ett land i sorg

Ja vart ska man börja? Fredagens attentat i Stockholm har minst sagt satt sina spår. Följde nyheterna nästan konstant under 2 dygn, idag kikar jag in lite då och då för att se om något nytt har kommit fram. Alla mina nära och kära klarade sig tack och lov, men alla överlevde inte den dagen. Så mycket mer än så finns det inte att säga. Det är så hemskt och tragiskt, och obehagligt att det kommit hit till Sverige. Vara nere på stortorget igår här i Örebro där några från kommunen tog ett initiativ att ha en egen liten kärleksmanifestation. Inte alls som den i Stockholm, men det kändes ändå bra att vara där. 
 
 

 
För att återgå till mitt liv och vad som händer här. Egentligen inte så mycket. Mycket plugg nu i och med att vi har ett grupparbete som ska in nästa vecka och veckan därefter har vi tenta (hjääälp). Men idag var vi duktiga och är iprincip helt klara med arbetet! Så himla skönt så man kan börja tenta-plugga lite redan nu. 
 
Fick tillbaka en gammal tenta idag också som jag klarade, det var verkligen en STOR sten som försvann ur min kropp. Satan vad underbart det var att bli godkänd. I can do this!!  
 
Fixade Stallet och var ute och red i morse. Så skönt att göra det på morgonen, och skönt att vara själv i stallet också, hehe... Lyckades träffa in en dag förra veckan när alla var där samtidigt, jäklar vad folk det var då. Är ju så van med att vara ensam hemma så det är en omställning haha. Men alla är supertrevliga så det är skönt! 
 
 
Bra blöt start på dagen ;) 
 
På torsdag ska jag äntligen träna för Klaas igen, wiiiie!!! Inte gjort med sedan jag flyttade till örebro pga att det tar alldeles för mycket tid som jag behöver lägga ner på plugget istället för att åka bil i 4h ish.. Men på torsdag kommer han hem till oss i Katne och har träningar så det ska bli så himla roligt!!
 
Dags att ta tag i plugget igen, hejs!!