Styr med ny häst

Med en ny häst i stallet blir det alltid ett "nytt" jobb gällande rutiner osv. Alltså gällande hagar, ihopsläpp etc. Tidigare har jag varit väldigt skeptisk att släppa ihop Mina tävlingshästar med andra hästar för jag varit så rädd om dom, men nu har jg blivit bättre på att släppa ihop utan att bli så rädd för vad som kan hända haha. Vi har för tillfället väldigt snälla hästar (gentemot andra hästar) vilket såklart underlättar.

Fanni gick idag för ensam men gick mycket fram och tillbaka och ville till de andra. Så vi släppte helt enkelt in henne till Acorat, Thea och mammas häst Fidla som annars går tillsammans. Gick hur lugnt och fint som helst och hon blev hur nöjd som helst med sällskap, så skönt!! det är ju fantastiskt att kunna ha alla hästar ihop! 😍 det bästa för dom också såklart, så det känns toppen. Den enda som går ensam nu(men bredvid andra hästar såklart) är Ellie, hehe. Har alltid varit så rädd om henne så det har bara blivit så helt enkelt. Och nu ska hon mot mitt hjärta säljas och då vill jag återigen- inte riskera att något händer.


Med en lång resa för Fannis del så fick hon idag bara vara ute i hagen, vilket i början var lite påfrestande för henne eftersom hon gärna ville in till de andra innan hon slappnade av. Så hon fick bara lite ompyssling idag. :))

Ellie gick ett joggpass på banan idag och kändes riktigt fin, älskade bästa ponny <3 Har även hela kvällen öppnat upp vår "sommarhage" som tidigare var uppdelad i två hagar till en stor hage nu när alla går tillsammans. Så himla skönt att få bort onödigt stängsel och så skönt med en riktigt ordentligt stor hage! 😃