Veckans andra halva

Dagarna bara rinner iväg och det har blivit torsdag igen!! Fredag imorgon och sedan helg alltså. Galet verkligen. November-mars går alltid så galet långsamt men nu ett två tre är det redan april till helgen?!? Sjukt de där, men jag längtar till den våren och sommaren så det går ingen nöd på mig. 


Pluggar på för det mesta, Fanni gjorde en toppenträning för Evelina igår. Behöver få henne mjukare och mer rörlig i alla kroppsdelar. Att flytta baken är något hon tycker är riktigt jobbigt. Men det tar sig och blir bättre och bättre för varje gång. Börjar även komma åt henne mer och mer även på hemmaplan vilket är det som varit svårt tidigare. Men även det blir bättre och ger bra resultat så det är skoj. 


I helgen ska jag åka hem en sväng, ska bland annat fira Alicia som fyller år vilket ska bli riktigt roligt!! Alltid kul att träffa tjejerna nu när vi typ aldrig ses. Ska pussa och pyssla med Thea också, saknar henne så himla mycket här borta, lilla bäbisen. ❤️ Och träffa Erik såklart, det gäller att utnyttja varje minut vi får med varandra nu när vi ses Max en gång i veckan.. ;) 


Nu ska jag plugga lite innan föreläsningen som börjar strax efter 10. Adios!