Oh it is a Good day

Denna vecka rullar på i full hastighet jämfört med förra veckan, mycket skönt även fast man önskar några fler timmar på dygnet.

Igår gick både Ellie och Fanni varsina lite "hårdare" pass. Mycket fokus på lösgjordhet, speciellt för Fanni. Men hon gjorde det bra och fick en hel del att lossa. Idag fick hon ett lugnare joggpass som hon gjorde riktigt bra. Det bästa av allt var att hon kunde skritta från början!! Haha. Tidigare dagar har hon bara velat tajta runt så jag har behövt jogga lite i trav innan jag sedan kunnat börja jobba med skritten. Idag gick det att jobba skritten redan från start, tjoho! Viktigt att hon trampar igenom hela kroppen redan i skritt och från start så det kändes toppen! Mitt knä som jag haft problem med började spöka lite också så direkt när jag fick igenom det jag ville så avslutade jag. Ett väldigt bra pass måste jag säga! Idag kändes hon mer liksidig än tidigare vilket är suveränt!

Finaste hästarna <3

Elliepellie fick idag en sväng ut i skogen. Stötte på ert vildsvin(!!!!) och jag Blev livrädd vilket Ellie säkert kände hehe, jag skänkande på och hon sprang allt vad hon kunde. Tur man sitter på en snabb ponny när man blir rädd och vill bort 😂 svinet blev nog minst lika rädd som jag för han stack in i skogen direkt så det gick ju bra. Och tur det så jag slapp möta den haha.

❤️❤️