guldet föll i sista sekund, men vafan SILVER ÄR JU GRYMT BARA DET! och att de var en ryttare som tog sveriges första medalj, såååå grymt! :D ♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 

idag var vi somsagt på grönan och de va askul såklart :D hihi. Dock var inte turen på våran sida idag så vi vann inge godis :(( Men jag har ju redan vunnit iår så a ;)  Nu sitter vi och tittar på lite olika grenar på OS och så lär nog kvällen se ut :) 
 
Ha de bäst kära ni och förlåt att mina inlägg suger, hehe.... men de blir bättre när jag är hemma och är igång igen! :)  
 
 
 

KOM IGEN SARA!!!!

Godmorgon! Nu är jag somsagt hos pappa för er som missade det igår. 
 
 
Först av allt måste jag bara säga att Sara Algotsson Ostholt är bara för BÄST!!!! Och idag då jäklar ska hon ta GUUUUULD!!!  
 
För er som missade terrängen från OS igår så ligger Sara DELAD ETTA inför hoppningen idag och det Svenska laget ligger TREA!!  Helt sjukt vad dom är grymma! SÅ nuber jag er alla att hålla alla tummar och tår att allt går bra för Svenskarna idag!!! :DDD 
 
 
Sen igår så vann NORGE mot SVERIGE i damhandbollen! :D Inte för jag är så insatt i handboll, men gash, Norges målvakt var verkligen grym! ;D 
 
 
 

 
Idag så ska vi åka till grönan! :D as najjs! får se till att vinna lite godis igen, hehe :D  det enda dåliga äår att jag kommer missa hoppningen! :( MEN jag kommer sitta bänkad framför mobilen och kolla såklart! ♥  ja, så ser min dag ut ;) 
 
 
Blir kanske något inlägg ikväll, vi får se. Men ni får alla ta och ha en bra dag och glöm inte att heja på Svenska laget i fälttävlan och Sara idag!!! Klockan 11.30 visas det på Kunskapskanalen, därefter från klockan 12 kommer det gå på SVT1 ! 
 
 

hallå i stugan!

Hej!  
 
 
Nu har jag kommit in från en ridtur tillsammans med Helena och Freya! :)  (red på Ramona om ni inte förstog det, ehhe)  Vi red iaf ut, så jag visade vart man kan rida och lite sådär :)  Det gick iaf super bra! :) Blev bara lite lugnt sådär, men Ramona skötte sig bra och kändes hur fräsch som helst, vilket betyder att hon inte tyckte de var något jobbigt igår, haha ;) ♥   Däremot så led jag, HAHA! Nej jag led inte, eller jo lite. Nej men jag har fått en ENORM träningsverk i magen (inte så konstigt eftersom man måste rida med så mycket mage på Ramona...)så jag kunde fan inte rida lätt! haha, var typ tvungen att ligga ner på halsen... ;) jaja, jag får skylla mig själv :D 
 
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sern åker jag till pappa! :D Ååå ska bli jätte kul för jag har inte varit där på fleeeeeeeeeera veckor för alla tävlingar och sådär... :((((  Kommer hem på söndag igen, så Ramona får vila nu i en vecka. Kommer dock kunna uppdatera er normalt! :) Kanske inte 4 inlägg per dag men åtminstonde ett/två! :) 
 
 
 
MISSA INTE TERRÄNGMOMENTET I FÄLTTÄVLAN FRÅN OS SOM BÖRJAR KVART I TVÅ PÅ KUNSKAPSKANALEN!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
min fina 
 
 
 
 

Resultatet

hej och goddag, eller godmorgon kanske ;) 
 
 
förlåt att jag inte skrev resultatet igår men jag var så hilma trött och somnade bums om vi säger det så , höhö. Vaknade nu för en timme sen så de va super skönt att igen sova länge, haha! ;) 
 
 
men nudå åter till igår! 
 
 
TIll dressyren för var jag jätte stressad då vi kom dit alldelles för sent, + att jag hade glömt min kavaj hemma och sen hade jag glömt min tröja som jag har i terrängen, JIPPI!"!!!!!! eller inte..... Fick iaf låna en kavaj, tack! först när jag red fram var hon som igår väldigt konstig och jobbig i munnen, men de blev bättre efter ett tag.  i början kändes de inte alls bra men sen kändes de bra, då försvann stressen och jag kunde rida lugnt och så, hehe :) 
 
 
sen inne på banan så gick alting JÄTTEFORT! Har inte ridit ett sånt här kort dressyrprogram sen förra året jag red det, hahah. Men det gick iaf hyfsat bra :) Jag red lite slarvigt, var slarvig i ökningarna och bla bla.. .. annars gick de bra. Dock fick jag liiiite dåligt betalt för den ritten, men vi slutade på 64% vilket var 54 straff.
 
Till hoppningen sen då kändes de jätte bra när jag hoppade fram. Glömde dock ta på henne martingalen så hon var halvt galen! haha ♥ men de gick så bra  så :) hon tyckte de var super kul att hoppa och gick som en klocka, nollade hoppningen och hade då fortfarande 54 straff!  
 
 
 
till terrängen sen, så var hon fullkomligt GALEN! hahah. och rejsade runt på framridningen/hoppningen som en idiot! och när jag red mot hindrerna så verkligen DROG HON MOT DOM!!! hahah, de är helt sjukt för de brukar hon inte ;) Inte för att hon står emot eller så men asså jag brukar behöva driva på lite lr va man ska säga. 
 
När vi sen körde på banan, var de bara att dundra på för de var 420m tempo! och först så tvekade hon lite på FÖRSTA hindret, jag bah vafan ???? hahaha. men sen gick de bra! :)) På första vattnet (de var en bäck som rann lite) så tyckte hon de va lite läskigt så där tveka hon lite men jag fick igenom henne ganska så snabbt. Sen vare bara att gassa på massor så vi inte skulle förlora så mke tid, hehe... till sista vattnet sen (som var samma bäck fast på ett annat ställe) så tittade hon igen men ännu mer så där gick massor av sekunder åt helvete.... Gasade på som en galning och red förjävlans fult upp i sista backen och bort mot sista hindret, haha ;))  
 
 
KOm i mål på tiden 3.37 och optimaltiden (heter de så?) var på 3.6 min, så jag var en bit ifrån, svar ja. Men de va när hon tveka vid vattnena som de tog tid. jag kom iaf runt felfritt :D hon som vann hade 3.12 eller 3.16 tror ja, så tiden var ganska svår att slå ;) 
 
 
innan terrängen låg jag trea och efter min ritt låg jag trea tror jag men sen låg jag fyra väldgt länge tills näst sista ryttarn som peta ner mig till femma och vi kom därmed första utanför placering. tråkigt ;) nädå, man måste väl vara lite snäll ibland ? Vi som inte kommit hem utan rosett på evigheter, haha! ;) ♥ Ramona är bäst iaf och jag är riktigt stolt över att de ändå gick så bra trots att jag inte ridit på två veckor! ♥♥♥♥ 
 
 
 
(ni får bilder senare har inte laddat upp dom än) 
 
haha, så söt!