V.49

Slutet av året närmar sig och det ser ut som att det får bli en nystart till 2016, och försöka komma bort från allt elände. 
 
Det snurrar så mycket i huvudet av alla funderingar fram och tillbaka, så helst av allt vill jag bara gömma mig under täcket tills, ja jag vet inte riktigt. 
 
 
Igår var vi och besökte Friends Arena och SIHS. Det var roligt att få se bra ridning, och kul att komma bort lite. Även fast det bara var en dag så blir det som en semester och man kan sluta fundera. Handlade knappt någonting alls, endast en tävlingstopp till mig som jag fick till ett riktigt bra pris, vilket gör att det alltid känns bättre ;) Förr handlade jag jämt MASSOR men nu för tiden handlar jag knappt någonting på dessa mässor, haha... Kanske för att det finns för mycket att välja mellan och för att jag vill ha så mycket att jag helt enkelt inte köper någonting. Haha. Hade varit bra om jag fick med mig ett nytt "hemmaschabrak", men det är ju inte så svårt att klicka hem något sådant nu för tiden ;) '
 
 
Ny vecka och mycket som ska ske. Bara att ta tag i plugg och allt annat. Lite snö på marken var det imorse dessutom, så lite ljusare har det blivit under natten. 
 
Ha de gött kära ni, lev i nuet och ta vara på varje minut. hade