MILEY ÄGER

Har inte ord som kan beskriva hur jäkla GRYM Miley Cyrus är!!! Hon har seriöst allt. Rösten, dansen och framförallt underhållningen. Det var så KUL och man blev så himla glad av att se henne. Kan fortfarande inte förstå att jag sett henne live. Alltid velat göra det sen jag var liten så det var riktigt häftigt!! 
Visst hade det varit ännu roligare att stå längst fram, men vi hade riktigt bra utsikt och såg allting skit bra!! Skrek som en liten barnunge och imorse kunde jag knappt prata, men vafan gör det?!?


Emelie åkte tyvärr hem igår kväll och jag sov hos pappa. Åkte sen in till stan imorse för att träffa Julia, Geena och Olivia som också var på miley och sov kvar + Ellen som också var i Sthlm. Mycket trevlig dag med lite shopping också! Fick bara med mig två toppar hem, men nöjd ändå!! Den ena från mango och den andra från vila, om det nu skulle vara intressant att veta. Frukost imorse (jag är för snål så åt frukost hemma istället hehe)


Mumsig lunch på pizza hut med oliv och Bullen. 

Tog visst inte några fler bilder än dessa idag så det får duga! 

När de två sistnämnda farit hem var jag och pappa på divergent, riktigt bra film för er som inte har sätt den ännu!! Inte långtråkigt en enda sekund på 2 timmar och 19 minuter, det är bra det!! 

Nu ska jag nog snart gå och sova så jag är pigg imorgon, då ska jag äntligen åka och hälsa på Ramona igen!!!! :D