Time flies

Tiden vara flyger iväg. Och att jag inte kikat in här på tio (!) dagar vet jag inte varför. 


Sedan sist har jag fyllt 20år (Finally!!!!), min prövotid för körkortet har gått ut, och firade alltså att jag har det i två år! Hade en blandad kompott med vänner över för att fira mig, så glad för alla som tog sig tiden och kom, det blev verkligen en lyckad kväll! 

Fanni jobbar på fint, vi tävlade i söndags en 120 där vi fick två nedslag. Jättefin runda i övrigt och jag är supernöjd med henne. Tror hon fick lite mjölksyra då det var djupt underlag på framhoppningen. Denna vecka har hon haft det lite lugnare. I måndags fick hon dessutom ett sår på frambenen så jag höll på att bryta ihop. Men det har läkt superfint och hon är inte halt, sådan lättnad! Nästa vecka blir lite hårdare igen, tävling till helgen men efter det ska hon få lite sommarlov. Blir skönt det för fröken löken, och hon har jobbat så bra sedan hon kom till mig så det behöver hon verkligen. Då kommer hon åka hem till Thea så får de mysa i sommarhagen! Jag åker hem 2 veckor efter Fanni ungefär. Längtar faktiskt lite att få komma hem och bli ompysslad. Slippa handla massa mat, längtar efter diskmaskinen och att kunna tvätta när man vill!! Haha. 

förutom att man står stel som en pinne😂 älskade bästa <3
I onsdags vankades det båtfest! Här med mina älskade kollegor i IntroK

Kombinera flera liv

Något som jag försöker göra för att jag vill göra så mycket olika saker är att kombinera olika livsstilar. Nr 1 är såklart hästarna. Jag är så glad att jag valde att ta med Fanni hit till Örebro, utan häst inget liv. Jag hade ruttnat bort!  


Sedan vill jag även kunna leva det studentliv som man gör när man är student. Dvs förutom att plugga umgås med vänner, festa och bara ha kul! Så det är vad jag gör! 

Jag ser inte begränsningar i att jag har med hästen hit, utan jag ser det som en tillgång att jag får göra både och! Det är fantastiskt måste jag säga, att faktiskt kunna kombinera det som jag älskar. Det är mycket planering av tid etc och ibland blir det lite stressigt, men det är det värt alla dagar i veckan. 

Som tillexempel igår var jag först iväg på tävling, skulle sedan på en sittning vid kl 18. Var hemma och hoppade in i duschen 17.45, kastade mig sedan på cykeln 17.55 och var framme vid 18.10. Allt GÅR bara man vill. Det är prioriteringar som gäller och även en hejdundrande fart! Man lär sig att bli snabb minsann ;) 

Stor skillnad och två helt olika liv, men jag älskar det! 

Där satt den!!!

Så var utomhus säsongen äntligen igång och jag skulle egentligen ha bloggat för många många dagar sedan. 


Hur som helst, i måndags gjorde vi första starten på sundbyholm. En riktig KANON runda verkligen, men blev lite ivrig mot ett hinder i omhoppningen, lät henne gå iväg istället för att hålla ihop så ett sketet nedslag. Jaja, bita ihop och komma igen! En väldigt fin runda var det dock så supernöjd verkligen! 

I torsdags var det dags för nästa runda. Hon hoppade mycket mycket bättre denna dag än i måndags men så lyfte hon inte på frambenen så ett nedslag även här... Ska vi se det positivt så hittade jag verkligen en bra ridning och hon hoppade kanonbra på alla oxrar (det är var hon rivit de senaste rundorna + med bakbenen), så att det nu var ett frambensfel var bra. En himla bra runda så jag är nöjd även fast jag så gärna vill va felfri. 


Igår (fredag) var de dags igen. Hon hoppade som satan på framhoppningen, riktigt riktigt fina språng. Och äntligen höll vi ihop det hela banan!!! 0 fel och kvalade 130, tjohoooo!! Bästa bästa Fanni, riktigt fina språng fick vi till och jag har hittat en helt annan ridning under dessa tre dagar tack vare hjälp av min grymma tränare Jannica <3 Så roligt verkligen och en så lättnad att bara ha kvalet fixat! Det hänger över en lite, vill så gärna och det är då de små felen kommer. 

Inga fler starter denna helg tyvärr, hade gärna ridit mer på sundbyholms fina bana. Tur vi ska dit igen om några veckor.  Nästa helg blir det en start i Kumla, blir skönt med bara 15 min till tävlingen 😉