Vilken helg!Nu börjar det kännas att vi har sommarlov, och jag klagar verkligen inte! Egentligen har jag ingenting emot att gå i skolan, det är ju ändå rätt behagligt måste jag säga. Det jobbiga är plugget som följer med hem (därför man ska göra klart allt som går att få klart under skoltid ;)). Nu däremot är det jobb på dagarna och sen när man kommer hem kan man göra vad man vill, det är så jag vill ha det!! Ett år kvar innan vuxenlivet kommer på riktigt, ska bli så kul men samtidigt lite läskigt. 

Hade en helt fantastisk helg och fick verkligen vila upp mig. I lördags var jag och Olivia iväg till Bråvalla vilket var riktigt bra!! Helt klart värt det och jag lär säkert åka dit fler gånger, då hoppas jag att jag stannar kvar och campar, tror det är mycket roligare. I söndags hade jag en riktigt latdag. Låg vid poolen och stekte med min älskling nästan hela dagen, sååå underbart och skönt att inte göra någonting. 
Igår, måndag, var det dags för jobb igen. Därefter kändes det som jag hade en miljon saker att göra när jag kom hem. Var tvungen att fixa en del grejer då det kommer några hyresgäster till ladan idag och sen självklart fixa stallet, rida och annat småfix. Jäklar vad tid det ska ta med allt alltså men hann nästan med allt som skulle göras. Speranza tränades för Stina och jäklar vad jobbigt det var tyckte hon haha. Märks att vi inte tränat dressyr för någon på ett litet tag nu. Idag ska hon ridas ut och imorgon ska hon bli kollad av equiterapeut. Sen får hon det lite lugnare veckan ut och under nästa vecka. Hon kommer ridas på som vanligt såklart, finns ingen anledning att ställa av henne. Men en lugnare vecka och med mer uteritter och annat jobb som i form av konditionsträning och så kommer sitta fint. Återhämtningen är viktig men att återhämta sig betyder inte alltid vila, det kan vara som nu att träna andra muskelgrupper eller andra saker som kanske inte görs regelbundet varje dag i den "vanliga" träningen eller vad man ska säga. 


Jobbar på idag med. Nu ska första hästen ridas här så får vi se vad som ska göras resten av dan! CHAO