Vilket väder!

Det verkar minst sagt som att våren börjar komma hit på riktigt och det har bjudits på fantastiskt väder den här veckan! 


Det har redan hunnit med att bli fredag tydligen och nu väntas en helg med tenta imorgon och tävling på söndag. Spännande på båda plan så att säga. 

Som tidigare nämt var ja. Igår och hälsade på lilla Ellie!!! Bästa skruttan, som jag saknar henne. Ganska skönt ändå att hon bor bara 25 minuter ifrån mig 😍 Fick rida igenom henne litegrann också, sååååå roligt <3 Minnet är fortfarande färskt med hur hon ska bli riden, hehe. Hon är verkligen en på miljonen den där ponnyn🌟

Idag var jag tidigt i stallet för att släpp ut hästarna, saknar det så mycket att behöva gå upp varje morgon och ta ut de små djuren. Här gör jag det ungefär 1 gång i veckan, haha... ganska stor omställning att inte behövs göra allt, på gott och ont! Hur som så såg jag till att fixa klart allt i stallet, tvättade även benskydd och smörjde den utrustningen som vi ska ha på tävlingen på söndag, så har jag lite mindre att göra imorgon. Var även ute på en härlig tur och bara njööööt av det fantastiska vädret! Riktigt underbart. Nu däremot är det plugg för fulla muggar som gäller, och ikväll kommer Erik till mig en sväng, som jag längtar!